Πληρωμένη σε ΤΡΑΠΕΖΑ η νοθεία στις εκλογές του Μονάρχη!

2euro.jpg

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου

Ο “εκσυγχρονισμός” των νεοφιλελεύθερων του μοναδικού υποψήφιου στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχει ανάγει σε επιστήμη τηΝΟΘΕΙΑ!

Τεράστια η ευθύνη του Μ. Καρχιμάκη, Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ!

Το σατανικό σχέδιο των κηπουρών του Mονάρχη ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας και κάνει τις εκλογές της χούντας και της βίας και νοθείας του αρχηγού της ΕΡΕ Κ. Καραμανλή (το 1961 ψήφιζαν τα δένδρα) να φαντάζουν “δημοκρατική” όαση!

Με δεδομένες τις μετρήσεις που έχει στα χέρια του το επιτελείο του Ε. Βενιζέλου, αύριο η συμμετοχή θα αγγίξει τα όρια του εξευτελισμού. Έτσι, εκμεταλλευόμενοι την εγκύκλιο του Μ. Καρχιμάκη για κατάθεση των 2 ευρώ κάθε ψηφοφόρου σε τραπεζικό λογαριασμό, από τους Γραμματείς των περιοχών που θα υπάρχουν εκλογικά κέντρα, θα εμφανίζουν ένα τραπεζικό λογαριασμό που θα «αντιστοιχεί» σε συμμετοχή που πλησιάζει τους 250.000 χιλιάδες ψηφοφόρους.
Μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σ’ ολόκληρη την επικράτεια καταγγέλλουν αυτό το σατανικό σχέδιο νοθείας, επισημαίνουν τις τεράστιες ευθύνες του Μ. Καρχιμάκη, τόσο για την πλήρη παράδοση των διαδικασιών σε κηπουρούς του Βενιζέλου που έχουν εγκατασταθεί στην Ιπποκράτους χωρίς καμία κομματική νομιμοποίηση, όσο και για το εφεύρημα του τραπεζικού λογαριασμού ως κριτήριο συμμετοχής. …

Έγκυρο θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα περιλαμβάνει ονομαστικούς καταλόγους ψηφισάντων κατά Νομό και εκλογικό κέντρο, τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση στελέχη από κάθε μεριά της Ελλάδας. Αυτό το σύγχρονο πραξικόπημα νοθείας πυροδοτεί απρόβλεπτες εξελίξεις στο υπό κατάρρευση ΠΑΣΟΚ.

Ο Μονάρχης είναι γυμνός!

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2012/03/blog-post_4196.html

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Πληρωμένη σε ΤΡΑΠΕΖΑ η νοθεία στις εκλογές του Μονάρχη!”

  1. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, από ένα σύστημα που οδήγησε τη χώρα στον εξευτελισμό και τη διάλυση, και πανηγυρίζει ότι … την έσωσε! χαχαχα! Απορώ όμως, με αυτούς που τους ψήφιζαν τόσα χρόνια και δεν αντιδρούν …
    Και εδώ ακαδημαϊκώς αναρωτιέμαι, πόσο “γλυκά” είναι τα τριάκοντα αργύρια …. !?!?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *