Θα σφραγίζονται οι αποδείξεις που εκδίδονται με φοροκάρτα

Με την ένδειξη «κάρτα αποδείξεων» θα πρέπει να είναι σφραγισμένες οι αποδείξεις λιανικής πώλησης, τα δεδομένα των οποίων καταγράφουν οι φορολογούμενοι στη φοροκάρτα τους, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους φορολογούμενους.

Στην απόφαση του κ. Οικονόμου αναφέρεται χαρακτηριστικά…

1. Στις αποδείξεις λιανικής πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών καθώς και στα στοιχεία που υπέχουν θέση αποδείξεων λιανικής, τα δεδομένα των οποίων καταγράφονται στην Κάρτα Αποδείξεων τίθεται με την έκδοσή τους, σε οποιοδήποτε πρόσφορο σημείο τους, η ένδειξη «Κάρτα Αποδείξεων», ανεξάρτητα από τον τρόπο έκδοσής τους.

2. Σε κάθε περίπτωση έκδοσης αποδείξεων η ως άνω ένδειξη τίθεται με σφραγίδα, ενώ ειδικά στις αποδείξεις που εκδίδονται με τη χρήση φορολογικών μηχανισμών μπορεί να τίθεται εντύπως, ύστερα από κατάλληλο προγραμματισμό, σε όσους τύπους εξ αυτών είναι τεχνικά δυνατόν.

4 σχόλια σχετικά με το “Θα σφραγίζονται οι αποδείξεις που εκδίδονται με φοροκάρτα”

  1. οι τουρίστες το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο ή όπου πάνε θα έχουν πάρει και τη φοροκάρτα τους, Δεν εξυπηρετεί κανέναν τελικά αυτό το φορολογικό χάλι, γιατί αρνούνται να το καταλάβουν;

    1. Δηλαδη οι εμποροι απο ‘δω και περα θα ειναι και σφραγιδοκρατορες εκτος απο φοροεισπακτορες.
      Ρε δε πηδιουνται ολες μαζι οι αδερφαρες του Κολωνακιου και της Εκαλης  που τα σκεφτονται ολα αυτα.

  2. ΡΑ, και να φανταστείς ότι παίρνουν έξτρα χρήμα για να τα πουν, συμμετοχές σε επιτροπές για τη φοροκάρτα… Αν δεν τους διώξουμε  από το κεφάλι μας τους άθλιους δεν θα δει φως η χώρα και κατ επέκταση όλοι εμείς. Είναι η τελευταία μας Ευκαιρία!

    1. Tι να πει κανεις.
      Μακαρι ο ελληνικος λαος να εχει καταλαβει οτι δεν οδηγει πουθενα αυτο το γαιτανακι χρεους-δανεικων-φορολογιας και να ψηφισει την μονομερη διαγραφη τους στις ερχομενες εκλογες … αν γινουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *