Αναγνώστης κατακρίνει την προπαγάνδα τηλεοπτικών καναλιών

Η κατάσταση πλέον στα δελτία ειδήσεων και τις πολιτικές εκπομπές του mega και του skai νομίζω ότι έχει ξεφύγει τελείως τις τελευταίες ημέρες μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Εμφανίζονται πλέον τα γνωστά παπαγαλάκια τους πανικοβλημένα και τόσο εξόφθαλμα υπέρ του μνημονίου που γίνονται αμέσως πολέμιοι οποιουδήποτε τολμήσει να υποστηρίξει το αντίθετο.

Εντάξει ξέρουμε ότι τα συμφέροντα τους είναι στο να παραμείνει η κατάσταση ως έχει και να μην αλλάξει το πολιτικό και κοινωνικό καθεστώς στη χώρα, αλλά τουλάχιστον να κρατούν τα προσχήματα αν θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι και όχι φερέφωνα.

Έχω βαρεθεί πια να βλέπω σε καθημερινή βάση, να βάζουν στα παράθυρα κάποιον που είναι αντιμνημονιακός -ακόμη και αν είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαική Ένωση- και να τον βομβαρδίζουν 4-5 παπαγαλάκια και μνημονιακοί πολιτικοί ταυτόχρονα, έτσι δε και ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ την έβαψε.

Θα μου πείτε ιδιωτικά κανάλια είναι και αν δε θέλεις μη τα βλέπεις, ΟΚ οι νεώτεροι έχουμε και άλλες πηγές ενημέρωσης, αλλά οι παππούδες και οι γιαγιάδες που από συνήθεια περιμένουν να δουν ειδήσεις δε δέχονται τρομερή πλύση εγκεφάλου;..αλλά μάλλον αυτές οι ηλικίες είναι ο στόχος τους – target group(και οι 50+ που φοβούνται τις αλλαγές) και από εκεί και πέρα όποιον πιάσουν. Ελπίζω τουλάχιστον όλοι οι νεώτεροι να ξέρουμε τι βλέπουμε….

[sc:Πηγή id=”http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_1539.html” ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *