Άει στο διάολο φασιστόμουτρα ! ! !

Η Ελλάδα δεν “υποσχέθηκε” τίποτε σε κανέναν !

1)Έρχονται στιγμές όπου ο λόγος δεν αρκεί ή – τουλάχιστον – δεν αρκεί ο κόσμιος λόγος. Έχει και η υπομονή τα όριά της και τις ταλαντώσεις της. Και σαν την υπομονή… έτσι είναι και ο λόγος. Κάποτε έρχεται η ώρα που μιλάς και άσχημα. Θέλω, λοιπόν, να σας παρακαλέσω να κρίνετε το σημερινό κείμενο έχοντας κατά νου τα ανωτέρω και, αν τυχόν, απογοητεύσω κάποιον, ας είναι σίγουρος ότι δεν το κάνω σκόπιμα.
Δεν τολμάει να μιλήσει κανείς περί ιθαγένειας, περί ελληνικής γλώσσας, περί ελληνικού πολιτισμού, αμέσως τον ταυτίζετε με το ΛΑΟΣ ή με τον ακροδεξιό χώρο, ώσπου τελικά κρεμάτε σε όλους μας την ταμπέλα του φασίστα και του ρατσιστή. Λοιπόν, για να τελειώνουμε μια για πάντα:

2)ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ υπάρχει όταν κάποιος υποστηρίζει ότι εγγενείς λόγοι καθιστούν τους ανθρώπους της λευκής φυλής ανώτερους από εκείνους της μαύρης φυλής.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν λες ότι ένας πολιτισμός είναι διαφορετικός από κάποιον άλλον.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν συγκρίνοντας μεταξύ τους τούς 2 πολιτισμούς καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ο ένας υπερτερεί του άλλου. Όταν π.χ. αποδείξεις ότι η επιρροή του ενός φτάνει μέχρι τις μέρες μας ενώ του άλλου εξαφανίστηκε χωρίς να συντρέχει φυσική ή άλλη καταστροφή.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να πεις ότι το θέατρο, η πολιτική, η βουλή, η δημοκρατία, οι αρχές διοίκησης της πόλης, οι αρχές που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις προέρχονται από την Ελλάδα και όχι από αλλού.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να υποστηρίξεις ότι εξ ορισμού ο Χριστιανός είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Μουσουλμάνο.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν υποστηρίζεις ότι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και ότι η σύγκρουση των κοσμοθεωριών στις οποίες πιστεύουν, πολύ συχνά προκαλούν ανυπέρβλητα εμπόδια στο στερέωμα μιας κανονικής ανθρώπινης σχέσης.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι κάθε τι που δέχεσαι αξιωματικά και που αποβαίνει εις όφελος ενός ανθρώπου έναντι κάποιου άλλου.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να δέχεσαι ότι υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να αποδείξεις ότι υπάρχει ανώτερος και κατώτερος τρόπος σκέψης. Πώς να το κάνουμε;
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να ισχυριστείς ότι κάθε πράγμα, είναι τόσο χρήσιμο όσο το έργο που επιτελεί άρα κάποιο από τα δύο είναι πολύτιμο.

3)Βγαίνουν οι άλλοι οι μαλάκες και συγκρίνουν τους λαθραίους της Ελλάδας με τους Έλληνες μετανάστες της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Γερμανίας. Και μερικοί, ακόμα πιο μαλάκες, συγκρίνουν τους λαθραίους με τους Έλληνες που ήρθαν από την Μικρά Ασία το 1922. Και αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι, μπερδέψαν την πούτσα με την βούρτσα. Ποια είναι επιτέλους εκείνη η ομοιότητα των λαθραίων με τους Έλληνες που σκορπίστηκαν στα πέρατα της γης; Εκείνη την εποχή, με την βιομηχανία να παράγει ανελλιπώς, ήταν επιβεβλημένη η χρησιμοποίηση επιπλέον εργατικού δυναμικού – όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από πολλές χώρες. Αφετέρου οι Έλληνες μετανάστες αμέσως πριν εισέλθουν στην χώρα και στην παραγωγική διαδικασία, περνούσαν από ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και από ένα πλήθος σημαντικών – ταπεινωτικών καμιά φορά – ελέγχων ώσπου στο τέλος γινόταν πλήρης καταγραφή στοιχείων. Τι σχέση έχει εκείνο το καθεστώς με το μπουρδέλο που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα; Υπάρχει κρατικός αξιωματούχος που να γνωρίζει επακριβώς το πλήθος των μεταναστών, υπάρχει έστω ένας καριόλης δημόσιος υπάλληλος που είναι εις θέσιν να συντάξει και να υπογράψει μια έκθεση στην οποία να αναφέρεται ο ακριβής αριθμός των μεταναστών, ο τόπος διαμονής και τα στοιχεία του εργοδότη τους; Υπάρχει ρε γαμώ το σπίτι σας ή δεν υπάρχει;

4)Γράφουν κάποιοι άλλοι μαλάκες ότι η είσοδος των μεταναστών βοήθησε την ελληνική οικονομία. ΠΩΣ; Μπορεί ένας από εσάς να προσδιορίσει με ακρίβεια ποιο ήταν το θετικό οικονομικό επακόλουθο; Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να ισχυρίζεσαι ότι απαχολούνται στα ελληνικά χωράφια και ότι χωρίς αυτούς το ΙΚΑ θα είχε καταρρεύσει. Δηλαδή πριν τους μετανάστες τι γινόταν; Δεν βοσκούσαν τα γίδια ή δεν είχαμε λεμόνια; Δεν είχε λεμόνια στα μανάβικα ή μήπως λόγω των φτηνών εργατικών φθηνύναν τα λεμόνια; Ίσα ίσα που – και πανάκριβα είναι τα λεμόνια και έρχονται από την Αργεντινή. Αντί να κρεμάσουμε στις πλατείες αυτούς που κατέφαγαν τα αποθεματικά των ταμείων, πασχίζετε να μας πείσετε ότι η ένταξη των μεταναστών στο ΙΚΑ ίσως να φανεί σωτήρια. Παπάρια! Και τί είναι το ΙΚΑ; Κανά καφενείο; Όποιος θέλει μπαίνει και αφήνει και την πόρτα ανοιχτή για να μπει και ο επόμενος; Από τη μια μέρα στην άλλη φτιάχθηκε το ΙΚΑ; Το ΙΚΑ φτιάχτηκε με θυσίες και ιδρώτα των παππούδων μας, των πατεράδων μας και ημών των ιδίων. Γαμώ τα πτυχία σας και γαμώ τα οικονομικά που σπουδάσατε.

5)Τι θα πει άραγε Μη Κυβερνητική Οργάνωση; Προφανώς μια οργάνωση αυτοδιοίκητη, αυτοσυντήρητη, αυτοτελής και αυτάρκης. Ε μα πώς στο διάολο είναι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αφού όλες λαμβάνουν κονδύλια από τα υπουργεία; Πάλι κάποιοι μπέρδεψαν την πούτσα με την βούρτσα. Υπάρχει ιδιωτικός υπάλληλος που να εισπράττει μισθό από το δημόσιο; ΟΧΙ. Καλύτερα να μετονομαστείτε σε Κυβερνητικές Οργανώσεις ή σε Κυβερνητικούς Οχετούς ή σε Κυβερνητικές Οδαλίσκες ή Η Ελλάδα δεν ζήτησε από κανέναν να τη “βοηθήσει” με την παρουσία του .

Η Ελλάδα δεν “υποσχέθηκε” τίποτε σε κανέναν και δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει τίποτε πέρα από αυτά που επιβάλει η “συνείδησή” της και τα συμφέροντα των παιδιών της.

Υπό τις παρούσες συνθήκες της τεράστιας οικονομικής κρίσης η Ελλάδα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε παραπάνω απ’ ό,τι προβλέπεται από τον διεθνή νόμο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ό,τι θα έδινε έτσι κι αλλιώς ο ελληνικός μας πολιτισμός. Ο πολιτισμός της φιλοξενίας, αλλά όχι της αφέλειας.
Ο πολιτισμός του φιλόξενου Οδυσσέα, ο οποίος όμως εξοργίζεται με τους αυθαίρετους καταπατητές της περιουσίας του. Ο πολιτισμός, ο οποίος, στη “βάρκα” που μεταφέρει τα παιδιά του, μπορεί να περισυλλέξει όσους “ναυαγούς” αντέχει, αλλά που δεν θ’ αφήσει κανέναν να τη “βυθίσει”. σε Κυβερνητικούς Ολετήρες. Άει στο διάολο φασιστόμουτρα, με κρατικά χρήματα πουλάτε ευαισθησίες.

Αναγνώστης

ksipnistere.blogspot.gr

91 σχόλια σχετικά με το “Άει στο διάολο φασιστόμουτρα ! ! !”

  1. Στην Ελλαδα ισχυει ακομα και σημερα το τριπτυχο “Πατρις, Θρησκεια, Οικογενεια” οσο κι αν αυτο ακουγεται παραξενο.
     
    Οψιμοι χριστιανοι ορθοδοξοι πατριωτες κατηγορουν τους συμπολιτες τους ως προδοτες επειδη δεν ειναι δεξιοι (αρα απατριδες γιατι πατριωτης ειναι μονο ο δεξιος … τ’ ακουσαμε κι αυτο), ειναι φουκαραδες, η πουστηδες, η πουτανες, η στην καλυτερη εκδοχη παραξενοι επειδη δεν παντρευτηκαν … και τελος παντων ειναι και βλαμμενοι ρε παιδι μου επειδη δεν ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι (δηλαδη δεν ειναι μαριολατρες, εικονολατρες και αγιολατρες ετσι για να τα λεμε ολα. Ειπε η δεν ειπε ο Χριστος οτι εγω ειμαι το Α και το Ω).
     
    Ο ρατσισμος καλα κρατει σ’ αυτη τη χωρα οχι μονο απεναντι σε ξενους αλλα και μεταξυ Ελληνων.
    Οσο υπαρχουν κοινωνικοι συμβιβασμοι που αναγκαζουν τους ανθρωπους να υποκρινονται για να γινουν αποδεκτοι σε μια κοινωνια … τοτε αυτη η κοινωνια ειναι καταδικασμενη να συνεχιζει να ομφαλοσκοπει … τη στιγμη που οι εξελιξεις σε παγκοσμιο επιπεδο θα την εχουν καταστησει γραφικο απομειναρι του παρελθοντος.
     
     
     

  2. Κουραστικό κείμενο, χωρίς ουσία, μπερδεμένο σαν σαλάτα. 
    Όλα μπερδεμένα στο μυαλό του, νιώθει φόβο, οργή, απόγνωση και προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια διέξοδο. 
    Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται στήριξη.

    1. Οσο ο Ελλην συνεχιζει να εξουσιοδοτει αλλους με λευκες επιταγες να σκεφτονται γι’ αυτον επειδη αυτος βαριεται να ασχολειται για τον εαυτο του … τοσο θα βλεπουμε ολο και περισσοτερα θαυμασια απο δω και περα.
       
      Οταν βρεθηκε ασημι σε μια καινουρια φλεβα στο Λαυριο επι Θεμιστοκλεους ολοι οι Αθεναιοι πολιτες ειχαν εξ’ ισου δικαιωματα επι του νεου ευρηματος.
      Βγηκε ο Θεμιστοκλης και εδωσε μαχη με τον Αριστειδη στην Πνυκα … αυτα τα λεφτα να πανε για κατασκευη τριηρων και οχι στις τσεπες των πολιτων ζητησε ο Θεμιστοκλης … τελικα κερδισε την αντιπαραθεση με Αριστειδη οπως και νικησε στη Σαλαμινα.
       
      Αν βρεθουν πετρελαια λεμε … θα μας ρωτησει εμας ποτε κανεις τι να τα κανουμε τα λεφτα οπως γινοταν στην αρχαια Αθηνα ?
      Και αν οχι, εμεις τι θα κανουμε ?
      Θα συνεχισουμε να ειμαστε ευτυχισμενοι σαν τα μοσχαρια που τα δινουν να φανε σανο και μετα δε βαριεσαι ?

    2. Ακριβώς. Ο κόσμος απελπίστηκε, δεν βλέπει φως σε καμιά κατεύθυνση και δεν ξέρει ποια τι του γίνεται. 

  3. Εγώ πάλι βρήκα μια χαρά νόημα στο κείμενο, μπερδεμένο πάντως, δεν ήταν, ήταν σαφέστατο.
    Σιχτίρια πια με τον ένθεν κα ένθεν, κείθεν και εντεύθεν  ρατσισμό που πάντα καταλήγει στο να φορτωνόμαστε τόσα εκ του ουκ άνευ προβλήματα. Ρώτησαν τους πολίτες ως άλλοι Θεμιστοκλήδες αν τα θέλουμε? Ε?
    Αν εγώ πω κάπου για κάποιο λόγο οτι το μεγαλύτερο μνημείο των μουσουλμάνων ( οι οποίοι, ω, ναι, εθνικοποιούν την κατ επίφαση  θρησκεία τους ) είναι οι…βρύσες και τα χαμάμ θα είμαι ρατσίστρια.
    Άνθρωποι που δεν απέκτησαν ποτέ τον τρόπο σκέψης μίας ανθρωποκεντρικής θεωρίας, του δυτικού Διαφωτισμού έστω εν έχουν συνεισφέρει στον πολιτισμό παρά μόνο γκρεμίζοντάς τον. Αν το πω, θα είμαι ρατσίστρια.
    Μια χαρά τα λέει, νισάφι πια.
     

  4. Ναι, σίγουρα το πρόβλημα είναι οι μουσουλμάνοι.
    Μόλις τους εξαφανίσουμε όλα θα γίνουν καλύτερα.
     
    P.S.
    Γίνεται να εξαφανίσουμε μαζί και τους ανόητους ?

    1. Οι μουσουλμάνοι, στο κοντινό μέλλον, θα αποδειχθούν μεγάλο πρόβλημα και θα με θυμηθείς. Και δεν μιλάω για μαλακίες του τύπου “μας τρώνε τις δουλειές κλπ”.
      Θα δεις ότι κάποια στιγμή θα φτάσουν να κάνουν διαδήλωση κανένα εκατομμύριο από αυτούς στο Σύνταγμα και μετά να δω εγώ την αστυνομία πως θα τους διαλύσει. Γιατί εδώ δεν μιλάμε για τραχανάδες Έλληνες, του καναπέ, που μόλις πέσει ένα δακρυγόνο γίνονται Λούηδες. Εδώ μιλάμε για φανατικούς κατευθυνόμενους, που δεν έχουν ψυχολογικά μην τους χαρακτηρίσουν φασίστες ή βάρβαρους ή ό,τι άλλο θέλεις, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, μάλλον να κερδίσουν..

      1. Ποιές δουλειές? ναι, θα πρέπει να φύγουμε από αυτό το τριπάκι begar μου, το πρόσχημα της εργασίας έχει καταρριφθεί εκ της πραγματικότητας.
        Δεν θέλω να έχω 2 εκατομύρια ναξιοπαθούντες και φανατικούς στη χώρα μου για πολλούς λόγους , άλλοι λόγοι είναι ανθρωπιστικοί ( εγώ δεν μπορώ να ζήσω, αυτοί πως θα ζήσουν?) ή επίσης επειδή εγώ δεν μπορώ να νοσηλευτώ αξιοπρεπώς και φορολογούμαι από πάππου προς πάππου και εγώ η ίδια επίσης – κι αυτός ο λόγος είναι ανθρωπιστικός, έλεος ρε μάγκες, έλεος, φτάσαμε να μην έχουμε περιθώρια να κοιτάμε τους άρρωστους στα μάτια και χώνουμε φράγκα να μπολιάζουμε τους τριτοκοσμικούς,
        και επίσης, έχω λόγους γεωπολιτικούς. Τέλος, έχω και λόγους καθαρά υποκειμενικούς. Φίλε Οράτιοςς, ως το 90 κάτι , στο χωριό μου κοιμόμασταν στη βεράντα το καλοκαίρι, τώρα κοιμόμαστε με κατεβασμένα τα ρολά και ας έχει 40 βαθμούς έξω. Α, και που σαι, δεν έχουμε και κλιματιστικό. Μήπως μπορείς να φανταστείς το λόγο? Ρωτάω, μήπως..Εμένα προσωπικά μου έκλεψαν την τσάντα 3 φορές μέρα μεσημέρι και ήταν όλοι αλλοδαποί.Εμένα ρε σύ, που παίρνω 420 από το Νοέμβριο και μετά. Ούτε την τσάντα δεν μπορώ να αντικαταστήσω. Κατάλαβες Ορατιος??? ε?

        1. Αλήθεια σε καταλαβαίνω Eraser.
          Ομολογώ ότι το τελευταίο διάστημα ακόμα και εγώ πολλές φορές αναζητώ έναν τρόπο, μια διέξοδο να διοχετεύσω κάπου την οργή μου μπας και νιώσω για λίγο απελευθερωμένος.
          Δεν έχω να σου δώσω κάποια συμβουλή.
          Ίσως αν δοκίμαζες να πας γήπεδο…….?

          1. Κατά ένα περίεργο τρόπο, όλοι αποφεύγουν να θίξουν το θέμα ότι έτσι όπως πάμε, σε λίγο οι λαθρομετανάστες θα αποτελούν πλειοψηφία στη χώρα μας.

            Είναι θέμα ταμπού και κανένας, είτε πολιτικός, είτε “προοδευτικός” κοινός θνητός δεν το αγγίζει, όλοι το προσπερνούν σαν να μην υπάρχει. 
            Και ναι μεν οι πολτικάντηδες, όταν σφίξουν τα πράγματα, έχουν παραδάκι και θα την κάνουν στο εξωτερικό. Να δω τους  “προοδευτικούς” κοινούς θνητούς που θα πάνε να κρυφτούν.

             

          2. Πρωτοι και καλυτεροι οι στρατιωτικοι και οι αστυνομικοι.
            Και μη μου πεις παλι οτι ολοι οι Ελληνες ευθυνονται γιατι καποιοι πληρωνονται για να ειναι φρουροι αυτου του κρατους.
             
             

          3. Ψηλε, εμενα με εχουνε κλεψει 2 εκατομμυρια δραχμες εργαλεια στο Καλοχωρι σε δυο επισκεψεις … και η ιδια η αστυνομια ειπε οτι αυτα ειναι γυφτικες δουλειες. Στα εχω πει.
            Εγω ειμαι σοβαρος … δεν καταλαβαινω γιατι δεν συνεχιζεις την συζητηση.
            Δηλαδη τι πρεπει να γινει σ’ αυτη τη χωρα για να μιλησουμε … να ανεβουν τα Νεφελιμ απο την αβυσσο και να τρωνε ανθρωπους μπροστα στα ματια μας ετσι ωστε να καταλαβουμε οτι κατι παει στραβα … αρα και πρεπει να μιλησουμε γαμωτο ?

          4. Εμένα πάντως μου ανέβασε την πίεση ο φιλάρας. Όχι, να κρατήσουμε 2.000.000 ανθρώπους, δεν ενοχλούν, δεν ξοδεύουμε γιαυτούς, δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. 100.000.000 είμαστε, δουλειές ανοιχτές, φράγκα, οργανωμένο σύητμα υγείας, παιδείας, πρόνοιας…

          5. Ωχ, κάτσε. δε είμαστε εκατό εκατομύρια, είμαστε δέκα εκατομύρια, μαμάκες και μπατίριδες. Ωωωωωωωωπ, πρόβλημα…

          6. Είσαι τόσο φανατισμένη που δεν διαβάζεις τι γράφω.
            Το κακό είναι ότι ο φανατισμός σου δεν σου αφήνει και περιθώρια σκέψης.
             

          7. Δεν αφήνεις την…ψυχανάλυση και τις επικρίσεις να πεις και τίποτα της προκοπής? Μας έχεις φλομώσει ξέρεις..

          8. Να μην κρυφτούν. να ζήσουν ανάμεσά στους καλούς ανθρωπακους του θεού που δεν πειράζουν κανέναν.Να βάλει κι ένα φερετζέ η κόρη του , να μαστιγώνει τη γυναίκα του επειδή έκαψε το φαί και να φτιάχνει βρύσες προς ένδειξη του τεράααααστιου πολιτικού και πολιτισμικού γίγνεσθαι που πάλλεται στον κοινωνικό τους πυρήνα και να μας αφήσει ήσυχους επειδή σε αυτήν την ευλογημένη και κατατρεγμένη κοινωνία, φόρουμ, ψευδώνυμα και εξυπναδίστικες ειρωνίες, δεν έχει..α, και αν η 15 χρονη κόρη του τα φτιάξει με κανέναν χριστιανό να τη σκοτώσει με λιθοβολισμό- το είδαμε κι αυτό.

          9. [shush]Δεν είμαι οργισμένη Οράτιε, εσύ με εξόργισες. Σε θεωρώ ούτε λίγο ούτε πολύ μειοδότη βασικών αξιών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γι αυτό. Τέλος κουβέντας.[/shush]

          10. [shush]Και εγώ θεωρώ ότι έχεις έλλειμα πατριωτισμού και Ελληνική παιδείας.
            Εύχομαι να το διορθώσεις. [/shush]
             

          11. Τουλάχιστον δεν σπούδασα στο Τάλιμπαν κόλετζ φορ άςχολς. Κρίμα, δεν ήμουν εκεί ώστε να γνωριστούμε νέοι, μπορεί και να συμπαθιόμασταν.
             

          12. Και πατριώτισα δεν είμαι. Αν έλεγα παιδιά, να φύγουμε να κάνουμε χώρο και για τους υπόλοιπους Αφγανούς, μιλάμε, θα με λάτρευες. Και προτομή θα μου έκανες, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι.

          13. Και πριν συνεχίσεις με την καταλογάρα των ελαττωμάτων μου ( στοιχεία της γοητείας μου θεωρώ ) πιάσε να μας πεις εσύ τι θεωρείς ρατσισμό, και τι θεωρείς οτι πρέπει να κάνουμε με δύο εκατομύρια φανατισμένους και πεινασμένους. Άντε, κάνε και κάτι όσο εγώ θα είμαι στο γήπεδο, για την πατρίδα ρε γμτ!!

          14. Τώρα το πιασα! Η έλλειψη Ελληνικής Παιδείας οφείλεται στο ότι δεν προτίθεμαι να φιλοξενήσω 2 εκατομμύρια άνεργους, ανασφάλιστους και αφορολόγητους? Α, κοίτα εσύ που την έχεις και σε περίσσευμα θα έπρεπε να ξέρεις οτι ο ξένος είναι ιερός αλλά πάντα
            1) σου χυτπάει την πόρτα και
            2) ανοίγεις
             
            Αυτοί ήρθαν λαθραία, κρυφά, με το ζόρι. Δεν είναι ξένοι έτσι όπως πας να μας πεις…για το τι είναι, βρες την κατάλληλη λέξη, εγώ δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο από εισβολείς.

          15. [shush]Για όλα αυτά σου έχω απαντήσει, εσύ όμως προτιμάς να λασπολογείς και να μπουρδολογείς.
            Οφείλεται
            στην ηλικία σου?
            στη έλλειψη παιδείας?
            στην πολιτική σου καταγωγή και θρησκευτικό σου φανατισμό? 
            στην επιτακτική ανάγκη που νιώθεις να φωνάξεις : ” Βοήθεια!!!!! ας μου δώσει κάποιος σημασία” ?
             
            Μάθε ότι,
            Την συκοφαντία πολλοί αγάπησαν, τον συκοφάντη ουδείς. [/shush]

          16. 1) Όχι, δεν έχεις απαντήσει.
            2)Δεν ξέρεις τίποτα για την καταγωγή μου – εθνική /πολιτική ούτε καν για τη θρησκεία μου και επειδή είναι προσωπικά δεδομένα θα παρακαλούσα – ή καλύτερα, θα απαιτούσα- να μην ξαναυθαιρετήσεις προσδίδοντάς μου  ιδιότητες που δεν δηλώνω εγώ η ίδια .Όσο το κάνεις, τόσο θα σε θεωρώ δοσίλογο ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως το ξανάγραψα.
            Δεν έχεις το δικαίωμα να μου προσάπτεις πράγματα επειδή θεωρείς οτι έχω την τάδε καταγωγή ή θρησκεία. Όσο το χρησιμοποιείς θα είσαι ρατσιστής και φασιστόμουτρο ( σύμφωνα με τον τίτλο του άρθρου πάντοτε)
            3) Τα σχόλιά μου αφορούν εν προκειμένω δύο διαφορετικά πράγματα.
            3α ) Το ένα είναι το δικαίωμά μας να σχολιάζουμε κάτι σχετικό με τις ιερές αγελάδες κάποιων που είναι συνήθως λαοί του με ένα λόγο ονομαζόμενου τρίτου κόσμου και που συνήθως έχουν ως θρησκεία τη μουσουλμανική.
            Τώρα, αν πιάσουμε την ιστορία της θρησκείας και τη σημειολογία μπορούμε να ανοίξουμε κουβέντα κατά πόσο ένα καθαρά κοινωνικό και ηθικό κωδικοποιημένο σύστημα μπορεί να ονομάζεται θρησκεία και θα βρεις αρκετούς να μην ανιχνεύουν στη συγκεκριμένη τα βασικά γνωρίσματα των περισσότερων θρησκειών στον κόσμο αν και δεν το επιθυμώ, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας.
            Όπως και ο πολιτισμός που ανέπτυξαν αυτά τα έθνη.
            Ένας γόνιμος προβληματισμός θα ήτνα αν η έλλειψη πολιτισμού οφείλεται στην τυφλωτική “θρησκεία” που ασπάζονται και το λέω ανθρωπιστικά πάντοτε επειδή αν δουν πως είναι ο κόσμος , τον προτιμάνε από τα στεγανά τους.

            3β) Το άλλο θέμα είναι αυτό το ειδικότερο των “μεταναστών” στην Ελλάδα του σήμερα. Κάποτε, εκεί στο 1200 τόσο λεγόνταν εισβολείς επειδή αυτό ήταν, κάθοδος και πέρασμα μεγάλων ομάδων που περνούσαν από τη χώρα, και έμεναν. Το ότι δεν γίνονταν πόλεμοι σε μια αλλοτριωμένη αυτοκρατορία, δεν σημαίνει οτι εκείνοι ήταν φιλοξενούμενοι. Δεν ήταν επειδή μπήκαν και κάθησαν με το έτσι θέλω.
            Τότε, δεν υπήρχε συνθήκη Δουβλίνου αλλά υπήρχε πήρης αποδιοργάνωση.
            Το αυτό και σήμερα.
            Εγώ ψάχνω πρώτα την οργάνωση και τη συντεταγμένη λειτουργία αυτού του κράτους και μετά τις διεθνείς συνθήκες. Αν δεν σου αρέσει, δικαίωμά σου, αλλά ίσως να σκεφτούμε το κατά πόσο είσαι πολίτης αυτού του κράτους ή θα έπρεπε να είσαι εφόσον δεν δίνεςι δεκάρα για τα βασικά.
            4) Μιας και κολλήσαμε στο πρόβλημα των 2 εκατομυρίων και “που να τους διώχνουμε τώρα” να προτείνω το εξής και πιστεύω οτι εσύ ειδικά θα συμφωνήσεις: Να κάνουμε ό,τι ακριβώς θα έκανα αυτοί στην αντίθετη κατάσταση, δηλ, αν κάποια  εκατομύρια Ελλήνων. Ιταλών, Ισπανών κλπ εμφανίζονταν μια ωραία μέρα στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν και δεν ξέρω που αλλού, σε τόση αναλογία όση είναι η δική τους στη χώρα μας με τον εντοπιο πληθυσμό ( εννοώ και Έλληνες και νόμιμους ξένους εδώ ) και με ακριβώς την ίδια οικονομική και ηθική συμπεριφορά τη δική τους.
            Ακριβώς το ίδιο μιας και όλοι είμαστε κοινωνοί πολιτισμού και ανθρωπισμού.
            Ακριβώς το ίδιο.
             
            Όσο για σένα, για τελευταία φορά θα το πω, προσπάθησε να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου υποθέσεις για το τι είμαι και τι πιστεύω πολιτικά και θρησκευτικά διότι θίγεις τα βασικά μου ανθρώπινα δικαιώματα
            ή με άλλα λόγια, [shush]
            (ποσο θλιβερά και αυταπόδεικτα ρατσιστής  μπορεί να είσαι?)[/shush]

          17. 1. Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι την συνθήκη του Δουβλίνου την έχουμε υπογράψει, αποδεχτεί και εφαρμόζουμε. Κάθε δε μεταναστευτικός νόμος κράτους της ΕΕ θα πρέπει να μην παραβιάζει την συνθήκη. Καλό είναι να αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα.
            Θα πρότεινα λοιπόν να ενημερωθείς επ αυτού και να επανέλθεις, γιατί το πρόβλημα δημιουργείται σε σημαντικό βαθμό εξαιτίας αυτής της συνθήκης. Η οποιαδήποτε λύση λοιπόν μάλλον θα πρέπει να έχει αφετηρία αυτήν, είτε σύμφωνα με αυτήν είτε παραβιάζοντας αυτήν ( αναλαμβάνοντας και τις συνέπειες της παραβίασης) 
             
            2. Μάθε επίσης ότι αρκετοί Έλληνες όπως και Ευρωπαίοι, χιστιανοί ή βουδιστές ή άλλης θρησκείας, ζουν και εργάζονται μόνιμα ή και περιστασιακά σε πολλές μουσουλμανικές χώρες χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα.
            3. Σε ότι αφορά για τον τρόπο που προτείνεις να τους δίωξουμε, τι να πω…….Πιστεύεις πραματικά ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Αν ναι, ξεκίνα πρώτη, μην μένεις στα λόγια.
            4. Τζάμπα μαγκιές και άναρθρες φανατισμένες κραυγές μόνο γέλιο μου προκαλούν.
            5. Τους χαρακτηρισμούς στους επιστρέφω.
            6. Δεν ήθελα να σε θίξω, περισσότερο ήθελα να σου εξηγήσω και να σε βοηθήσω να καταλάβεις την πραγματικότητα, ώστε να αναζητήσεις μια εφικτή λύση.
             
             

  5. Δεν μίλησα για εξαφάνιση, αλλά σε οποιαδήποτε συνθήκη θέλω να μπορώ να πω κάποια ιστορικά τεκμηριωμένη αλήθεια χωρίς να αντιμετωπίζω χαρακτηρισμούς όπως “ανόητη”
    Αν όντως πιστεύεις οτι η ύπαρξη τόσων μουσουλμάνων που έχουν τόσα στεγανά και στενοκεφαλιές σε κοινωνίες που χαρακτηρίζονται ελεύθερες ( δεν είναι αλλά διέπονται από άλλες αρχές όπως και αν το κάνουμε) δεν συνιστά πρόβλημα θα σου πρότεινα να ζήσεις εσύ και η γυναίκα σου και αν έχεις και κόρες και αυτές στις χώρες τους.
    Σου υπενθυμίζω οτι προχθές μόνο Ταλιμπάν έσφαξαν 17 άτομα επειδή είχαν κάνει μία μεικτή γιορτή.
    Να πας, να χαρείς την κουλτούρα τους, να φχαριστηθείς την ανύψωση την πνευματική και την ηθική πυο θα σου προσφέρει η κουλτούρα τους και πραγματικά , από μένα, όλες τις ευχές να περάσεις όμορφα.
     
    Πάμε τώρα στο θέμα των λαθρομεταναστών.
    Κανείς δεν πήφε λαθραία στη Γερμανία του 50 και του 60, κανείς δεν έκανε πρακτικά επέλαση στα σύνορα των αστικών κρατών εκείνων των δεκαετιών, ήθελαν εργατικά χέρια για τις πιο low δουλειές και τα είχαν.
    Εμείς νομίζεις οτι πραγμαιτκά χρειαζόμαστε 2 εκατομύρια ανθρώπους, δηλ 4 εκατομύρια χέρια για δουλειές για τις οποίες δεν φτάνουμε μόνοι μας? Αν το πιστεύεις αυτό, τότε εντάξει.
     

  6. Και είναι γελοίο να μας φταίνε 600.000 δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι, άχρηστοι  ξεάχρηστοι κινούσαν την οικονομία με το λίγο ή περισσότερό τους, πλήρωναν αφάλιστρα και φόρους ( προπαντός αυτό) αλλά δεν μας φταίνε 2.000.000 άνθρωποι που δεν πλήρωσαν ασφάλιστρα και δεν πρόκειται, δεν φορολογήθηκαν και δεν πρόκειται , δεν συνεισφέρουν στο ΑΕΠ και αν βγάζουν χρήματα ( παράξενο, πως τα βγάζουν ?? με τους λουκουμάδες στις παραλίες ή με τα πλαστικά κουκλάκια και τις τσάντες στα πεζοδρόμια? τόσο πολύ πια?) τα βγάζουν έξω την ίδια ώρα που βλάστημάμε τη γιαγιά επειδή δεν άφησε τα 1670 Ε που είχε στην Αγροτική και τα τράβηξε στο σεντούκι.
    [shush]Να τελειώνουμε με τους ανόητους και με τις ανοησίες τους επειδή , η βλακεία είναι έως και εγκληματική, συμφωνώ τελικά μαζί σου Οράτιε[/shush]

  7. Έγω φίλε  Begar και φίλη Eraser συμφωνώ ότι οι υπεράριθμοι μετανάστες είναι πρόβλημα στο οποίο πρέπει να δοθεί οπωσδήποτε λύση. 
    Με τη διαφορά ότι εγώ δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι αυτοί είναι η αιτία της κρίσης που βιώνουμε σήμερα, αποτελούν βέβαια μια εν δυνάμει μελλοντική απειλή για την κοινωνία μας και την ύπαρξη μας ώς έθνος Ελλήνων. 
    Επίσης όταν αναρωτιέμαι ποιός δημιούργησε το πρόβλημα και ποιούς εξυπηρετεί, 
    καταλήγω στο συμπέρασμα ότι λύση ΔΕΝ θα δοθεί γιατί :
    Α. Αυτοί είναι το θύμα που ζητά η εξουσία για να απορροφάται η οργή του λαού.
    Β. Αποτελλούν ένα πολύ χρήσιμο και αναλώσιμο εργατικό δυναμικό για τις νέες οικονομικές ζώνες.
     
    Σε ότι αφορά τα σχόλια της Eraser  για την θρησκεία τους, τα θεωρώ χυδαία.
    Εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου άθεο, σέβομαι κάθε θρησκεία και απαγορεύω στον εαυτό μου να προσβάλει την πίστη των άλλων.
    Της προτείνω όμως να διάβασει πόσες σφαγές έγιναν στο όνομα του Χριστού.
     
    Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Μου φαίνεται ανόητο να αναλώνομαι σε μια κουβέντα για ένα πρόβλημα που δεν θα λυθεί αν δεν λυθεί πρώτα το έλλειμα δημοκρατίας που υπάρχει. Εκτός και αν η λύση που προτείνει η Eraser είναι να τους σφάξουμε….

    1. Μην βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα. Τη σφαγή την προτείνουν αυτοί για τους αλλόθρησκους. όχι εγώ.
      Αν δε θεωρείς  χυδαία όσα είπα, είναι μεν δικαίωμά σου αλλά μιας και χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις δεν θα σε πειράξει να σου ανταπαντήσω οτι κι εγώ θεωρώ ως μέγιστο εκχυδαϊσμό όσα μας λές και δεν λες το διαταύτα: εσύ τι προτείνεις??? Να τους αφομοιώσουμε μήπως? Όχι, ρωτάω γιατί εσύ ως έξυπνος και δημοκράτης μπορεί να σκέφτηκες κάτι που δεν έχω σκεφτεί εγώ η ανόητη και μη δημοκράτης.
      Δεν υπαρασπίζομαι καμμία θρησκεία αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι ακόμα και αν έγινα σφαγές στο όνομα του Χριστιανισμού ( βασικά έγινα καταστροφές, κάτι επίσης ανεπίτρεπτο και βδελυρό ) , ο χρόνος είναι παρελθοντικός. Ετούτοι έχουν βιωματικό και ολοζώντανο το ένστικτο της σφαγής.
      Αλλά επειδή δεν δίνω δεκάρα για το θέμα τους γενικά, ρωτάω ειδικά: Eσύ τι προτείνεις για αυτά τα 2.000.000?

      1. Έναν μεταναστευτικό νόμο που να ορίζει , βάσει μελετών, πόσους αντέχει και μπορεί να αφομοιώσει η Ελληνική κοινωνία και πόσους χρειάζεται η Ελληνική οικονομία.
        Οι υπόλοιποι θα έπρεπε να φύγουν.
        Είναι τεχνικά δυνατόν να φύγουν με τη μέθοδο της επαναπροώθησης? Δεν μπορώ να το ξέρω αλλά μου φαίνεται ουτοπικό ένας τόσος μεγάλος αριθμός χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα να φύγει σε ένα 6 μήνες, ένα έτος το πολύ.
        Αν λοιπόν ήταν αδύνατον το παραπάνω θα στρεφούμουν στην Ε.Ε. και στη συνθήκη του Δουβλίνου…..
         
        Όποιος αγνοεί τα παραπάνω είναι υποκριτής ή άσχετος με το θέμα.
        Εσύ τι προτείνεις ?

        1. Το θεματάκι του ότι δεχτήκαμε τόσους πολλούς ποιος το καταπίνει αμάσητο? Κοίτα, εγώ είμαι εδώ επειδή 8.200 χρέος έγινε με την πενταπλή ταρίφα και το κουλό σύστημα 20.000 και ανεβαίνει, εδώ μιλάμε για σεισάχθεια αλλά είμαι η πρώτη που θα πω οτι δεν μπορεί να υπάρξει σεισάχθεια αν δεν υπάρξει ταυτόχρονα και κάθαρση όλων εκείνων των στοιχείων που μας βύθισαν στην υποδουλωτική κατάσταση του σήμερα.
          Αυτή η κάθαρση θα πρέπει να εφαρμοστεί και σε κάθε είδους ύβρι που διεπράχθη εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και εις βάρος ανθρώπων εκτός Ελλήνων και έτσι να δοθεί η καταλληλότερη λύση στο θέμα που είναι τεράστιο με πολλές προεκτάσεις.
           
          Πάντως, για να μην τα μπερδεύουμε, και πάντοτε στα πατήματα του άρθρου που σχολίασα αρχικά, θεωρώ οτι έχω κάθε δικαίωμα να μιλήσω για τα κακώς κείμενα όλων των φυλώνκαι εθνών χωρίς να κατηγορηθώ για ρατσισμό. Αν μιλήσω απομειωτικά για τους “φίλους” μας και συνεταίρους δεν θα με χαρακτηρίσει κανείς ρατσίστρια, αν μιλήσω για τους Ταλιμπαν που έχουν κάνει το Σύνταγμα κοτέτσι τους, θα είμαι. Αυτό διεκδικώ. Να μην μου πάρετε τη φωνή, κοντόφθαλμοι. Έτσι κάποτε και οι υποστηρικτές του Στάλιν. Εντός κομμουνιστικών χωρών ο κόσμος στέναζε και εδώ σφάζανε επειδή κάποιος θα έλεγε κάτι ενατίον του Στάλιν.

          1. Σε παραμπέμπω στα σχόλια μου για το ποιοί είναι οι κερδισμένοι από το πρόβλημα.
            Εκεί θα βρείς και αυτόυς που δημιούργησαν το πρόβλημα.
            Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είμαστε και εσύ και εγώ σε ένα βαθμό υπεύθυνοι για το πρόβλημα, ψηφίζοντας τους.
             
            [shush]Τους Ταλιμπαν στους χαρίζω.
            Ο Σταλιν ήταν της εποχής σου φαντάζομαι…..[/shush]
             

    2. Α, Οράτιε, και κάτι τελευταίο :
      1) δεν είμαστε φίλοι
      2) έτσι όπως σκέφτεσαι δεν με ενδιαφέρει να γίνουμε
      3) τα ίδια θα έγραφα για τους μετανάστες αν ήταν Σουηδοί, αυτό, στο εγγυώμαι.
      4) τα του πολιτισμού τους που ανέφερα δεν είναι καθόλου χυδαία , είναι η ιστορική αλήθεια εκτός και αν άφησαν πίσω τους έργα τέχνης και επιστήμης που εγώ τα νομίζω ως μη δικά τους.Το αυτό και για τους Σλαύους.Δεν το χουν βρε παιδί μου όλοι οι λαοί με τον πολιτισμό, τι θες τώρα? Αν νομίζεις οτι το χουν, ακόμα και πνευματικοί λαοί όπως οι Ινδοί στα σκατά των ποταμών κάνουν μπάνιο, δεν πήρες χαμπάρι τίποτα?
       
      Τέλος, εγώ προτείνω κάτι πολύ πρακτικό: Aυτοί να κάτσουν εδώ που είναι και όσοι γουστάρουν τόσο πολύ να ζήσουν αναγκαστικά ανάμεσά τους ή ακόμα καλύτερα στα μέρη τους. Να πουν το δεσπότη παναγιώτη και να λύσουμε και το θεματάκι των σοφιστικέ μεγαλόψυχων.

  8. Δεν ειναι ολοι οι αλλοεθνεις και οι αλλοθρησκοι ιδιοι μεταξυ τους.
    Υπαρχουν τσογλανια αλλα και ψυχουλες αναμεσα τους.
    Εμεις τι καναμε τοσα χρονια ?
    Κανανε την Αθηνα αποικια τους σα να μη καταλαβαινει κανενας τιποτα.
    Σε πληροφορω οτι αν πας και σκαψεις κατα μηκος του Γαλλικου ποταμου στη Θεσσαλονικη θα βρεις εκατονταδες σκελετους. Ειναι αλβανικοι σκελετοι απο την περιοδο 1990-2003.
     
    Εγω το ψωνιο τραβηξα πολλα στη ζωη μου.
    Προτεινω λοιπον για οσους αλλοδαπους θελουν να μεινουν εδω για δουλεια να δωσουν πεντε φραγκα ο καθενας και να γινουν θερμοκηπια οπου θα δουλευουν οι ιδιοι.
    Δωσανε στους σωματεμπορους 4000 δολλαρια για να ερθουν μεχρι εδω.
    Αν δωσουν αλλο ενα χιλιαρικακι το ατομο εχουν βολευτει ολοι τους στον αγροτικο τομεα και τελος.
    Οχι στην ενδοχωρα … στα αγονα νησια κοντα στην Τουρκια για να διεκδικησουμε και εμεις ΑΟΖ.
     
    Αλλοιωτικα δεν υπαρχει συγκλιση συμφεροντων … και αντε γεια φιλαρακια.
     
     

    1. Βρε ΡΑ μου. όταν υποδεχτήκαμε τους ρωσοπόντιους ( εεεεε, κοίτα τώρα, δεν είναι οι άνθρωπι αυτοί Έλληνες, εντάξει?) ο όρος ήταν να δώσουν ζωή στη Θράκη.Την άλλη μέρα , άδεια τα καταλύματα εκεί, γεμάτη η Θεσ/νίκη και η Αθήνα.
      Όσο για τους σκελετούς, λέω κι εγώ γιατί σκοντάφτω τόσο συχνά..Μου έλυσες την απορία, ευχαριστώ.Πριν έρθουν αυτοί και βγάλουμε εκεί το εθνικό φονικό μας έντισκτο ξεσπούσαμε σκοτώνοντας μύγες ( τον Αύγουστο που ήταν παχιές) ήρθαν οι Αλβανοί και οκ, θυμηθήκαμε πόσο φονιάδες είμαστε όλοι.
       

  9. Ρε ποιος το υπολογιζει τον ΡΑ …
    Ο Ορατιος τι λεει … εκει ειναι το ζουμι ….

    1. PA είσαι πυρηνοκίντος.
      Κανείς δεν τολμάει να αντιπαρατεθεί μαζί σου.

      1. Μωρέ ας μην ήταν οι μελιτζάνες και τα σέσκουλα που θα μας ταίζει στις δύσκολες ώρες ( τζάμπα, ε ΡΑ μου? ) και θα σου έλεγα εγώ

  10. @ Ορατιος
    Ετσι για την ιστορια … δεν “υπογραψαμε” το Δουβλινο ΙΙ … το υπεγραψε ο Καμμενος απο μονος του χωρις να ρωτησει κανεναν απο εμας.
     
    Ευχαριστω
     

  11. [shush]Επειδή εδώ είναι ένα φόρουμ με κεντρικό άξονα τα των δανειοληπτών διστάζω να δώσω συνέχεια αλλά σου αξίζει μία περιεκτική απάντηση.
    1) Μιλώντας περί του άρθρου όπως τα ” 2)ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ υπάρχει όταν κάποιος υποστηρίζει ότι εγγενείς λόγοι καθιστούν τους ανθρώπους της λευκής φυλής ανώτερους από εκείνους της μαύρης φυλής.
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν λες ότι ένας πολιτισμός είναι διαφορετικός από κάποιον άλλον.
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν συγκρίνοντας μεταξύ τους τούς 2 πολιτισμούς καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ο ένας υπερτερεί του άλλου. Όταν π.χ. αποδείξεις ότι η επιρροή του ενός φτάνει μέχρι τις μέρες μας ενώ του άλλου εξαφανίστηκε χωρίς να συντρέχει φυσική ή άλλη καταστροφή.” με χαρακτήρισες ανόητη, μπουρδολόγο, με έλλειψη παιδείας και πατριωτισμού, έβγαλες συμπεράσματα για την καταγωγή μου, τη θρησκεία μου, τις πολιτικές μου πεποιθήσεις και εξαπέλυσες βδελύγδαματα εναντίον μου εξ αιτίας όσων νομίζεις οτι είμαι και πιστεύω κι έτσι, σε χαρακτήρισα ρατσιστή και φασίστα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το επαναλάβω.
    2) Επί του άρθρου πάλι ” Τι σχέση έχει εκείνο το καθεστώς με το μπουρδέλο που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα; Υπάρχει κρατικός αξιωματούχος που να γνωρίζει επακριβώς το πλήθος των μεταναστών,” μίλησα για κάθαρση που θα φέρει λύση στο πρόβλημα των εισβολέων επειδή η ονομασία μετανάστης δεν τους ταιριάζει
    3) Είσαι πάντα εκτός θέματος όταν προσπαθείς να απαντήσεις – και θα σου συστήσω να το κοιτάξεις αυτό σοβαρά διότι είτε δεν έχεις επαφή με όσα λέω είτε δεν ξέρεις τι να πεις μιλώντας ακριβώς για όσα λέω.
    Δεν είπα να πάνε 10 ή 100 μετανάστες σε Ντουμπάι, Σαουδική Αραβία κλπ, γιατί τους μετανάστες, καλά θα τους φέρονται, πως αλλιώς? Είπα να πάνε τόσοι σε αναλογία του πληθυσμού τους και παράνομα, όσοι είναι αυτοί εδώ , και στις χώρες από όπου κατάγονται αυτοί εδώ..
    Επειδή δεν ξέρω πια που απέκτησες γνωστούς που μετανάστευσαν στο..Πακιστάν, θα σου πω οτι μάλλον πήγαν μετανάστες σε κανα Ντουμπάϊ που εκεί παίζει καπιταλισμός στη βιτρίνα. Αν πήγαν μετανάστες στις οροσειρές του Πακιστάν θέλω ονόματα πόλεων γιατί δεν γίνεται να λες οτι σου κατεβαίνει, ναι?
    4) Εσύ έσπευσες να με θίξεις ποικιλλοτρόπως και όχι να μιλήσεις για τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, τώρα πως τη θυμήθηκες? Δεν μπορώ να μιλάω για όποιο θέμα νομίζεις οτι πρέπει, και η προηγούμενη συζήτηση αφορούσε όσα μου είπες και όχι όσα νομίζεις οτι θα έπρεπε να πω.
    5) Ελληναρά, ε, Ελληναρά…Ντρέπομαι και ανατριχιάζω που σαν τα μούτρα σας κυκλοφορούν πολλοί ανάμεσά μας. Χωρίς κριτική σκέψη, χωρίς δομή σκέψης, χωρίς ορθολογιστική σκέψη, καθαρά προϊόντα μιας επί 400 ετών ραγιαδίστικης υποκουλτούρας που μείνατε στο σκοταδιστικό τρόπο άποψης για το τι σημαίνει Πολιτεία και για το τι σημαίνει ανθρωπισμός. Βλέπεις, όταν οι άλλοι ανακάλυπταν την Αμερική εμείς απολαμβάναμε τον πολιτισμό της βρύσης από τους κατακτητές, όταν έγινε η βιομηχανική επανάσταση εμείς ταϊζαμε σανό τα γαϊδούρια που ήταν οι μόνες μας μηχανές, όταν έγινε η Γαλλική επανάσταση εμείς κάναμε μετάνοιες στους κοτσαμπάσηδες, όταν εξαπλώθηκε ο Διαφωτισμός εμείς πηγαίναμε πεσκέσια στους μπέηδες και όταν τέλος ο κόσμος εμπνεύστηκε από το Μάη του 68 εμείς ακόμα κλαίγαμε που η Ελλάδα ( ή ο,τι της απέμεινε) δεν έγινε Σταλινική για να περνάμε ζάχαρη.
     
    Τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ και τις συμφωνίες των τραπεζών ( μιας που αυτό είναι είπαμε το κυρίως θέμα μας ) και τις κάθε είδους  οικομικές υποδουλώσεις είτε θα τις δούμε συνολικά είτε θα καθήσουμε να περιμένουμε να πέσει και επίσημα η αυλαία της καταστρατήγησης κάθε έννοιας ελευθερίας του πολίτη που έχει κατακτηθεί με ζυμώσεις αιώνων και αίμα.
     
    Εσύ μπορείς να περιμένεις να γυρίσεις στις παλιές μας συνήθειες και να κάνεις μετάνοιες στους μπέηδες αλλά μην μου φεσώνεις τις ορέξεις σου, και αν τόσο σου αρέσουν αυτές, είσαι ( προς το παρόν) ελεύθερος να πας προς τα εκεί ( όχι Ντουμπάι, Συρία, Σ. Αραβία  όμως, εεε? ) Πακιστάν, Αφγανιστάν, και γιατί όχι, ανατολικη΄Τουρκία. Θα σε περιποιηθούν καταλλήλως. Να μας στέλνεις πως περνάς, θα χαιρόμαστε να έχουμε νέα σου.[/shush]

  12. [shush]Για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ραγιάς  αν θέλεις να απαντήσεις πάρε τα 1, 2,3 και αντέταξε επιχειρήματα. Ο Δυτικός τρόπος σκέψης και η ΛΟΓΙΚΗ που τόσο τελειοποιήθηκε από αρχαιότητος αυτό λένε, έτσι γίνεται ΔΙΑΛΟΓΟΣ . ΟΚ Ελληναρά μου?[/shush]

  13. Γέρασα και δεν κατάλαβα ακόμα πως γίνεται να είσαι  «προοδευτικός δημοκράτης», όταν χαρακτηρίζεις φασίστα και ανόητο όποιον διαφωνεί μαζί σου.
     

  14. Κι εγώ γέρασα και δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε σε συγκεκριμένα πράγματα αλλά θα πρέπει, με το που λέμε κάτι να ακούμε οτι δεν είμαστε πατριώτες, δεν έχουμε παιδεία, μπουρδολογούμε, είμαστε άσχημοι, γέροι, άσπροι, μαύροι, χριστιανοί, βουδιστές, ολυμπιακοί , δεξιοί, αριστεροί κλπ. και να αναλωνόμαστε για να διεκδικούμε το δικαίωμά μας να λέμε τη γνώμη μας χωρίς να εξηγούμε τι είμαστε και τι όχι και να αμυνόμαστε κατά των κατηγοριών που μας εκτοξεύουν.
    Ε ναι λοιπόν, έχω ομάδα αίματος Α+, άρα, είμαι , σύμφωνα με τον Οράτιο αυτό κι εκείνο . Επί του θέματος, κανένα σχόλιο.
    Και να σκεφτείς, ο τύπος, νομίζει οτι δεν είναι ρατσιστής, απλά καθυβρίζει αντί να μιλάει. Χα!

    Όσο για το προοδευτικός αριστερός είναι πλέον το εθνικό μας κόμπλεξ.

    1. Συνεχίζεις να συκοφαντείς και να λασπολογείς.
      Αδυνατείς να αντιληφθείς τα απλά και να εκφράσεις λόγο με επιχειρήματα και χωρίς φανατισμό.
      Σε βλέπω με συμπάθεια και κατανόηση.

      1. Νομίζω ότι πρέπει να σεβόμαστε όλες τις απόψεις. Έτσι Oratios;

  15. Εκπαιδευτικό ανέκδοτο:

    Ο σύζυγος, σε άθλια κατάσταση, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, κάτασπρος, βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου.
    Η σύζυγος, καθισμένη σε καρέκλα δίπλα του, του κρατάει το χέρι, περιμένοντας από στιγμή σε στιγμή το μοιραίο.
    Ξαφνικά στο δωμάτιο μπαίνει ο γιατρός, με κάτι χαρτιά στα χέρια και με λυπημένο ύφος λέει:  «Κυρία μου λυπάμαι, ο σύζυγός σας πέθανε“.
    Το ακούει ο ασθενής και με όση δύναμη  του απέμεινε ψιθυρίζει: «Μα αφού ζω ακόμα!»
    Η σύζυγος γυρνάει προς το μέρος του και με έντονο ύφος του λέει: «Σκάσε εσύ! Ξέρεις καλύτερα από το γιατρό;» 

    =========
    Και όποιος κατάλαβε ….. κατάλαβε.

  16. Στο Πακιστάν η βλασφημία κατά του προφήτη Μωάμεθ τιμωρείται με θάνατο, ενώ η προσβολή του κορανίου επισείει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

    Εδώ στο μπουρδελιστάν υπάρχει πλήρη ασυδοσία.  

  17. clv, η άποψη μου, όπως είπα και παραπάνω, είναι ότι σε ένα χρόνο θα πρέπει να έχουμε δίωξει τους λαθρομετανάστες.
    Όχι επειδή είναι φυλετικά κατώτεροι αλλά επειδή δεν τους αντέχει η κοινωνία και η οικονομία μας.
    Για να γίνει αυτό απαιτείται πολιτική βούληση ( δεν υπάρχει)  και σωστοί χειρισμοί.
     
    Ποιά αποψη να σεβαστώ? ότι πρέπει να τους σφάξουμε γιατί είναι φυλετικά κατώτεροι ?
    Πόσο να σεβαστώ έναν ανόητο συκοφάντη ανθέλληνα?
     

    1. [shush]Κανείς εδώ μέσα δεν είπε οτι είναι φυλετικά κατώτεροι και εσύ πουθενά δεν είπες οτι πρέπει να τους διώξουμε, ραγιά, δεν είχες χρόνο, που να σου μείνει, ασχολήθηκες εμπεριστατωμένα με το πολιτικό μου πιστεύω, την καταγωγή μου, και τη θρησκεία που ασπάζομαι, όλα προϊόντα μίας αν και γόνιμης φαντασίας μεν, ενός στραμπουληγμένου μυαλού δε. Μην τα πάρω μικρέ και μαζέψω όλα σου τα σχόλια σε μία σελίδα να δούμε που το είπες. Ψευτράκο[/shush]

  18. Συκοφαντία: η άδικη κατηγορία εναντίον κάποιου δημοσίως, η ψευδολογία εναντίον τινός.
    Λασπολογία: αδόκιμος ίσως όρος, μεταφορικός και σημαίνει λίγο ή περισσότερο τα παραπάνω.
     
    Επειδή Οράτιος πραγματικά από εχθές που μου επιτίθεσαι και με στολίζεις με χίλια δυο δεν μπορώ να πιστεψω οτι ένας λόγος δεν δέχεται αντίλογο παρά μόνο επιθέσεις, σου παραθέτω τις έννοιες των λέξεων που χρησιμοποιήσες και σε προκαλώ ( όχι πλέον παρακαλώ ) να μου δείξεις πρόταση πρόταση που κάνω κάτι τέτοιο και μάλιστα εναντίνο σου.
     
    Στο τελευταίο μου σχόλιο δε, ζήτησα πιθανή σου απάντηση να εμπεριέχει αντιπαραθέσεις στα 1, 2,3 κλπ ώστε να βρούμε άκρη.
     
    [shush]Επειδή όμως εσύ και ο διάλογος ρατιτσή, αδαή, μικροπρεπή και συμπλεγματικέ ραγιαδάκο δεν έχετε καμμία σχέση εξ ορισμού καθώς δεν είσαι παρά ένα θλιβερό απομεινάρι ενός παρελθόντος που όλοι θα έπρεπε να βάλουμε στην άκρη και να προχωρήσουμε όσο γίνεται , συνεχίζεις όλο αυτό που άρχισες από χθες και μάλιστα με τεράστιο θράσσος.
    Στον πατέρα σου και στους δασκάλους σου η μομφή, σε σένα, μόνο η απομόνωση ως στοιχείο εξόχως βλαπτικόν.[/shush]
     

  19. Πέρασα όλες τις απαντήσεις στο Word και είναι 4.844 λέξεις στο σύνολο. Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά πως είπες οτι πρέπει να φύγουν σε ένα χρόνο Οράτιε, αντιθέτως, μέτρησα καμμια πενηνταριά που μιλάς εναντίον μου περιφρονητικά, με ύβρεις και επίσης ρατσιστικά γιατί έπιασες στο στόμα σου την καταγωγή μου και το τι πιστεύω ( κατά τη γνώμη σου πάντοτε)
    Αν παρόλα αυτά το είπες- 4.844 λέξεις είναι αυτές, θα εκτιμούσαμε όλοι να μας το κάνεις επικόλληση να το διαβάσουμε, διαφορετικά, μάθε πότε να το κλείνεις γιατί σου ξεφεύγουν πολλά ψέμματα.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι εσένα και τον admin .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.