Απεργία στις τράπεζες την Τετάρτη λόγω ΕΟΠΥΥ

24ωρη πανελλαδική απεργία για την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου αποφάσισε η ΟΤΟΕ σε όλες τις τράπεζες διαμαρτυρόμενη για την αιφνιδιαστική, όπως υποστηρίζει, ένταξη των ταμείων υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων στον ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με την ΟΤΟΕ πρόκειται για τροπολογία – λαιμητόμο της υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων και των οικογενειών τους με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή των αποθεματικών τους. Να σημειωθεί ότι με την τροπολογία – σκούπα που κατέθεσε την Παρασκευή η κυβέρνηση προβλέπεται η ένταξη των κλάδων υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ παρ΄ό,τι οι συγκεκριμένοι κλάδοι είχαν εξαιρεθεί.

Η ΟΤΟΕ ζητάει την απόσυρση της τροπολογίας, καλεί κόμματα και βουλευτές να μην ψηφίσουν την ένταξη στο ταμείο υγείας τους στον ΕΟΠΥΥ και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις δυναμικές κινητοποιήσεις με στόχο την προάσπιση των εργαζόμενων στις τράπεζες.

www.capital.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Απεργία στις τράπεζες την Τετάρτη λόγω ΕΟΠΥΥ”

  1. Οι τραπεζοϋπάλληλοι δεν έπρεπε να πειραχτούν . Ήταν αυτοί που βοήθησαν τις δυνάμεις του μνημονίου να παραμείνουν στην εξουσία. Διέδιδαν στους πελάτες πως αν έρθει ο Τσίπρας θα καταστραφεί η Ελλάδα . Κρίμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *