Μας χλευάζουν και οι NY Times: “Ποια διάσωση της Ελλάδας; Τις τράπεζες προστατεύει το νέο Μνημόνιο”!!

Αυτό που λέμε εδώ και αρκετό καιρό αλλά όλοι το αποκρύπτουν, ομολογούν και οι NY Times, όχι βέβαια από ενδιαφέρον αλλά κάνοντας πλάκα με το δράμα της Ελλάδας και του λαού που ετοιμάζεται να γονατίσει για να συνεχίσουν την ασύδοτη εξουσία τους, αυτοί που έφεραν τον Παπανδρέου στην εξουσία. Αυτοί που “τα έφαγαν” μαζί με τους εκσυγχρονιστές, τα χρηματιστήρια, τους Ολυμπιακούς, τα ΜΜ”Ε”.

Μα και οι Αμερικανοί δεν έδωσαν λεφτά για να διασώσουν τις τράπεζες τους; Και βέβαια έδωσαν. Την ίδια στιγμή όμως εάν θυμάστε τις εικόνες, έβγαζαν με βραχιολάκια τους ακριβοπληρωμένους τραπεζίτες, τα Golden Boys και κάποιοι ακόμα σαπίζουν στις φυλακές.

Εδώ όχι μόνο θα πάρουν τα λεφτά, αλλά θα συνεχίσουν να ασκούν και διοίκηση! Τα ίδια πρόσωπα! Χωρίς να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους. Για τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής. Για το πλιάτσικο μέσω της “πράσινης ανάπτυξης”, την ίδια στιγμή που η αγορά γονάτιζε και νοικοκύρηδες αυτοκτονούσαν.

Υπάρχει και ένα ενδιαφέρον σημείο που αφορά την παντοδυναμία και την ασυδοσία των τραπεζιτών: Η σχέση τους με τα ΜΜ”Ε” δεν είναι μόνο σχέση χρηματοδότησης αλλά πολλές επιχειρήσεις των μέσων έχουν ενεχυριασμένες τις μετοχές τους σε τραπεζικά ιδρύματα! Δηλαδή, ανά πάσα στιγμή ο τραπεζίτης μπορεί να “κλείσει” το μαγαζί…

Έχουμε μεγάλο πρόβλημα φίλοι. Αυτό το σύστημα πρέπει να συνθλιβεί και η πρώτη κίνηση είναι η καταψήφιση του πακέτου από τους ίδιους τους βουλευτές. Κάποιες αισχύνες δεν παραγράφονται ακόμα και μέσα στους αιώνες.

olympia.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Μας χλευάζουν και οι NY Times: “Ποια διάσωση της Ελλάδας; Τις τράπεζες προστατεύει το νέο Μνημόνιο”!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *