“Γραμμή” ΔΗΜΑΡ για ψήφο στη ΝΔ !

Μια απίστευτη αποκάλυψη έχει το σημερινό φύλλο της Αυγής: Σε ηλεκτρονικό του μήνυμα που υποκλάπηκε από μια λίστα του Τομέα Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας της ΔΗΜΑΡ, ο γνωστός ακαδημαϊκός Κίμων Χατζημπίρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων υποστηριζόμενος από τη ΔΗΜΑΡ, προτρέπει να αποδοθεί τιμή “σε εκείνους τους προοδευτικούς πολίτες που κλείνοντας τη μύτη πίσω από το παραβάν επέλεξαν με φρίκη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ”.

Η φρίκη βέβαια προέρχεται κατά βάση από το σκεπτικό του Κίμωνα Χατζημπίρου: Το εκλογικό αποτέλεσμα και η νίκη του Αντώνη Σαμαρά σύμφωνα με το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ φέρνει “μια απέραντη ανακούφιση που γλιτώσαμε το χειρότερο” αφού “απεφεύχθη ο επερχόμενος αιφνίδιος θάνατος και δόθηκε στον τόπο παράταση ζωής μερικών μηνών τουλάχιστον”!!!

Υπήρξε λοιπόν μια ενδόμυχη τάση σε στελέχη και μέλη της ΔΗΜΑΡ να ταχθούν υπέρ της Δεξιάς στον ιδιότυπο διπολισμό της προεκλογικής μάχης. Το στοιχείο αυτό είναι μάλλον ιδιαίτερα κρίσιμο για να βγάλει κανείς συμπεράσματα και ως προς τη μετεκλογική στάση της ΔΗΜΑΡ και συγκεκριμένα στο αν θα συνδράμει μια μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ.

Η χτεσινή (Δευτέρα) απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ανάφερε λιτά αλλά αποκαλυπτικά ότι “τυχόν κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει να εξασφαλίζει προγραμματική συμφωνία και να απαρτίζεται από φερέγγυα πρόσωπα, όπως, άλλωστε, η ΔΗΜΑΡ και πριν από τις εκλογές είχε αναδείξει με το Σχέδιο Διακυβέρνησης της χώρας”.

[sc:Πηγή id=”http://mao.gr/2012/06/19/xatzibiros-nd/” ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *