Μας προδώσατε. Δεν έχετε θέση στην Βουλή

του Σπυρίδωνος Σουσάνη 

Θλιβερή σήμερα η εικόνα σου στην Βουλή πρόεδρε της ΝΔ Κοιτάζοντας σας στην ΤV εσένα και τον συμφοιτητή σου είπατε τα ίδια πράγματα με διαφορετικές λέξεις χωρίς νόημα. Από τον Γιωργάκη το περιμέναμε. Αλλά ΕΣΥ ; Εσύ Αντωνάκη μας φλόμωσες με τις αερολογίες σου. Αντώνης έφυγες να δεις τους ομόλογους σου και Αντωνάκης μας γύρισες λες και σε έδειρε η..
δασκάλα σου. Ήσουν ενάντιος του μνημονίου και μας βγήκες υπερασπιστής του μνημονίου..

Τι διαπραγμάτευση να κάνεις Αντωνάκη αφού πρώτα θα έχεις υπογράψει. Ποιον κοροϊδεύεις. Δεν ντρέπεσαι να απειλείς τους βουλευτάς και να τρομοκρατείς με απειλές τους Έλληνες. Αεριτζήδες και οι δυο πήρατε κόμματα και θα αφήστε αποκόμματα. Από σένα περίμεναν άλλη αντίδραση οι νεοδημοκράτες αυτοί που έχασαν την ώρα τους για να σε κάνουν πρόεδρο. Δεν διαφέρεις από τον Γιωργάκη και την πολιτική που υπηρέτησε.

Είστε ένα σε δύο. Θα γίνεται ανέκδοτο κατά τον Γιορίκα και Κοστίκα Από σένα περιμέναμε να σηκώσεις την σημαία της αξιοπρέπειας και του ανένδοτου. Γιατί δεν ζήτησες εδώ και τώρα από τους Γερμανούς τη Μερκελ την επιστροφή του κατοχικού δανείου και τις αποζημιώσεις και την αφήνεις να σου κουνά το δάκτυλο ; Γιατί δεν επέμεινες στον έλεγχο των οφειλών του Αεροδρομίου των μεγαλοκαναλιών διάφορων άλλων μεγάλοπολυεθνικών οφειλές; Γιατί δεν εστίασες στην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου πριν τον παραδώσετε παρέα με τον Γιωργάκη στους δανειστές και χάνετε τον χρόνο σας σε μισθολόγια;

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει το Γέηλ, που λέει ο Τράγκας, πριν τις συντάξεις και μισθούς κόψεις για ισοδύναμα. Εσείς οι συμφοιτητές και οι Βουλευτές σας είστε ανίκανοι και άσχετοι Προδώσατε ένα λαό. Τον ξεφτιλίσατε. Την εξευτελιστική προς τον κ. Βενιζέλο συμπεριφορά των ομολόγων του στο συμβούλιο eurogroup εάν λόγω πάχους δεν την αισθάνθηκε ο ίδιος την αισθανόμεθα εμείς στο πετσί μας από μήνες. Διαπραγματεύεται σκληρά για την σωτηρία μας όπως προσπαθεί να μας πείσει και επιμένει. Εμείς του λέμε αν θέλει πράγματι την σωτηρία μας να παραιτηθεί.

Όχι άλλη σωτηρία. Ο λαός θέλει την χρεοκοπία. Συνεχίζοντας την πολιτική Παπακωνσταντίνου θα είναι εξ ίσου με τον προκάτοχό του ένοχος για την διάλυση του έθνους. Εν γνώσεις σας κρατάτε με σωληνάκι τον νεκρό ασθενή μέχρι να βάλλετε υπογραφή για να εκδώσετε την ληξιαρχική πράξη θανάτου. Δεν σας πιστεύουμε. Τον Ιούνιο θα λέτε τα ίδια. Την δυστυχία του λαού την πάτε λίγο-λίγο με το κόψιμο του σαλαμιού για να συνηθίζουμε. Δεν θα αποφύγετε την εξέγερση, και Εσείς θα είστε υπεύθυνοι. Πρέπει να ξέρετε ότι με την υπογραφή σας υπογράψατε την ενοχή σας για την οποία θα κληθείτε να δώσετε. λόγο.

taxalia.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *