Κλείστε τις τηλεοράσεις, μην ακούτε αυτούς που μας κατέστρεψαν!

Γράφει ο Αιας

Έκδηλο εκνευρισμό έχει προκαλέσει στη διεθνή των τοκογλύφων το ορατό, πλέον, ενδεχόμενο να μειοψηφήσει στις κάλπες το μνημονιακό καρτέλ και, όπως αναμενόταν, άρχισαν οι συνήθεις εκβιασμοί της ελληνικής γνώμης.
Άσκοπες και άκαιρες χαρακτηρίζει τις εκλογές στην Ελλάδα το περιοδικό Economist, …εμπνευσμένο, μάλλον, από τη σημερινή μαύρη επέτειο από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Στο «κόλπο» και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Π.Τόμσεν, τον οποίο η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας», Λ. Κατσέλη, εγκαλεί πως αναζητά άλλοθι για την επερχόμενη αποτυχία της συνταγής του Μνημονίου, που συμφώνησαν και υπέγραψαν οι Βενιζέλος και Σαμαράς, οδηγώντας τελικά τη χώρα στη χρεοκοπία.
Είχαν προηγηθεί οι προειδοποιήσεις Μπαρόζο και η Λαγκάρντ, ότι προέχει η θρησκευτική προσήλωση στο Μνημόνιο.

Στην ίδια κατεύθυνση οι περιβόητες αγορές, με πρώτο το σαρκοβόρο της, την Goldman Sachs, απειλούν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ισπανία με απομάκρυνση από την Ευρωζώνη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και δημοσίευμα του Focus, σύμφωνα με το οποίο «η 6η Μαΐου μπορεί να αποβεί μοιραία μέρα για το εύρο», λόγω των εκλογών που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα και τη Γαλλία. «Οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα -αναφέρει ο συντάκτης- είναι ζωτικής σημασίας. Γιατί τα δύο μεγάλα κόμματα που έχουν δεσμευτεί απέναντι στις Βρυξέλλες να τηρήσουν πολιτική λιτότητας, παρά το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, δεν συγκεντρώνουν μαζί ούτε και το απαραίτητο μίνιμουμ του 36%. Η οργή των Ελλήνων για τις περικοπές είναι μεγάλη, η πτώχευση απεφεύχθη, αλλά η ανεργία έχει ξεπεράσει το 22%, η ανεργία των νέων το 50%…» και επικαλείται δηλώσεις του Γιούργκεν Μάτες από το Ινστιτούτο Γερμανικής Οικονομίας πως «και η παραμικρότερη παρέκκλιση από το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από τους δανειστές της Ελλάδας».
Από κοντά και το μνημονιακό ζεύγος. Σαμαράς και Βενιζέλος, μας λένε ότι αν δεν τους ψηφίσουμε, χαθήκαμε. Αν δε δώσουμε αυτοδυναμία στον Σαμαρά ή αν δεν διαμορφώσουμε μια νέα νεοφιλελεύθερη πλειοψηφία υπό την ηγεσία Παπαδήμων, θα καταστρέψουμε τη χώρα και τους εαυτούς μας.

Κλείστε τις τηλεοράσεις και τις λοιπές εστίες παραπληροφόρησης και πλύσης εγκεφάλου, που μας θεωρούν πνευματικά υποζύγια.

Μην ακούτε αυτούς που μας κατέστρεψαν! Είναι οι πολιτικοί απατεώνες, που στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο συζήτησαν περικοπές ύψους 11 δισ ευρώ, που θα γίνουν από τον Ιούνιο!!!

 

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Κλείστε τις τηλεοράσεις, μην ακούτε αυτούς που μας κατέστρεψαν!”

  1. Στη μαύρη επέτειο των συνταγματαρχών, όπως λένε, να προσθέσουν και τη μαύρη επέτειο των Παπανδρεϊκών!!!

    Ευτυχώς όμως που όλοι αυτοί ήτανε εξορία στο Παρίσι και μας σώσανε με τη μεταπολίτευση! Καμαρώνω για την Ελλάδα που έφτιαξαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *