Παπακωνσταντίνου και Τσαπανίδου: πολύ γέλιο

Η Π.Τσαπανδίδου σε συζήτηση με τον Παπακωνσταντίνου. Του “πέταξε” τα μάτια έξω!

..

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Παπακωνσταντίνου και Τσαπανίδου: πολύ γέλιο”

  1. H Ελλαδα στο τελος του 2009 οπως και τωρα … ειχε και εχει ενα απο τα μικροτερα κατα κεφαλην χρεη στην ευρωζωνη.
    Παρ’ ολα αυτα η συσχετιση του χρεους με το ΑΕΠ της χωρας ηταν 115% εκεινη την περιοδο και παρουσιαστηκε ως προβληματικη διεθνως.
    Δεκτον !!!
    Θα μπορουσε να λυθει το προβλημα εντελως αθορυθα λοιπον, μονο με τα 28 δις του πακετου Αλογοσκουφη, αν υπηρχε βεβαια η βουληση των κυβερνωντων να διοχετευθουν αυτα τα χρηματα μεσω των τραπεζων στην πραγματικη οικονομια.
    Το ΑΕΠ της χωρας το 2010 ηταν περιπου 230 δις και θα γινοταν 258 δις με αυτα τα λεφτα.
    Αν γινοταν και τετοιο τοτε η σχεση ΑΕΠ/χρεους θα επεφτε δραματικα και δεν θα υπηρχε λογος για στηριξη απο Τροικα γιατι οι αγορες θα συνεχιζαν να δανειζουν με χαμηλα spreads.
    Αν δεν θελανε να το κανουν μεσω του πακετου Αλογοσκουφη, υπηρχαν και τα 25 δις του Πουτιν ρεζερβα για παν ενδεχομενο, οπως και τα 100 δις Αυστραλιανων και Αμερικανικων οικων.
    Δεν κανανε τιποτα απο τα παραπανω και ειναι ηλιου φαενοτερον οτι μας εστειλαν δεμενους χειροποδαρα στο ΔΝΤ για να παιζει η Γερμανια με CDS και FOREX, κερδιζοντας τρις δολλαρια σ’ αυτα τα δυο χρονια ξεχρεωνοντας τους παντες οπου χρωσταει.
    Το επομενο σταδιο αυτου του σχεδιου ειναι η διαλυση της ευρωζωνης και η εισαγωγη του δολλαριου στις συναλλαγες μεταξυ των ευρωπαικων κρατων.
     
     
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *