Διαψεύδονται τα περί άρσης απαγόρευσης πλειστηριασμών

Διαψεύδει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης τα περί άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών ακόμη και σε περιπτώσεις πρώτης κατοικίας, τονίζοντας ότι δεν εξετάζεται αλλαγή του νομικού πλαισίου.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην παράταση της αναστολής πλειστηριασμών και προτεραιότητα είναι η κοινωνική ευαισθησία.

2 σχόλια σχετικά με το “Διαψεύδονται τα περί άρσης απαγόρευσης πλειστηριασμών”

  1. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΜΕΝΩΝ ΜΟΥ , https://daneiakartes.info/27539/   ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΤΩ

    johnny

    22/10/2012 at 11:49 · Απάντηση

    ΑΠΛΑ ΤΡΙΧΕΣ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ . ΑΠΛΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΑΑΑΛΛΛΛΑΑΑΑ ΜΕΤΡΑ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΨΩΜΟΛΥΣΣΕΣ.
    ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Τ-Ω-Ρ-Α ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ Σ-Κ-Α-Σ-Μ-Ο ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ .
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ (Π.Χ ΟΙ 200000 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 150000) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΚΥΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ,ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΥΣ ΠΕΣΑΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ή ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ (ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ.
    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ?
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΔΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΣΑΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ).
    ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΚΟΝΤΡΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *