Σοκ! Δεύτερο κόμμα ο Σαμαράς ο οποίος τρέμει τις εκλογές που επιθυμεί σφόδρα ο Καραμανλής!

Κινδυνεύει ο Σαμαράς να είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές! 

Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό  αυτό το σενάριο είναι το επικρατέστερο! Κάθε μέρα που περνάει η ανασφάλεια της Συγγρού διογκώνεται γι αυτό και οι καυγάδες τους  δεν μπορούν πλέον να μείνουν  εντός των τειχών, όπως ο πρόσφατος των Μουρούτη-Λυκουρέντζου.

Η ΝΔ είναι  ένα κόμμα υπό διάλυση κι αυτό είναι επίτευγμα του Αντώνη Κομανέτση, προσωνύμιο το οποίο έχει προσδώσει στον Σαμαρά  το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».

Δεν είναι μόνο ο Καμμένος που λεηλατεί την άλλοτε μεγάλη παράταξη. Είναι και ο Μιχαλολιάκος της  «Χρυσής Αυγής» αλλά και η Ντόρα η οποία αν κινηθεί έξυπνα θα μπει στη Βουλή.

Η Ντόρα η οποία θα πρέπει να αναδείξει τη συνέπειά της απέναντι στο Μνημόνιο και στις μεταρρυθμίσεις.

Από την άλλη μεριά το ΠΑΣΟΚ έχει στη διάθεση του Βενιζέλου πολιτικές εφεδρείες όπως ο Χρίστος  Βερελής για παράδειγμα, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά για τα σημερινά ισχνά ποσοστά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που δεν θέλει τις εκλογές είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Για την ακρίβεια τρέμει το βράδυ της Κυριακής.

Κι αυτός που τις θέλει περισσότερο από όλους είναι ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος περιμένει σιωπηλά στη Ραφήνα την πανωλεθρία του Αντώνη Σαμαρά ώστε να επιστρέψει ως Μεσσίας και να ενώσει τη παράταξη καλώντας γενικό προσκλητήριο  με Ντόρα, Καρατζαφέρη κλπ.

Έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητοί συμπολίτες που πριν αυτοκτονήσετε, φροντίστε να πάρετε μερικά λαμόγια μαζί σας για να μείνετε και στην Ιστορία…

kourdistoportocali.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *