Φύλαξη των εφοριών ζητά η ΠΟΕ-ΔΟΥ

Μέτρα φύλαξης των εφοριών ζητά η ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ μετά το περιστατικό στην εφορία Αγίας Παρασκευής όπου πρωί 71χρονος εισέβαλλε με καραμπίνα πυροβολώντας ευτυχώς στον αέρα χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Με αφορμή τα όσα έγιναν σήμερα στη ΔΟΥ Αγ. Παρασκευής, η ΠΟΕ – ΔΟΥ επισημαίνει :

1. Με την ανάληψη της ευθύνης της Ομοσπονδίας, σαν νέα Διοίκηση, είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει (με Δελτίο Τύπου 20-12-2011) για ότι θα ακολουθούσε : «Δεν θα δεχθούμε να γίνουν οι εφοριακοί, οι αποδέκτες της κοινωνικής δυσαρέσκειας. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπούν οι Εφορίες, σε στόχους των επιθέσεων που θα προκληθούν» Δυστυχώς τα όσα έγιναν από τότε, (με αποκορύφωμα, τα σημερινά γεγονότα), αναδεικνύουν τις τραγικές ευθύνες της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας.

2. Με την ασκούμενη βάρβαρη φορολογική πολιτική, την διαρκή στοχοποίηση και συκοφάντηση των εφοριών και την φτώχεια που οδηγήθηκε η πλειοψηφία των πολιτών, ανάλογα φαινόμενα είναι πλέον αναμενόμενα και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Για την ασφάλεια τόσο των φορολογουμένων, όσο και των εφοριακών, πρέπει να υπάρξουν μέτρα φύλαξης των εφοριών, από ληστείες, επιθέσεις κλπ. Όταν υπάρξουν θύματα, τα δάκρυα των υπευθύνων δεν θα ξεπλένουν τις ευθύνες τους.

3. Είναι πλέον ανάγκη, η αυτονόητη στροφή που απαιτεί η κοινωνία, στην άδικη φορολογική πολιτική (χαράτσια, έμμεση φορολογία κλπ.) και πρέπει το Υπουργείο Οικονομικών, να αποφασίσει, αν οι εφορίες θα μεταβληθούν σε κέντρα υποδοχής κοινωνικής δυσαρέσκειας, διαχείρισης της δυστυχίας και γραφειοκρατικού βασανισμού.

Εμείς παλεύουμε μαζί με τους πολίτες οι εφορίες να είναι υπηρεσίες φορολογικής δικαιοσύνης, αναδιανομής του πλούτου, εξυπηρέτησης του πολίτη και πάταξης της φοροδιαφυγής.

www.euro2day.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Φύλαξη των εφοριών ζητά η ΠΟΕ-ΔΟΥ”

  1. Χα χα χα

    Τι τραβάνε και οι εφοριακοί!

    Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν φταίνε αυτοί για τους μαλακισμένους νόμους που ψηφίζουν τα 300 τομάρια.

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *