ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν 1 εκ. ευρώ στη ΔΕΗ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ΄ΚΟΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

Την  ώρα που οι πολίτες “τρέμουν” πως θα πληρώσουν το χαράτσι για να μην τους κόψουν το ρεύμα , ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ τυγχάνουν ειδικής προνομιακής μεταχείρισης από τη Δημόσια Επειχείρηση Ηλεκτρισμού. Όταν οι απλοί πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα επειδή χρωστούν,  τα δύο ξεπουλημένα κόμματα εμφανίζονται να χρωστούν στη ΔΕΗ πάνω από 725.000 ευρώ. .

Σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής” η ΝΔ μόνο εμφανίζεται να χρωστά 670.000 ευρώ, με τους ανεξόφλητους λογαριασμόυς να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Συγγρού. Πληροφορίες λένε πως πριν τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ είχε ξεκινήσει τις ενέργειες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, ωστόσο παρενέβη ο πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς και έγινε διακανονισμός.

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να χρωστά 52.500 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο τρέχον λογαριασμό, ο οποίος εκδίδεται επίσης στο όνομα του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους.

Στον ίδιο “χορό” ακόμη και το ΚΚΕ το οποίο φαίνεται να χρωστά στη ΔΕΗ 115.000 ευρώ εκ των οποίων τα 95.000 είναι το χαράτσι το οποίο αρνείται να πληρώσει γιατί το θεωρεί αντιλαϊκό μέτρο.

Επίσης, η επιχείρηση έκδοσης εντύπων “Τυποεκδοτική” που ανήκει στο ΚΚΕ εμφανίζεται να χρωστά στη ΔΕΗ 250.000 ευρώ, ποσό που φαίνεται να έχει διακανονιστεί χωρίς ωστόσο να πληρώνονται οι δόσεις.

attikanea.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *