Γιώργος Καρατζαφέρης: «Αυτοδυναμία ο Τσίπρας στις επόμενες εκλογές»

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο «Κανάλι 1» του Πειραιά, δήλωσε μεταξύ άλλων πως στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, αλλά θα καταφέρει να έχει και αυτοδυναμία.

«Τις τελευταίες εκλογές έπρεπε να κερδίσει ο Τσίπρας, ο οποίος έχει φτιάξει πλέον έναν μύθο, ενώ στις επόμενες θα έρθει με αυτοδυναμία που θα είναι και η καταστροφή της χώρας. Εάν τώρα ερχόταν ο κ. Τσίπρας, θα είχε την ανάγκη του Καμμένου, του Κουβέλη, δεν ξέρω ποιού άλλου, για να κάνει μία κυβέρνηση. Άρα λοιπόν θα ήταν αρκετά “ετοιμόρροπος”», δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Στην συνέχεια είπε πως «μέσα στις δυσκολίες θα έπεφτε. Θα δινόταν τότε η ευκαιρία να δημιουργηθεί μία μεγάλη παράταξη, σαν την Ένωση Κέντρου, ή τον Συναγερμό του Παπάγου, που θα ήταν μέσα όλος ο αστικός κόσμος, μία αστική δημοκρατία».

Σχολιάζοντας την πιθανότητα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη σημείωσε πως «βρισκόμαστε στη δίνη μιας κατάστασης. Η πιθανότητα εξόδου από το ευρώ είναι μεγάλη. Η διάλυση της Ευρωζώνης επίσης. Νομίζω ότι ήδη διάγουμε τη διαδρομή προς τη διάλυσή της. Και στο εσωτερικό της χώρας, η “τρικολόρ” κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Απλώς προσπαθεί να ροκανίσει χρόνο χωρίς αποτέλεσμα», προσέθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Επίσης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, υποστηρίζοντας πως «θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις πολύ πιο σύντομα απ΄ ότι υπολογίζουν μερικοί. Πιστεύω ότι θα χυθεί αίμα στην άσφαλτο πριν τα Χριστούγεννα. Μακάρι αυτό να είναι υπερβολή. Μακάρι να διαψευστώ και να πω έκανα λάθος».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *