Αστυνομικός απειλούσε ζευγάρι ως εισπράκτορας εταιρείας!

Έρευνα για τις «παράπλευρες», δραστηριότητες ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην πόλη της Κομοτηνής ξεκίνησε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, μετά τις καταγγελίες ενός ζευγαριού ότι έστησε ενέδρα έξω από το σπίτι του και ζητούσε με ύβρεις και απειλές να ξεπληρώσουν την οφειλή τους σε μια ιδιωτική εταιρεία!

Το ζευγάρι κατέφυγε στους προϊσταμένους της υπηρεσίας στην οποία ανήκει ο αστυνομικός και τους διηγήθηκε ότι ο συγκεκριμένος περίμενε ώρες έξω από το σπίτι τους, ώσπου να τους δει να ξεκινούν για τη δουλειά τους. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να τους βρίζει και να απειλεί τη ζωή τους κουνώντας επιδεικτικά τη θήκη με το υπηρεσιακό του όπλο που φορούσε στη ζώνη του!

Ο «παλικαράς» κλήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες και έτσι αποκαλύφθηκε ότι παρενοχλούσε για μήνες το ζευγάρι, λειτουργώντας ως “εισπράκτορας” ιδιωτικής εταιρείας στην οποία φέρεται να οφείλει χρήματα.

Το περίεργο είναι ότι η εντολή που είχε πάρει από την εταιρεία να «πιέσει» για την αποπληρωμή της οφειλής δεν αναιρέθηκε, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία είχε κάνει διασταύρωση των στοιχείων της και είχε αποδειχτεί πως το ζευγάρι είχε πληρώσει όσα χρωστούσε και η διαφορά τους ήταν μόλις… ένα ευρώ!

[sc:Πηγή id=”http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=209453″ ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *