Σε τέλμα το ζήτημα της Ασπίς

Την έντονη διαμαρτυρία τους προς την πολιτεία για το γεγονός ότι η υπόθεσή τους παραμένει στάσιμη επί μήνες, εκφράζει ο Σύλλογος των πρώην ασφαλισμένων της Ασπίδας. Όπως τονίζει στην επιστολή διαμαρτυρίας, το ζήτημα παραμένει άλυτο εδώ και 27 μήνες ενώ, ενδιαμέσως, έχουν δοθεί λύσεις σε πιο “περίπλοκα” ζητήματα.

Στην επιστολή παρατίθεται μια σειρά ερωτημάτων όπως: “Για ποιο λόγο επί 27 μήνες οι ασφαλισμένοι των ανακληθεισών εταιρειών δεν έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους και στις πολυτιμότατες ασφαλιστικές τους παροχές;”.

Γίνεται, μάλιστα, μια αντιπαραβολή με τη διάσωση της Τ-BANK (πρώην ΑΣΠΙΣ BANK) από την Τράπεζα της Ελλάδος. “Η κίνηση αυτή αποτελεί αυτονόητα την μόνη λύση η οποία διασώζει τον μόχθο των καταθετών, οι οποίοι δεν έχουν με κανέναν τρόπο εμπλακεί στην κακή διοικητική λειτουργία της τράπεζας, που οδήγησε τα πράγματα στο αδιέξοδο και στην ουσιαστική χρεοκοπία” αναφέρεται στην επιστολή και διατυπώνεται το ερώτημα γιατί δεν υπήρξε αντίστοιχη μέριμνα για τους ασφαλισμένους της Ασπίς. “Τα χιλιάδες μέλη του Συλλόγου μας όμως αναρωτιούνται γιατί τα αντανακλαστικά των κυβερνώντων παραμένουν σε πλήρη αδράνεια εδώ και 27 μήνες για ένα ζήτημα το οποίο και απλούστερο ήταν και αν λυνόταν έγκαιρα δεν θα απέφερε κανένα απολύτως δημοσιονομικό κόστος” σημειώνεται.

24h NewsRoom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *