Τι δείχνει η κρυστάλλινη σφαίρα

Μόλις έριξα μια ματιά στην κρυστάλλινη σφαίρα μου και είδα τα εξής για το κοντινό μέλλον:

Ανεξάρτητα από τα σημερινά καραγκιοζιλίκια, θα σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, διάρκειας δύο ετών, με άτομα ΌΧΙ πρωτοκλασάτα και πρωθυπουργό κάποιον που δεν έχει σχέση με την πολιτική.

Έτσι επιτυγχάνονται τα εξής:

1. Ψηφίζεται η δανειακή σύμβαση, ανεξάρτητα από το πόσο επαχθείς είναι οι όροι για την χώρα.

2. Εξασφαλίζουν οι τωρινοί βουλευτές όλων των κομμάτων τη συνέχιση της θητείας τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η τετραετία, άρα δεν χάνουν προνόμια και χρήμα.

3. Μέσα στο 2012, θα ψηφιστούν όλα τα φοβερά μέτρα, για τα οποία ακόμα δεν έχει γίνει κουβέντα, δηλαδή απόλυση σχεδόν όλων των δημοσίων υπαλλήλων (εικάζεται ότι κρατικά θα μείνουν μόνο στρατός – σώματα ασφαλείας και υπηρεσίες υπουργείων).  Παιδεία, υγεία, μεταφορές, επικοινωνίες κλπ, όλα θα ιδιωτικοποιηθούν και οι εργαζόμενοι σε αυτά, είτε θα απολυθούν, είτε θα μετατραπούν σε ιδιωτικούς υπαλλήλους.  Ο λαός δεν θα ξέρει σε ποιον να ρίξει το φταίξιμο, αφού η κυβέρνηση θα είναι εθνικής σωτηρίας, με πρωθυπουργό ανδρείκελο .

4 Ως συνήθως, μαλάκας της υποθέσεως θα είναι ο λαός, ο οποίος θα φτωχοποιηθεί, πληρώνοντας τα σπασμένα, ενώ το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα παραμείνει αλώβητο, να χαίρεται τα προνόμιά τους, στην υγεία των κορόιδων.

Στο παραπάνω κόλπο είναι όλοι: δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι και δε συμμαζεύεται!

Θυμηθείτε με!

Begar

5 σχόλια σχετικά με το “Τι δείχνει η κρυστάλλινη σφαίρα”

  1. Θα φυγουμε απο ΕΕ και Ευρω. Θα μετακυλιστει η κριση σε ΕΕ και θα ανεβουν τα spreads αυτων των χωρων. Θα εμφανιστει ως σωτηρας το EFSF και αυτες οι χωρες θα υποταχθουν σ’ αυτο. Η Ελλας δεν θα υποταχθει και θα ζησει απο συμμαχους που τωρα δεν μιλουν. Η Ελλας ειναι πολυ πλουσια και τα παιδια της υποφερουν τωρα αλλα θα ερθει μια μερα που ολοι θα τα θαυμαζουν.

      1. Οι Ελληνες δεν πρεπει να απογοητευονται. Αντιθετως μερα με τη μερα πρεπει να βλεπουν οτι αυτο που ζουνε ειναι μια παρωδια. Μια τεχνητη κριση για να τα κονομησουνε καποιοι ξυπνιοι.
        Αυτη η χωρα εχει πολυ πλουτο απο κατω της και μπορει να χορτασει αρκετες γενεες Ελληνων.
        Μας την πεσανε το 21 μας την πεσανε το 16 μας την πεσανε το 40 μας την πεσανε το 74 μας την πεφτουν και τωρα … φτανει πια.
         
        Το χωραφι ειναι δικο μας και θα ζησουμε πρωτα εμεις απο αυτο και μετα ολοι οι αλλοι.
        Αν καποιοι εξωτερικοι υποψηφιοι κατακτητες νομιζουν οτι μπορουν να παιζουν με τετοια ζητηματα ας δοκιμασουν.
        Εννοειται οτι ολη η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πρεπει να καταδικαστει ισοβια και αυτο θα γινει.
        γκουκ-μουκ δεν εχει … περιοδος χαριτος τελος !!!
         

  2. Παίδες Καλησπέρα, παρακολουθώ αυτή την Παρωδία με μεγάλο ενδιαφέρον, προσπαθώ να διακρίνω όχι αυτά που λένε αλλα αυτά που κάνουν και πού αποσκοπούν τελικά…Εχουμε τρίπλες πολλές και απο πολλούς, χε! χε! Μου αρέσει αυτό το σκηνικό, έχει εξαιρετικό Ενδιαφέρον! Τώρα είναι η ώρα που πέφτουν οι Μάσκες, και φυσικά θέλω να δώ πόσο έχουν πείσει τον εαυτό τους  οτι τρώμε Χόρτο, χαχαχαχαχαχαχα! Την 28η πήρε ο Λαός την Κυριαρχια της Χώρας στα χέρια του, τα παίξανε ΕΝΤΕΛΩΣ! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ! Ακου ο άλλος δεν φεύγει, δε λεει να αφήσει την Καρέκλα, αυτό το ακούω κάθε μέρα σαν τη χειρότερη συμφορά που μας έλαχε και δέν μπορούμε να κάνουμε κάτι! Τι λέτε ρε? Πάτε καλά? ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΡΕΑ! ΟΥΣΤ! ΏΩΩΩΞΞΩΩΩΩΩ ΡΕ!   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, να μου το θυμηθείτε!

    1. H KO του ΠΑΣΟΚ πρεπει να συλληφθει και να δωσει λογο σε λαικο δικαστηριο.
      σασασα-σουσουσου δεν εχει …. περιοδος χαριτος τελος !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *