Κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα στην Ολλανδία

Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις για τα μέτρα λιτότητας ύψους 16 δισ. δολαρίων που θα διέσωζαν την ολλανδική οικονομία κατέρρευσαν το Σάββατο, φέρνοντας την κυβέρνηση στο χείλος της διάλυσης, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα, σύμφωνα με το Dow Jones Newswires και επιβεβαίωσε στη συνέχεια ο Ολλανδός πρωθυπουργός.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως έχει ήδη ενημερώσει τη Βασίλισσα για τις εξελίξεις κα πως πλέον είναι πιθανή η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό, είπε πως βρίσκονταν σε τελικό στάδιο αλλά το Κόμμα της Ελευθερίας δεν ανέλαβε τις ευθύνες του.

O κυβερνητικός συνασπισμός και τα συμμαχικά κόμματα είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για τα επείγοντα μέτρα στις 5 Μαρτίου. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να διαρκέσουν τρεις εβδομάδες.

www.capital.gr

5 σχόλια σχετικά με το “Κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα στην Ολλανδία”

  1. Ρε πάμε για πανευρωπαϊκό κραχ λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!

    Να δεις που θα επαναστατήσουν όλοι οι λαοί μαζί και θα κρεμάσουν από τα κλαδιά των δένδρων τους πολιτικάντηδες.

    1. Η ιστορία επαναλαμβάνεται απλά και μόνο γιατί δεν μαθαίνουμε-νε. Πριν το 1821 προηγήθηκε η γαλλική επανάσταση. Ταυτόχρονα εκλογές το 2012. Χμμμμ…..

  2. Τα πράγματα είναι απλά.

    Εδώ και τέσσερις δεκαετίες, οι πολιτικοί του Δυτικού κόσμου, λειτουργώντας ως υπάλληλοι των κεντρικών τραπεζών, πρόσφεραν στον κόσμο, ευημερία, ανάπτυξη, παροχές, καταναλωτισμό, όλα με δανεικά.
    Το ζητούμενο ήταν,
    σε πρώτη φάση, να ηρεμήσουν τους πληθυσμούς και να τους απομακρύνουν από “επαναστατικές” ιδέες,
    και σε δεύτερη φάση, που βρισκόμαστε τώρα, να ζητήσουν όλα τα δανεικά πίσω, κόβοντας τις παροχές και αναπόφευκτα να ελέγξουν μέσα από το χρέος τούς λαούς!

  3. Να συμπληρώσω πως επειδή αναπόφευκτα η ζωή μου κύκλους κάνει στην τρίτη φάση αυτές οι “επαναστατικές “ιδέες θα ξεπηδήσουν δριμύτερες και ή θα κατακάψουν το συστημικό μοντέλο ή που θα πρέπει να τις ξανακατευνάσουν; Ε; Να συμπληρώσω;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *