Πόσοι ψήφισαν το Βενιζέλο;

Εσείς τι λέτε? μπορεί να πήγαν 200 χιλιάδες στην κάλπη του ΠΑΣΟΚ και να μην ειχαν δεκάδες έκτακτα να δείχνουν τον συνωστισμό έξω από τα εκλογικά κέντρα? λέτε να είχαν καταγάγει περιφανή νίκη και νάχε ο Χασαπόπουλος κι ο Καψής αυτό το μουδιασμένο ύφος? ή ο Βενιζέλος νάταν τόσο μαζεμένος μπροστά από εκείνη τη πράσινη γραμμή που θυμίζει καρδιογράφο με dead line?

Αλλά να δεχτούμε για χάρη της συζήτησης που λέμε, οτι ήταν πράγματι 200 χιλιάδες. δηλαδή ενα ελαχίστότατο ποσοστό επί του εκλογικού σώματος. Ποιοί μπορεί να ειναι αυτοί λοιπόν οι 200 κατά τα λεγόμενα των τηλεπαπαγάλων? Το ΠΑΣΟΚ έχει ένα μεγάλο κομματικό μηχανισμό όντας τόσα πολλά χρόνια στην εξουσία. Αυτός αποτελείται από τα κομματικά του μέλη, τους βολεμένους με αξιοκρατία, τους βουλευτές, τους υπουργούς, τα εθνικά
συμβούλια, τα πολιτικά συμβούλια,

Σε αυτούς προσθέστε τους γραμματείς υπουργείων, τους διευθυντές που έχουν γίνει επί ΠΑΣΟΚ, τους παρατρεχάμενους όλων αυτών, προσθέστε τους διοικητές οργανισμών και τις αυλές τους, προσθέστε μεγαλοσυνδικαλιστές υποταγμένους στην εξουσία με το αζημίωτο (ενας από αυτούς φιγουράριζε δίπλα στον τροπαιούχο Βενιζέλο κατά την είσοδό του στην Ιπποκράτους ) και μετακλητούς πολιτικών γραφείων, συμβούλους και παρασυμβούλους πού κατακλύζουν τα πολιτικά γραφεία, υπαλλήλους αποσπασμένους στο ΠΑΣΟΚ από το δημόσιο τομέα, προσθέστε καναλάρχες πού έδρασαν προφανώς αφανώς, και ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ολους αυτούς επί τα μέλη των οικογενειών τους,κολλητών τους που έχουν κάθε συμφέρον να τάχουν καλά μαζί τους, και τότε θα καταλάβετε.τι ειναι όλος αυτός ο ΛΑΟΣ που ΈΣΠΕΥΣΕ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΩΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ τον κ.Βενιζέλο, πού μαζί με όλους τους ομοίους του καταλήστεψαν τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, τα ρήμαξαν στους φόρους. Ειναι ο δήθεν ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΟΥΣ πού εξέλεξαν ΦΥΛΑΡΧΟ . Διότι οπως πολύ σοφά είπε κάποιος αξιόλογος δημοσιογράφος ΜΗ ΡΟΜΠΑΣ το ΠΑΣΟΚ δέν ειναι κόμμα, ειναι ΦΥΛΗ.

Οσο για τους γερόντους που ήταν το πλειοψηφικό ρεύμα ανάμεσα στους κολαούζους, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ , δέν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις τρείς κατά σειρά περικοπές των συντάξεών τους και δια της ψήφου τους ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, και τα εγγόνια τους να ζήσουν σε γαλλέρες αρκεί να έρθει η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝ ΑΛΟΓΑ!!!

Το τί πραγματικά έγινε στις εκλογές για ανάδειξη αρχηγού ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ . Γιατί εάν ήταν οντως ευχαριστημένοι θάχαν στήσει γλέντια τώρα. ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ διότι το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΕΣΤΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΘΡΟΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΆΤΑΣΗ !!!! ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΡΟΘΥΜΩΝ…

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΑΪΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΆΝΘΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ .

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Κανέλλα Καζακοπούλου

Υ.Γ. Τα λευκά τάφαγαν???

olympia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *