Κρήτη. Τον έκοψε στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και αυτός την πλάκωσε στο ξύλο

Με έναν δικό του μοναδικό τρόπο εξέφρασε τη λύπη ένας υποψήφιος οδηγός ο οποίος απέτυχε στις εξετάσεις για άδεια οδήγησης. Ο νεαρός δεν κατάφερε να περάσει στις εξετάσεις και μόλις πληροφορήθηκε ότι κόπηκε στράφηκε εναντίον της εξετάστριας.

Συγκεκριμένα την έφτυσε και την άρπαξε από τα μαλλιά, θεωρώντας της υπεύθυνη για την αποτυχία του.

Οι υπάλληλοι της διεύθυνσης μεταφορών της Π.Ε. Ηρακλείου, που εργάζονται ως εξεταστές υποψήφιων οδηγών, αναστατωμένοι από το βίαιο και χυδαίο περιστατικό απέχουν σήμερα και αύριο από τα καθήκοντά τους, με απόφαση του Συλλόγου τους, όπως γράφει το cretalive.gr

Οι εξεταστές διαμαρτύρονται για το επεισόδιο και τονίζουν ότι δεν ανέχονται προσβολές σε βάρος της προσωπικότητάς τους ούτε όμως και απειλές κατά της σωματικής τους ακεραιότητας και ζητούν τη στήριξη της Περιφέρειας.

kafeneio-gr.blogspot.com

2 σχόλια σχετικά με το “Κρήτη. Τον έκοψε στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και αυτός την πλάκωσε στο ξύλο”

  1. Δεν πειράζει.

    Τέτοιο ξύλο έφαγε η Μαντόνα και έκανε κορμί κολόνα.

    Τόσα λεφτά βγάλαν οι χαμούρες από την μπίζνα που λέγεται εξέταση για δίπλωμα οδήγησης.

    Ε , φάτε και λίγο ξύλο.

     

  2.  Τα τέστ οδήγησης στην Ελλάδα είναι και αυτά γελοία. Το μόνο που εκφράζουν είναι μια στειρότητα καλυμένη από αυστηρότητα και 0 εις το πήλικον στην τελική, αντί για ουσιαστική οδήγηση σε πραγματικές συνήκες ( εθνική, βρεγμένο κτλ.)
    Όλα αυτά βεβαια φτιαγμένα με το καθιερωμένο λάδωμα που πρεπει να καταβάλει κάποιος για να πάρει ένα δίπλωμα οδήγησης αυτό είναι το κράτος που έχουμε , και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το απαρτίζουμε εμείς αλλά αυτοί που εργάζονται γι αυτό , είναι εκπροσωποί του και οι περισσότεροι αξιοκατάπτυστοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *