Μη πετάξεις στα σκουπίδια την τελευταία σου ευκαιρία. Η ευθύνη θα είναι δική σου!

Ένας αναγνώστης μας υπενθυμίζει πως πλησιάζει η τελευταία ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να στείλει στον καιάδα όλους όσους τον οδήγησαν σε αυτό τον μαρασμό!

Διαβάστε την επιστολή του…

«Έχεις την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία στην κρίσιμη αυτή κατάσταση που ευρίσκεται η Πατρίδα μας…

– Ψήφισε οπωσδήποτε και ότι θέλεις, αλλά μην απέχεις απο τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Μη γίνεις σαν εκείνους τους βουλευτές που αντί να παίρνουν θέση και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, στις κρίσιμες ψηφοφορίες, δηλώνουν απλά «παρών»…..

– Θυμήσου ότι ο καταστροφέας της σύγχρονης Ελλάδος έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΑΠ).

– Μην παρασυρθείς από τις κραυγές των νεοπαγών αρχηγίσκων και νεοσύστατων κομμάτων. Μην ακούς τις σειρήνες των εκπροσώπων τους. Αυτοί εκμεταλλεύονται την ανασφάλεια και τα προβλήματά σου. Αναρωτήσου που βρίσκουν τα χρήματα όλα αυτά τα κόμματα μερικά των οποίων «υλακτούν» υπέρ πίστεως και πατρίδος, λες και οι Ελληνόψυχοι έχουν ανάγκη από μαθήματα πατριωτισμού.

– Μη λησμονείς την ζωώδη βουλιμία του Βενιζέλου να γίνει αρχηγός κόμματος (βλέπε δηλώσεις και αντιδράσεις του μετά τις εκλογές του 2004).

– Μάθε ότι την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 δεν την έριξε ο Σαμαράς (όπως θέλουν όλοι να πιστεύεις) αλλά ο Έβερτ και ο Δήμας…..

– Μη ξεχνάς την ληστεία του Σημίτη και των συνεργατών του, μέσω του χρηματιστηρίου.

– Πίστεψε ότι μόνο αυτοδύναμη κυβέρνηση ίσως μπορέσει να σε βγάλει από το τέλμα της σημερινής τραγικής κατάστασης.

 

– Θυμήσου ότι τους μισθούς και τις συντάξεις δεν τις μείωσε η τρόικα και η ΕΕ αλλά αυτοί που ψήφισες το 2009 να σε κυβερνήσουν και σε εξαπάτησαν…..

– Πίστεψε ότι, όταν κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι σου, δεν φταίει ο ….γείτονας αλλά εσύ και μην ψάχνεις άλλοθι σε κακούς Ευρωπαίους και Αμερικάνους….. εχθροί της πατρίδας υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντοτε.

– Μάθε επιτέλους την πραγματική ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας και όχι αυτή που σου επιβάλλουν για να σε αποκοιμίζουν και να σε χειραγωγούν ( γενιά πολυτεχνείου, Ρεπούση, Δραγώνα, Βερέμης και άλλοι υποτακτικοί του συστήματος), το οποίο (σύστημα) εξαργυρώνει τις υπηρεσίες τους συνήθως με κρατικές θέσεις υψηλά αμειβόμενες ή με το χρίσμα υποψήφιου βουλευτού σε κάποιο κόμμα.

– Γνώριζε ότι η Ορθόδοξη θρησκεία σου και οι εκπρόσωποί της βάλλονται από παντού, για να σε αναγκάσουν να απελπιστείς και να ψηφίσεις ως διαμαρτυρόμενος και οργισμένος και όχι ως σκεπτόμενος Ορθόδοξος ¨Έλληνας.

– Πίστεψε ότι δεν κυβερνά η κυβέρνηση που προέρχεται από το εκάστοτε πλειοψηφούν κόμμα, αλλά το παρακράτος της συμμορίας συγκεκριμένου κόμματος που μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο, το οποίο ελέγχει απόλυτα συνδικάτα, συνδικαλιστές, αναρχικούς , αντιεξουσιαστές, κουκουλοφόρους, ΜΜΕ, μεγαλοδημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς, ανθρώπους της δήθεν τέχνης και πολιτισμού….κ.λ.π. Αυτή η πολιτική «μαφία» πρέπει να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη……

– Συνειδητοποίησε ότι το παρακράτος και τα πολιτικά παραμάγαζα κατασκευάζουν δημοσκοπήσεις για να σε πείσουν ότι η καλύτερη δήθεν λύση, είναι κυβέρνηση συνεργασίας ενώ είναι φανερό ότι αυτή την στιγμή, η καλύτερη λύση είναι ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

– Μάθε τέλος, ότι το μοναδικό κράτος στον κόσμο του οποίου την ιστορία έγραψαν και διδάσκουν οι… ηττημένοι, αριστεροί και αριστερόφρονες, είναι η Ελλάδα. Ήλθε η ώρα να τεθούν στο περιθώριο και να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια.

– Πίστεψε ότι ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα μας και δεν την έχει εγκαταλείψει……εμείς απομακρυνθήκαμε από Αυτόν και ανομήσαμε με τις μέχρι τώρα προσωπικές και πολιτικές επιλογές μας……

– ΞΥΠΝΑ ΚΑΪΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑ….ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…….

– Μη χάσεις την τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται με τις εκλογές της 6ης Μάιου… Μην περιμένεις πάλι άλλα 4 χρόνια……. δεν θα σου φταίει κανένας………. μοναδικός υπεύθυνος θα είσαι ΕΣΥ….»

prionokordela.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Μη πετάξεις στα σκουπίδια την τελευταία σου ευκαιρία. Η ευθύνη θα είναι δική σου!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *