Στο 20% ο Καμμένος, εάν…

Καλπάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ο οποίος εάν δεν είχε κάνει το λάθος-κάτι παραπάνω από έγκλημα- να δώσει πολιτική στέγη στα φθαρμένα υλικά της ΝΔ, θα ήταν στο 20%!

Πάντως δημοσκοπήσεις που παραμένουν κρυφές τον δείχνουν γύρω στο 14%!

Ελπίζουμε όταν μπει πανηγυρικά στη Βουλή να μην τον παρατήσουν ομαδικά οι πρώην νεοδημοκράτες και σπεύσουν να στηρίξουν τον Σαμαρά!

Με τον καθιερωμένο αγιασμό των κεντρικών γραφείων του κόμματός του, σύμφωνα με τα έθιμα του τόπου, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Καμμένος, έστειλε μήνυμα ότι «δεν συμβιβαζόμαστε με τη νέα τάξη πραγμάτων».

Με την παρουσία του κόσμου να είναι εντυπωσιακή στα εγκαίνια των γραφείων (Χαροκόπου 2 και Λ. Συγγρού), ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαστεί με όσοι πρόδωσαν την πατρίδα. «Ξεκίνησε η πορεία για τον δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα» είπε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα».

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» που χθες συγκρότησαν Κοινοβουλευτική Ομάδα με δέκα βουλευτές την ένταξη στο κόμμα του κ. Μιχ. Γιαννάκη (Βοιωτίας), ενώ τυπικά δήλωσε τη στήριξή του και ο κ. Δ. Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), ξεκινάνε περιοδείες με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι ο στόχος της νέας τάξης πραγμάτων.Μας συνάντησαν στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και αναχαιτίσαμε το παντοδύναμο Γ Ράιχ.Τους καθυστερήσαμε και κάναμε ελεύθερη την Ευρώπη» τόνισε.

Σε εθνικοπατριωτικό τόνο και θέλοντας να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους της δεξιάς που δεν δέχονται το μνημόνιο και τις παρενέργειές του, συμπλήρωσε: «Σήμερα ξαναήλθαν με οικονομικούς δολοφόνους και προσπάθησαν να κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη νέα τάξη πραγμάτων».

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανέφερε ότι το πρωί της Τετάρτης θα βγει σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικό τους πρόγραμμα (έχει αναλάβει τη σύνταξή του ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού κ. Κ. Μαρκόπουλος) που θα είναι κατά τον κ. Καμμένο η εθνική τους αντιπρόταση, ώστε να απαλλαγεί η χώρα από την πρώτη τετραετία και να απαλλαγεί, όπως είπε, «από τον άξονα κατοχής των τραπεζιτών».

Ήδη, στη Βουλή την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» απαρτίζουν, εκτός από τον κ. Καμμένο, ο κ. Μιχ. Γιαννάκης (προσχώρησε χθες και ορίστηκε γραμματέας του κόμματος, ενώ θα είναι στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας με πρώτο τον δημοσιογράφο κ. Τέρενς Κουίκ), οι κυρίες Ελενα Κουντουρά, Μαρία Κόλλια και Μίκα Ιατρίδη και οι κκ. Μαρκόπουλος, Χρ. Ζώης, Π. Μελάς, Δ. Σταμάτης και Σπ. Γαληνός.

Παράλληλα προχωρά η συγκρότηση των ψηφοδελτίων και όπως είπε οι υποψήφιοι προκύπτουν από δημόσια διαβούλευση. «Δεν δεχόμαστε τους εκλεκτούς των προμηθευτών του δημοσίου. Έχουμε μαζί μας άνεργους νέους, συνταξιούχους, επιστήμονες που δεν βρίσκουν δουλειά, πολύτεκνους» σημειώνει.

Την περασμένη Κυριακή, προς ενίσχυση του εθνικοπατριωτικού προφίλ, ο κ. Καμμένος (συνοδευόμενος από την κυρία Κόλλια) επισκέφθηκε την Κύπρο (η πρώτη του επίσκεψη ήταν στο Δίστομο ως πρόεδρος κόμματος) και έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της Μεγαλονήσου.

«Ήλθαμε να τιμήσουμε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ από τους άγγλους κατακτητές. Η Ελλάδα σήμερα είναι υπό κατοχή. Θα αγωνιστούμε με ό,τι προβλέπεται από το Σύνταγμα για να είναι ελεύθερες οι επόμενες γενιές» ήταν η χαρακτηριστική του φράση.

Ο κ. Καμμένος παρέστη στη δοξολογία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β, τον οποίο και συνάντησε, ενώ κατέθεσε στεφάνι στα «Φυλακισμένα Μνήματα»,τον τόπο βασανισμού,φυλάκισης και απαγχονισμού των αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Επίσης, συναντήθηκε, εκτός από τον Αρχιεπίσκοπο, με τον πρόεδρο της Κύπρου, κ. Δ. Χριστόφια, τον αντιπρόεδρο του ΔΗΣΥ, κ. Ιωνά Νικολάου, τον ιστορικό ηγέτη της ΕΔΕΚ (νυν επίτιμο πρόεδρο) κ. Βάσσο Λυσσαρίδη, τον υπουργό Αμυνας, κ. Δ. Ηλιάδη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Λουκά Λουκά.

kourdistoportocali.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *