Αυτά θα προτείνει ο Σαμαράς αύριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα πει καταρχήν ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές διότι είναι ανοιχτά πολλά θέματα.

Θα προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει πρωθυπουργός στο κυβερνητικό οικουμενικό σχήμα. Αν δε θέλει τη θέση του πρωθυπουργού, θα τον ρωτήσει αν επιθυμεί οποιοδήποτε άλλο ρόλο σε μία κυβέρνηση με συμμετοχή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σε περίπτωση που το αρνηθεί και αυτό ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σαμαράς φαίνεται διατεθειμένος να του πει να δώσει ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ.

Το τρίτο σενάριο που θα προτείνει είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. και η ΝΔ θα δώσει ψήφο ανοχής.

[sc:Πηγή id=”http://www.enikos.gr/ekloges-2012/43198,Ayta_8a_proteinei_o_Samaras_ayrio.html” ]

3 σχόλια σχετικά με το “Αυτά θα προτείνει ο Σαμαράς αύριο”

  1. Φρεσκάρετε τη μνήμη μου: Ο Σα(χλα)μαράς δεν έλεγε προεκλογικά ότι αν δεν πάρει αυτοδυναμία θα ζητήσει εκλογές;

    Πήρε αυτοδυναμία και δεν το κατάλαβα;

    1. Ετσι για του λογου το αληθες οτι θυμασαι καλα …
       
      «Δεν μπορώ να είμαι εξαρτημένος από οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Γι’ αυτό και ζητάμε την αυτοδυναμία. Πρέπει, δηλαδή, να έχω τη δυνατότητα, με τόλμη, με αποφασιστικότητα, χωρίς γραφειοκρατίες -γιατί η Ελλάδα βιάζεται- να μπορώ να παίρνω αποφάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς ζητούμε την αυτοδυναμία».
      ΠΗΓΗ – http://marketbeast.gr/?p=1439
       

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *