Η ευχαριστήρια επιστολή της Χρυσής Αυγής για την 7η Μαϊου!!!

Ευχαριστούμε προσωπικά……

Κόμματα:
Π.Κωνσταντίνου και ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Α.Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ
ΓΑΠ-Άκη-Μπένι-Πάγκαλο-Παπουτσή κλπ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ μαζί.
Οικολόγους Πράσινους
Ουράνιο Τόξο
Κύριους και κυρίες:
Λαζόπουλο
Καμίνη
Μπουτάρη
Δραγώνα
Ρεπούση
Κούρτοβικ
Τατσόπουλο
Αλ Σαλέχ
Κούλογλου
Κούρκουλα
Βαλιανάτο
Γιαννόπουλο
Βήχου
Πορτάλιου
Μάινα
κλπ
Ομάδες :
Τάγματα αντιεξουσιαστών
Ομάδες παρακρατικών
Ένωση εαμοβούλγαρων
Ένωση φιλοτσάμηδων τουρκαλβανών
Ένωση τουρκόφιλων Θράκης
Ένωση ανεξαρτησίας της Κρήτης
κλπ
Μμε:
Δημοσιοκάφρους
και παρουσιαστές/τριες
κλπ γκέι των Μμε

καθώς και ένα σωρό άλλους προοδευτικούληδες που ο καθένας από το μετερίζι του στήριξε και ανέδειξε τον αγώνα μας.

Σας ευχαριστούμε επίσης,γιατί την εποχή που οι δοκιμαζόμενοι  Έλληνες βιώνουν ένα καθημερινό Γολγοθά…άνθρωποι αυτοκτονούν λόγω χρεών,άνθρωποι δολοφονούνται για 10 ευρώ,γυναίκες βιάζονται μέσα στα σπίτια τους και μπροστά στα παιδιά τους από συμμορίες Αλβανών που κυκλοφορούν οπλισμένοι με καλάσνικοφ σπέρνοντας τον θάνατο και τον τρόμο…εσείς νοιάζεστε για τα δικαιώματα των λαθροτυχοδιωκτών και ονειρεύεστε ουτοπίες (κέντρα διερχομένων) με ανοιχτά σύνορα.

Τέλος σας ευχαριστούμε που την ώρα που εμείς δεν έχουμε φωνή στα Μμε,οι ίδιοι με τις ενέργειες σας ξυπνήσατε το βασικό ένστικτο επιβίωσης του Έλληνα και ειδικά των ΝΕΩΝ.Τον πατριωτισμό.

Αδέρφια συνεχίστε έτσι.
Μας δίνεται ΔΥΝΑΜΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ…..να συνεχίσουμε και να ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ το κόμμα μας ακόμη περισσότερο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ανάρτηση από τον Jack the Ripper

www.eglimatikotita.gr

8 σχόλια σχετικά με το “Η ευχαριστήρια επιστολή της Χρυσής Αυγής για την 7η Μαϊου!!!”

  1. Ναι εντάξει ρε παιδιά .
    Εγώ θέλω να ξέρω τι θα την κάνετε την εξουσία αμα την πάρετε .
    Την απάντηση απο την αριστερά την έχω ήδη .
    Tην ήξερα πρίν τη ρωτήσω .
    Καλός ο πατριωτισμός αλλά αυτό και μόνο συνιστά casus belli .
    Πάντα ήταν , γιατί προτεκτοράτο, πάντα είμασταν .
    Εκτός από το 5ο αιώνα π.χ.

     

  2. καλα πατε καλα;μ αρεσει που τα χωνετε στο συστημα  και απο την αλλη προβαλετε τα ναζιστικα  καθαρματα της ΧΑ.Ετσι μπραβο προπαγανδιστε τις θεσεις των μπραβων της νυχτας,των αγαμητων οπαδων του χιτλερ ,των στυγνων δολοφονων,των ρουφιανων της αστυνομιας και του κρατους και θα φατε καλα και εσεις αμα βγουνε στη βουλη.Ο αγωνας εναντια στις τραπεζες και τα δηθεν φιλολαικα αισθηματα σας μαρανανε .Αισχος!

  3. Το blog προβάλλει όλες τις απόψεις, όπως πρέπει, αν θέλει να χαρακτηρίζεται ουδέτερο.

    Σε αντίθετη περίπτωση, θα είμασταν απλά τσιράκια κάποιου συγκεκριμένου κόμματος, πράγμα που ισχύει για πολλά άλλα “δημοκρατικά” blogs.

    Ακόμα και το γεγονός, ότι μπορείτε άμεσα να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας εναντίον μας, χωρίς “λογοκρισές” και μετριασμούς των σχολίων σας, αποτελεί απόδειξη ότι θέλουμε όλοι να ακούγονται.

  4. Και επειδή διαπιστώνω ότι μάλλον ορισμένοι τελικά δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, να διευκρινίσω ότι το παραπάνω κείμενο δεν είναι της Χρυσής Αυγής, αλλά κάποιου άσχετου που ειρωνεύεται την όλη κατάσταση.

  5. Τι σχεση εχει η δημοκρατια με τους εχθρους του ανθρωπου;Ο ναζισμος δεν χρειαζεται διαφημιση αλλα τσαλαπατημα τωρα πριν ειναι αργα.Επισης το να προβαλεις αφιλτραριστο(κοινως χωρις κριτικη σκεψη και αποψη ) οτι μπουρδα βρισκεις στο διαδικτυο δε σε κανει δημοκρατη ,αλλα μαλακα ή μελλοντικο θυμα.Σορρυ για τον χαρακτηρισμο αλλα ο ναζισμος δεν ειναι ιδεολογια, παραταυτα δικο σου ειναι το μπλογκ ο,τι θελεις προβαλεις(αλλα αμα ερθει ο μαυραγορητης μαζι με το χρυσαυγουλο μαφιοζο(κατοχη αν σου λεει κατι ) να σου παρουν το σπιτι για πεντε αργυρια,ή σε κλεισουν και εσενα τον ανεργο ή αναπηρο ή διαφορετικο σε κανενα στρατοπεδο γιατι περισευεις και η δυστυχια σου χαλαει την εικονα της χωρας στους τουριστες , μην αρχισεις τις κλαψες σε παρακαλω).

    το κειμενο δεν ειναι της ΧΑ ειναι καποιου ακροδεξιου και την αβανταρει πλαγιως.το ιδιο κανει.

    1. Καλησπερα και απο μενα σε ολους,φιλε 11888 δεν καταλαβα γιατι ενοχληθηκες τοσο πολυ?? τι εκπροσωπεις και θυχθηκες? η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η δημοκρατια επιτρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις οσο ακραιες αν ειναι για καποιους,διοτι καποιος για να εχει σφαιρικη αντιληψη ολων των πολιτικων χωρων πρωτα θα πρεπει να εχει ακουσει τις αποψεις τους για να τους κρινει.Τωρα αν σε ενοχλει το πιο πανω αρθρο απλως παραβλεψετο και μην του δινεις σημασια και μην μας βαζεις ολους εδω μεσα στο ιδιο τσουβαλι.και να μην παρεξηγηθω δεν εκπροσωπω καμια χρυση αυγη ουτε ΝΔ ουτε πασοκ κ.τ.λ. απλως καλα εκανε και το δημοσιευσε ο begar εφοσον δεν περιεχει βρισιες (το φιλτραρισμα που αναφερεις) και οποιος θελει το διαβαζει οποιος δεν θελει εχει και αλλα ενδιαφεροντα αρθρα παρακατω…

      1. Συμφωνώ!!!!Για όνομα…μεγάλα παιδιά είμαστε,μπορούμε να κρίνουμε.Όχι και εδώ λογοκρισία!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *