Δεν έχω καλή άποψη για τους διαφημιστές και τους αρχηγούς κομμάτων!

Του Άγγελου Πυριόχου

Ο κ. Θάνος Τζήμερος, είναι διαφημιστής και αρχηγός κόμματος. Δεν έχω καλή άποψη, ούτε για τους διαφημιστές ούτε για τους αρχηγούς κομμάτων. Κυρίως ως προς την επαγγελματική τους εντιμότητα. Το επάγγελμα «πολιτικός» απεδείχθη ως το πλέον προσοδοφόρο.

Πέτυχα στο διαδίκτυο μια… ανοιχτή επιστολή του κ. Τζήμερου προς την κ. Μέρκελ. Ακου τώρα! Οπου ο αρχηγός κόμματος -δεν θυμάμαι στ’ αλήθεια- ως Αρτέμης Μάτσας σε ελληνική ταινία… ρουφιανεύει τους κακούς, διεφθαρμένους, τεμπέληδες, μαφιόζους Ελληνες.

Ξεκινά την επιστολή, αποκαλώντας την κ. Μέρκελ «Εξοχοτάτη». Μάλιστα. Και συνεχίζει. «…σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα για να βγει από την εντατική…». Προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι πίνει και δεν δίνει η «εξοχοτάτη».

Συνεχίζει καταδίδοντας: Ν.Δ., Πασόκ, υπηρεσίες, παιδεία, εφορίες, αγρότες, Δημόσιο Τομέα, απλούς πολίτες, αριστερούς, όλοι είμαστε ένοχοι κατά την άποψή του και με παραδείγματα. Ετσι η εξοχοτάτη έμαθε για τον γιατρό που άφησε στο πόδι του ειδικευόμενο και τα τίναξε ο ασθενής. Μέχρι για τις περαιώσεις στην εφορία. Και πάμε στον «εν κατακλείδι». «Εξοχοτάτη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα.

Εμείς οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Ελληνες σας είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος… σας παρακαλούμε υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα – να αλλάξουν το κράτος τέρας που δημιούργησαν… Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτήν την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν.

Εξοχοτάτη, παρόλα αυτά η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει, όπως το έχουν κάνει χιλιάδες Ελληνες μετανάστες, σε χώρες όπως η δική σας, όπως το έχει καταφέρει η ελληνική ναυτιλία. Μόλις το κράτος – αγχόνη σταματήσει να πίγει όσους έχουν και ιδέες και διάθεση και παραγωγικό σφρίγος, η Ελλάδα θα ανθίσει. Βοηθήστε μας, εσάς να εξαπατούν, εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο τον πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό ελληνικό πνεύμα – αυτό που δεν έσβησε σ’ αυτόν τον τόπο. Θάνος Τζήμερος».

Τζ-ήμερα άνθρωπέ μου. Τζημέρωσε και ονειρεύεσαι να ηγηθείς προτεκτοράτου; Τ’ ακούς εξοχοτάτη; Τ’ ακούω να λες.

[sc:Πηγή id=”http://www.katoci.com/2012/05/blog-post_7969.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FaohVa+%28K%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%88%CE%B7%29″ ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *