Τσίπρας: Καλεί τον λαό να πάρει την τύχη στα χέρια του

Έκκληση στον ελληνικό λαό «να πάρει την τύχη στα χέρια του και να αποτρέψει την κατάλυση της δημοκρατίας στον τόπο που γεννήθηκε» απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας οξύτατη επίθεση στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο έλλειμμα της χώρας μας δεν είναι το δημοσιονομικό, είναι το έλλειμμα πολιτικής ηγεσίας.

Ο κ. Τσίπρας, αφού έκανε λόγο για «βουλή της ντροπής» που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο εθνικό καθήκον, είπε ότι η χώρα μας, στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, δεν έχει πολιτική ηγεσία.

Δυο χρόνια τώρα, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς και Παπαδήμος παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού, εκβιάζουν και ψεύδονται και πρόσθεσε ότι «τη δική τους αδυναμία να διαπραγματευτούν και να υπερασπιστούν το συμφέρον του λαού και του τόπου, το μετατρέπουν σε χυδαίο εκβιασμό εις βάρος του ελληνικού λαού».

Τον τελευταίο λόγο έχει πάντα ο λαός, είπε κ. Τσίπρας και κάλεσε τους πολιτες ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση σε μιά μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική ενότητα, καθώς όπως υποστήριξε «τώρα είναι η ώρα για τη μεγάλη ανατροπή».

www.euro2day.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *