Αναβάλλονται οι πλειστηριασμοί λόγω απεργίας των συμβολαιογράφων

Αναβάλλονται οι 46 πρώτοι πλειστηριασμοί σε πανελλαδικό επίπεδο λόγω της διήμερης απεργίας που αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας.

Οι τράπεζες ολοκλήρωσαν στις 31-12-15 την αποστολή ειδοποιητηρίων προς τους οφειλέτες δανειολήπτες. Πρόθεση των τραπεζών είναι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οφειλετών σε πλήρη αδυναμία, όλοι οι ληξιπρόθεσμοι δανειολήπτες να καταβάλουν μηνιαίως έστω μία συμβολική δόση δανείου.

« Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, με τη σύμφωνη γνώμη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων της χώρας, αποφάσισε τη συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης 13-1-2016 και Πέμπτης 14-1-2016 των Ελλήνων Συμβολαιογράφων, οι οποίοι δεν θα προβούν στην υπογραφή καμίας…. απολύτως πράξης, με μόνη εξαίρεση τη σύνταξη διαθήκης σε έκτακτες περιπτώσεις, η οποία υπογράφεται εκτός γραφείου, και δεν θα διενεργήσουν κανέναν πλειστηριασμό, ενώ από πλευράς των Συλλόγων δεν θα δοθεί καμία απολύτως άδεια υπογραφής συμβολαίου.

Επίσης, καλεί τους συμβολαιογράφους να συμμετέχουν μαζικά στην κοινή πορεία όλων των επιστημόνων – ελευθέρων επαγγελματιών προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, την Πέμπτη 14-1-2016 και ώρα 12.00, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60). Η καθολική συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική μας επιβίωση», αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας.

www.athensvoice.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Αναβάλλονται οι πλειστηριασμοί λόγω απεργίας των συμβολαιογράφων”

  1. Η πιάτσα λέει ότι οι συγκεκριμένοι πλειστηριασμοί είναι μια τουφεκιά στον αέρα για να φοβηθούν οι δανειολήπτες, που ενώ έχουν χρήματα, κάνουν την πάπια και δεν πληρώνουν τα δάνεια τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *