Οι δημοσιογράφοι των βαρόνων προσπαθούν να απαξιώσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα

20120320-103125.jpg

 

“Έχει πέσει γραμμή” στα ΜΜΕ να αντιμετωπίζουν με καχυποψία και αρνητικότητα, οποίο κόμμα ή πολίτη αυτής της χώρας ταχθεϊ δημοσίως κατά του μνημονίου.

Προσπαθούν να παρουσιάσουν το μνημόνιο ως τον μόνο δρόμο σωτηρίας, αλλά πλέον δεν το λένε ευθέως, αφού ο κόσμος αυτο το παραμύθι το εχει διαβάσει πολλές φορές και είδαν ότι δεν πέρασε…

Πλέον άρχισαν άλλη τακτική… Προσπαθούν να παρουσιάσουν όποιον δεν δέχεται το μνημόνιο ως υπερασπιστή της δραχμής και της διάλυσης της Οικονομιας και της κοινωνίας.

Παλεύουν να αποδείξουν ότι σοβαρό προγράμμα ή προτάσεις δεν υπάρχουν, θέτοντας στον κόσμο το δίλημμα: ψηφιστεί τους ..σοβαρούς που θέλουν να “σώσουν” τη χώρα με το μνημόνιο ή ταχθείτε με αυτούς που θα σας οδηγήσουν στην χρεοκοπία και στην εξαθλίωση.

Οποίος δηλαδή, δεν επιθυμεί να μειωθούν οι μισθοί, να πληρώνουν μόνο οι χαμηλομισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι χωρίς να έχουν καμία κοινωνική ανταποδοτικότητα (άρα, οι φόροι πάνε μόνο για Δαπάνες και σπατάλες της κυβέρνησης) είναι επικίνδυνοι για την οικονομία. Αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι δανειακές συμβάσεις δεν μειώνουν το χρέος, δεν ξέρουν οικονομικά και ειναι ενάντια στην οποία προσπάθεια να γίνει και πάλι βιώσιμη η οικονομία της Ελλάδας.

Τους παρουσιάζουν λες και υποστηρίζουν ότι η κοινωνία θα αποτελεί το “ιδανικό” μοντέλο και χωρίς κάποιες μεταρρυθμίσεις.

Η χώρα χρειάζεται αλλαγές. Κανείς δεν το αρνείται. Αλλά όχι με τον τρόπο που τις φέρνουν και όχι αυτές που πάνε να υιοθετήσουν.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι μια βαθύτερη ύφεση, με υψηλή ανεργία και ατελειωτους φόρους…

ΜΜΕ και δημοσιογράφοι προσπαθούν να κρατήσουν τις καρέκλες και τα προνόμια που τα κόμματα των μνημοξιων του έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για να καλύψουν τις ίδιες αμαρτίες του παρελθόντος…

Γιατί όπως είχε γραφτεί και πριν λίγο καιρο στο ΟΛΥΜΠΙΑ, γιατί ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα καθεστωτικά ΜΜΕ, αφού έχουν μεγάλη “αξιοπιστία”;

Β.Τ.

olympia.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Οι δημοσιογράφοι των βαρόνων προσπαθούν να απαξιώσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα”

  1. εδώ και καιρό έχει ξεσπάσει πόλεμος στις φαμίλιες των Μ.Μ.Ε. για το ποιος θα βάλει το χέρι του πιο βαθιά στο μέλι. έως πρότινος το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο οι βαρόνοι και οι βαρονέτοι… τώρα μπήκε στο παιχνίδι ο και καλά φιλολαϊκός Πραγματικοδημητρίου. τα νούμερα λέει δείχνουν ότι έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο αρά θα πρέπει οι υποψήφιοι να του τα χώνουν χοντρά σύμφωνα με το ποσοστό του…
    Όλοι αυτοί που κατάφεραν να μας κοιμίσουν όλα αυτά τα χρόνια το μόνο άγχος που έχουν είναι μήπως και πάψουμε να τους ακούμε να τους διαβάζουμε να τους εμπιστευόμαστε μόνο αυτό διότι μετά δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. Φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτούς, σίγουρα θα είναι διαφορετική. Μην ξεχνάτε ότι και αυτοί έχουν βοηθήσει να είμαστε στο σκοτάδι.
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *