Διαψεύδει το YΠΟΙΚ τα περί φόρου 1.000 € στους ελεύθερους επαγγελματίες

Σε διάψευση των πληροφοριών περί επιβολής φόρου 1.000 ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες προχώρησε το μεσημέρι το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανώτατη πηγή του υπουργείου που μίλησε στο in.gr, στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η κατάργηση της εισφοράς των 500 ευρώ που επιβαρύνει σήμερα τη συγκεκριμένη κατηγορία φορολογούμενων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο πλαίσιο της εναρμόνισης του τρόπου φορολόγησης ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων, και καθώς θα καταργηθεί το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ, θα θεσπιστεί η δυνατότητα οι επιτηδευματίες να μπορούν να έχουν ωφέλη από αποσβέσεις ή εγγραφή επισφαλειών, προκειμένου να πληρώνουν λιγότερο φόρο.

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Διαψεύδει το YΠΟΙΚ τα περί φόρου 1.000 € στους ελεύθερους επαγγελματίες”

  1. απ’ τη στιγμή που δε μπορείτε να ελέγξετε τη φοροδιαφυγή κλείστε τους να πάνε στο διάλο τους Ελεύθερους Επ. να ψωνίζουμε όλοι από εμπορικά κέντρα να ενισχύουμε την κα Λάτση κ.τ.λ. 
    και καλά κάνει και το διαψεύδει διότι θα είναι σαν το ασφάλιστρο 2000  – 4000 – 6000 φτάνει να μείνει ένας. να δούμε που θα τα βάλουν τα ακίνητα οι ιδιοκτήτες τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *