ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Ενώνονται Καμμένος – Δημαράς! Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

Είναι η πρώτη φορά, μετά το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ) του 1941 και της κατοχής απο τους Γερμανούς, που ενώνονται Δεξιές και Αριστερές πολιτικές δυνάμεις! Αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό αφού πλέον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μαζί με το Άρμα Πολιτών του Δημαρά πάνε για πρώτο κόμμα. Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο οτι είναι πολύ κοντά σε συνεργασία και με το κίνημα του Δημήτρη Καζάκη το ΕΠΑΜ.

Το είχαμε αναφέρει εδώ και αρκετές εβδομάδες οτι επίκειται τέτοια συνεργασία αλλά κάποιοι δεν το πίστεψαν, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν-προφανείς-δυσκολίες για να το πιστέψουν.

Αύριο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του Γιάννη Δημαρά με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου.

Καμμένος και Δημαράς συμφώνησαν μάλιστα να το αναγγείλουν σε ειδική εκδήλωση, λίγο πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων του κόμματος…

Οι ανακοινώσεις:

Γιάννης Δημαράς:
«Από τις 14 Απριλίου 2011, όταν το Άρμα Πολιτών εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ως κόμμα, σταθερή και δημόσια ήταν η πρόσκληση προς όλες τις αντιμνημονιακές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα, για μία κοινή συμπόρευση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μνημονιακή επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Παρά τις πολύμηνες συζητήσεις και συνομιλίες με όλους όσοι δήλωναν αντιμνημονιακοί, δυστυχώς, δεν υπήρξε αποτέλεσμα» και η «αδυναμία συνεννόησης οδήγησε σε πολυδιάσπαση το χώρο που ενώ … συμφωνούσε, δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιάννη Δημαρά.

«Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα κοινής καθόδου στις εκλογές. Δυστυχώς πολιτικές δυνάμεις που είχαν συμφωνήσει μαζί μας, δύο μέρες πριν από την προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αρνήθηκαν», υποστηρίζει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και επισημαίνει ότι «ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα μας προσκάλεσε σε συνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Από την πλευρά του κόμματος του Πάνου Καμμένου, εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:
«Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών.

Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση. Με τα δεδομένα αυτά , προσκάλεσα τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας.

Τιμώ τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών».

tro-ma-ktiko.blogspot.com

5 σχόλια σχετικά με το “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Ενώνονται Καμμένος – Δημαράς! Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό”

  1. Ένα πράγμα με ενδιαφέρει και το ΑΠΑΙΤΩ!

    Πολιτικοί Έλληνες που θα εργαστούν για την ΕΛΛΑΔΑ, και ας είναι από όπου θέλουν! Από την Αριστερά, από τη Χρυσή Αυγή, τον Καμμένο, ΕΚΤΟΣ από … ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ….  

    Ας σώσουμε πρώτα την πατρίδα και μετά τους εαυτούς μας!

  2. Θα σε πω κατι Ελληνα ….
    Ο Καμμενος ψηφισε το “Δουβλινο 2” και ο Κουβελης ειναι υπερ του Ευρω οπως και ο Καμμενος.
    Προσεξε με …
    Το φαβορι Καμμενος δε λεει τιποτα στο προγραμμα του για Μνημονιο που για μενα σημαινει δε βαριεσαι προχωραμε ως εχει.
    Εσενα σ’ αρεσουν ολα αυτα ?
    Αντε ρε και γαμησου Καμμενε που δε μιλας για Μνημονιο !!!
    Θες να μιλαμε για επενδυσεις ?
    Εγινε !!!
    Αφου ρε μαλακα για να γινουν επενδυσεις πρεπει να εχεις μηδενικη φορολογια … μαλακα.
    Και αν εχεις μηδενικη φορολογια πως θα πληρωσεις το Μνημονιο που υποστηριζεις ρε αρκιδι του Μωαμεθ οπως και τους υπολοιπους αλλους δανειστες …. μαλακα  ?
     
    Παιρνω τηλ. σε ενα ξαδερφακι προχθες για τα χρονια πολλα και ητανε με τα συμπεθερια.
    Τι τα θες τι τα γυρευεις με λεει το ξαδερφακι οτι ο συμπεθερος ειναι μοιρασμενος …. ναι μεν θελει να ικανοποιοησει ατομο που κατεβαινει με Καμμενο αλλα συν τοις αλλοις θελει να ικανοποιησει και ατομο που κατεβαινει με ΝΔ.
    Και λεω γω, μωρη πουτανα συμπεθερε … σε γαμανε οι υποψηφιοι και θες να τους ικανοποιησεις και συ με τη σειρα σου ?
    Ρε δε πα να ψοφησεις σε καμια αλανα και εσυ και οι ομοιοι σου δεινοσαυρε παρταολα.
     
    Αυτα τα ολιγα απο εμενα …
     
     
     
     
     
     

    1. Τι εννοείς όταν λες ότι δεν αναφέρει τίποτα για το μνημόνιο;Λέει καθαρά “Καταγγελία Μνημονίου Ι και ΙΙ, Καταγγελία των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων και Κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων. “.
      Αυτό σημαίνει “δεν βαριέσαι προχωράμε ως έχει;”
      Και κούρεμα δανείων 20-30% λέει και κατάργηση εισπρακτικών εταιρειών λέει και πολλά άλλα.
      Εγώ πάντως εδώ που φτάσαμε θα του δώσω,χαλαρά, μια τετραετία και θα κρίνω ανάλογα. 

  3. Καλά ρε ΡΑ…θα μας βγάλεις και μνημονιακό τον Καμμένο ?
     
    Καλώς ή κακώς ξεμείναμε με μια και μόνη επιλογή νομίζω…
     
    Και δεν είναι καθόλου φαβορί…Απλά θα μπει άνετα στη βουλή…
     
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *