“Ο Παπανδρέου συμφώνησε να παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης”

Οι τελευταίες πληροφορίες για το πολιτικό θρίλερ που ζει η Ελλάδα κάνουν λόγο για συμφωνία του Πρωθυπουργού να παραιτηθεί και να στηρίξει μία κυβέρνηση συναίνεσης αμέσως αν καταφέρει να κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή. Πηγές από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού αναφέρουν ότι με τη συνδρομή του κυρίου Βενιζέλου έκλεισε μία συμφωνία με κορυφαίους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον Παπανδρέου ο οποίος φέρεται να αναγνώρισε πως έκανε λάθος για το δημοψήφισμα.

Την πίεση για παραίτηση άσκησε σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κύριος Βενιζέλος ο οποίος ήδη διαχώρησε τη θέση του για το δημοψήφισμα από το πρωί της Πέμπτης. Ωστόσο παραμένει ανοιχτό το θέμα της τελικής συμφωνίας με τη ΝΔ σχετικά με τα μέλη που θα απαρτίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας καθώς το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί τη συμμετοχή των δύο μεγάλων κομμάτων ενώ η ΝΔ θέλει μία κυβέρνηση χωρίς πολιτικά πρόσωπα που θα υπογράψει τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου και θα προκηρύξει εκλογές.

Αυτό σημαίνει πως το πολιτικό θρίλερ θα συνεχιστεί παρόλο που οι γενικές γραμμές στις οποίες θα κινηθούν τα κόμματα έχουν ήδη διαφανεί.

XrimaNews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *