Κι άλλη σφαλιάρα! Εξηγήσεις ζητά από τον Πετσάλνικο ο Πρόεδρος της Γερμανικής Βουλής για τα χρήματα που βγάζουν έλληνες βουλευτές στο εξωτερικό!

– Έστειλε επιστολή – καταπέλτη με την οποία επι της ουσίας εγκαλεί το ελληνικό κοινοβούλιο
– Δεν μπορεί να δανείζουμε χρήματα στην χώρα σας κι εσείς να τα βγάζετε στο εξωτερικό
– Δημιουργείτε σύγχιση στην κοινή γνώμη της Γερμανίας και στους βουλευτές

Και όμως, φτάσαμε ακόμα και σε αυτό το σημείο. Δηλαδή, να βρισκόμαστε απολογούμενοι στους δανειστές μας και μάλιστα στους γερμανούς για το τι κάνουμε ακόμα και μέσα στο εθνικό μας κοινοβούλιο!

O Πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ ζητεί εξηγήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου ότι πολιτικοί έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.

Σε επιστολή του στον Έλληνα ομόλογό του Φίλιππο Πετσάλνικο, αφού αναφέρεται στη στήριξη που παρείχε στην Ελλάδα η Γερμανική Βουλή, εγκρίνοντας, μετά από ψηφοφορία, τη βοήθεια προς την Ελλάδα, επισημαίνει με νόημα…: «Θα ήμουν ευγνώμων για κάθε επισήμανση που θα βοηθούσε να αντικρούσω τη σύγχυση που δημιουργεί αυτό το θέμα στη Γερμανία»!!!

Στο θέμα αναφέρεται και η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα πως ο Πρόεδρος της Μπούντεσταγκ τονίζει στην επιστολή του ότι οι «Γερμανοί βουλευτές έχουν αναστατωθεί» με την είδηση περί διαφυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό από Έλληνες βουλευτές και υπενθυμίζει στην επιστολή του ότι η χώρα του συμμετέχει στο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, γεγονός το οποίο, όπως επισημαίνεται, αντικρούει την εντύπωση ότι η Γερμανία δεν επιδεικνύει αλληλεγγύη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *