“Λάθος κίνηση το νέο κόμμα”

«Είναι λάθος η δημιουργία αυτής της κίνησης. Χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση το ΠΑΣΟΚ τώρα. Η πλατιά προοδευτική παράταξη τους χρειάζεται όλους, και γι’ αυτό θεωρώ ότι είναι λάθος τέτοιες κινήσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, αναφερόμενος στην ίδρυση κόμματος από τους Λούκα Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη, και κάλεσε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο νέος πρόεδρος, ο κύριος Βενιζέλος, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και πρέπει να δώσουμε τη στήριξη, και δίνουμε αυτή τη στήριξη, χωρίς επιφυλάξεις. Γιατί ο αγώνας που θα δώσει και η ευθύνη που αναλαμβάνει είναι πάρα πολύ μεγάλη», είπε ο κ. Πετσάλνικος μιλώντας στο Ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, είπε ότι ανεξαρτήτως των ενδεχόμενων σχημάτων κυβερνητικής συνεργασίας «τα προβλήματα πλέον, για τη χώρα και για τον ελληνικό λαό, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν, εάν δεν υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση και ευρύτερη αποδοχή των κινήσεων που θα πρέπει να γίνουν, όχι μόνο μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, αλλά κυρίως μέσα στον ελληνικό λαό, μέσα στην κοινωνία».

www.enikos.gr

3 σχόλια σχετικά με το ““Λάθος κίνηση το νέο κόμμα””

  1. Τι έγινε;

    Άνοιξε σουβλατζίδικο απέναντι από την ταβέρνα σου και ανησυχείς μη χάσεις πελάτες;

  2. Κοίτα να δεις!! και εγώ που νόμιζα ότι η δημοκρατία  (και όχι η ολιγαρχία) λειτουργεί καλύτερα με πολυφωνία και παρουσία στην βουλή άνω των 2 κομμάτων? μάλλον έκανα λάθος.

  3. Εκτος θεματος ειστε και οι δυο!

    Επειδη θα “πεσει” πολυ ξυλο, οσο περισσοτεροι, τοσο λιγοτερες φαπες, αναλογουν στον καθενα!

    Νομιζουν! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *