Δήλωση ΒΟΜΒΑ – Σκουρλέτης: Τα ΜΜΕ κυβερνούσαν τον τόπο!

«Αυτοί είναι οι οποίοι ουσιαστικά κυβερνούσαν σ’ αυτό τον τόπο», δήλωσε, μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου , ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη κάλυψη στον Διευθυντή του γραφείου του Τσίπρα, Νίκο Παππά, ο οποίος μέσα από πρόσφατο tweet του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε Μπόμπολα, Mega και ΔΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε, «Νομίζω ότι τα λέει όλα αυτό το tweet. Η ελληνική πολιτική ζωή έχει σφραγιστεί από σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα σε μεγαλοκατασκευαστές και οικονομικά συμφέροντα, σε μεγαλοκαναλάρχες και πολιτικές ηγεσίες».

Και συνέχισε, κάνοντας την δήλωση «βόμβα», «Αυτοί ήταν που τις τελευταίες δεκαετίες καναλαρχούσανε, αυτοί είναι οι οποίοι ουσιαστικά κυβερνούσαν σ’ αυτό τον τόπο», για να συνεχίσει λέγοντας:

«Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα το οποίο κανείς δεν το ανέδειξε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, είναι το θέμα της κατοχής των δημόσιων συχνοτήτων που εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Είναι δημόσιες αυτές οι συχνότητες, δεν είναι ιδιοκτησίας τους. Πληρώνουν, δεν πληρώνουν; Πώς τις κατέχουνε; Υπάρχουν ασυμβίβαστα; Μπορούν αυτή την στιγμή άνθρωποι, οι οποίοι διαμορφώνουν μέσω από την κατοχή μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών την κοινή γνώμη, να εξυπηρετούν και άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτά τα θέματα τα οποία έχουν καταταλαιπωρήσει την ελληνική πολιτική ζωή, πρέπει να είναι από τις προτεραιότητες μας, έτσι και ο λαός μας εμπιστευτει και βρεθούμε στα πράγματα. Είναι αυτό το οποίο έχει κάνει όλους αυτούς του διαπλεκόμενους να μας χτυπούν λυσσαλέα».

e-volos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *