ΣΟΚ: Οι Ρώσοι ζητούν να έρθει αντιπροσωπεία τους για να ελέγξει τυχόν νοθεία στις εκλογές!

Το ρωσικό αίτημα κατατέθηκε από την οργάνωση, μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum», η οποία ζητά την σχετική διαπίστευση έτσι ώστε οι Παρατηρητές του, να μπορούν να παρακολουθήσουν επιτοπίως τη διεξαγωγή των εκλογών με το φόβο πιθανής νοθείας του εκλογικού αποτελέσματος, όπως αναφέρει δημοσίευμα του defencenet.

Η Ρωσία φοβάται ανοιχτά ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην Ελλάδα και υπενθυμίζουμε, ότι πριν μερικές ημέρες τόσο Π.Καμμένος όσο και ο Α. Τσίπρας είχαν γίνει αποδέκτες τέτοιων πληροφοριών, για πιθανή επιχείρηση νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος, με στόχο να εξοστρακιστούν ..οι «αντιμνημονιακοί» και να ισχυροποιηθούν οι «μνημονιακοί».

Το αίτημα σύμφωνα με δημοσίευμα κατατέθηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και αναμένουμε να δούμε την συνέχεια, ενώ από την πλευρά τους οι Ρώσοι αν και με αυτή τους την πράξη δείχνουν εμφανώς τι πιστεύουν ..ισχυρίζονται, ότι δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη πληροφορία και ότι απλά θέλουν να παρακολουθήσουν την εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα από κοντά, λόγω της φιλίας και του ενδιαφέροντος ..μεταξύ των δύο λαών.

www.prionokordela.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “ΣΟΚ: Οι Ρώσοι ζητούν να έρθει αντιπροσωπεία τους για να ελέγξει τυχόν νοθεία στις εκλογές!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *