«Παγώνουν» δάνεια και πλειστηριασμοί των δανειοληπτών της Αχαϊκής

Με χαμόγελα βγήκαν, πριν από λίγο, από τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των δανειοληπτών επιχειρηματιών της Αχαϊκής Τράπεζας και τοπικών φορέων (Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος κ.α.) με τον εκκαθαριστή της Συνεταιριστικής κ. Γιαννίκο. Και αυτό γιατί ο εκκαθαριστής δεσμεύθηκε ότι μέχρι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση του θέματος, δεν πρόκειται να κλείσει κανέναν λογαριασμό δανειολήπτη και δεν θα προχωρήσει σε πλειστηριασμούς.
Ωστόσο, ο εκκαθαριστής θα προχωρά στο κλείσιμο των δανειακών συμβάσεων και την απαίτηση για άμεση εξόφλησή τους, σε όσες περιπτώσεις χρονίζουν.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η όποια κίνηση του κ. Γιαννίκου σε αυτή την κατεύθυνση θα γίνεται σε συνεννόηση με τους άμεσα θιγόμενους.

Μιλώντας στο thebest.gr το μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του συλλόγου δανειοληπτών – επιχειρηματιών της Αχαϊκής κ. Προσκηνυτόπουλος, τόνισε ότι ο επόμενος στόχος του συλλόγου είναι η άσκηση πίεσης προς τα κόμματα για τη νομοθετική ρύθμιση του προβλήματος, που απασχολεί χιλιάδες επιχειρηματίες της περιοχής.

www.protothema.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “«Παγώνουν» δάνεια και πλειστηριασμοί των δανειοληπτών της Αχαϊκής”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *