Είναι τόσο ανόητοι στο Υπουργείο Οικονομικών;

Άτεγκτο το Υπουργείο Οικονομικών, στην εφαρμογή του νόμου που προβλέπει ποινική δίωξη σε όσους χρωστούν στο δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ. Και τα ερωτήματα έρχονται αβίαστα:

-Καλά ρε φωστήρες, ποιά δικαστήρια θα προλάβουν να δικάσουν δεκάδες χιλιάδες νέες υποθέσεις; Και τι θα κάνουν, θα βάζουν αυτούς τους οφειλέτες στις φυλακές που είναι ήδη γεμάτες;

-Καλά ρε φωστήρες, δεν ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή, πάνω από 5.000 χρωστούν 60.000 φορολογούμενοι και σε λίγους μήνες, όταν έρθουν τα εκκαθαριστικά της φετινής δήλωσης, θα γίνουν 260.000; Ποιός νομίζετε ότι θα μπορέσει να πληρώσει τα φετινά εκκαθαριστικά, όταν ζητάτε φόρο τρείς και τέσσερις χιλιάδες ευρώ, από μικροεπαγγελματίες που ψωμοζούν; Φυσικά και δεν θα μπορούν να πληρώσουν!

-Καλά ρε φωστήρες, δεν καταλαβαίνετε ότι στην ήδη τρομοκρατημένη κοινωνία, δεν μπορείς συνέχεια να δείχνεις απειλητικά το δάχτυλο, εντείνοντας έτσι το κλίμα απαγοήτευσης, που αποτρέπει τους Έλληνες, να κάνουν μια επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, αφού ακούν όλη μέρα για “φυλακές” και “κατασχέσεις”;

-Καλά ρε φωστήρες, δεν καταλαβαίνετε ότι δεν αντέχει άλλους φόρους κι άλλες απειλές ο Έλληνας, επειδή εσείς δεν μπορείτε να πιάσετε τη μεγάλη φοροδιαφυγή και ως απελπισμένα πρεζόνια του ζητάτε ό,τι έχει και δεν έχει, για να σας πει “μπράβο” η τρόικα;

Είστε τελικά ανόητοι ή απελπισμένοι από τα “νούμερα” που δεν βγαίνουν;

Θα στίψετε κι άλλο την ελληνική κοινωνία;

Θα σφίξετε κι άλλο τη θηλιά στο λαιμό του Έλληνα φορολογούμενου;

taxalia.blogspot.com

5 σχόλια σχετικά με το “Είναι τόσο ανόητοι στο Υπουργείο Οικονομικών;”

  1. Μέχρι σήμερα ξέραμε για την έξοδο του Μεσολογγίου… όπως τα πάνε αυτοί θα ζήσουμε σύντομα την εξόδιο των 300………..

  2. Και μια είδηση με ενδιαφέρον (ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΓΗΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΓΠΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ):
    Ακόμα ένα δημοσίευμα αυτή τη φορά από το εξωτερικό αναφέρεται στην ύπαρξη και τη δράση της Blackwater στην Ελλάδα, με σκοπό την προστασία της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου σε περίπτωση εξέγερσης λόγω της εξαθλίωσης των Ελλήνων.
    Συγκεκριμένα πρόκειται για την ινδική ιστοσελίδα darkernet.in στην οποία αναφέρεται ο φόβος μιας εξέγερσης λόγω της οικονομικής κρίσης.
    Το δημοσίευμα αναφέρει και τους φόβους της κυβέρνησης για πραξικόπημα δείχνοντας έτσι ότι η κυβέρνηση δεν εμπιστεύεται πλεόν κανένα, ότι βρίσκεται υπό καθεστώς πολιορκίας και έτσι κρίνεται απαραίτητη η προστασία της απο μισθοφόρους.
    “Τους τελευταίους 12 μήνες η Ελλάδα έχει δει κύματα μαζικών διαδηλώσεων, ταραχών και συγκρούσεων μεταξύ αστυνομίας, και διαδηλωτών, ένοπλων επιθέσεων σε κυβερνητικούς στόχους,όπως επίσης την ολοκληρωτική κατάρρευση της οικονομίας.
    Η κυβέρνηση κλονίζεται απο σειρά σκανδάλων (όπως οι κρυφοί τραπεζικοί λογαριασμοί της Ελβετία) και δημοσιογράφοι έχουν συλληφθεί. Οι πεισσότεροι άνθρωποι επιβιώνουν μέσω συλλογικών προσπαθειών, οι εργάτες καταλαμβάνουν τα εργοστάσια.
    Όπως είπαμε έρχεται μια εξέγερση, και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο τώρα που η Ελλάδα εισήλθε σε μια κρίσιμη φάση” αναφέρει το δημοσίευμα για την κατάσταση στην χώρα.”
    Θα θυμίσουμε ότι όπως το defencenet.gr σας είχε ενημερώσει ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος με δήλωση-βόμβα, είχε πει ότι η ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών την προστασία της Βουλής. Πρόκειται για την εταιρεία «Academi», γνωστή ως «Blackwater», η οποία έχει αναλάβει αποστολές, μεταξύ άλλων στο Ιράκ.
    Η αποκάλυψη του διπλωμάτη σε εφημερίδα του Καναδά, έγειρε ζητήματα μείζονος σημασίας που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και την παραβίαση θεμελιωδών αρχών και Συντάγματος.
        
    «Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της “Blackwater”, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία», φέρεται να δήλωσε ο κ. Χρυσανθόπουλος.
    Διπλωμάτης καριέρας, με πολύ καλές επαφές στις ΗΠΑ, καθώς έχει διατελεί στις μόνιμες αντιπροσωπείες στον ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, στις Βρυξέλλες, στο Τορόντο, στο Πεκίνο, ενώ διορίστηκε το 1993 ως πρώτο Έλληνας πρέσβης στην ανεξάρτητη Αρμενία.  
    Τώρα έρχεται αυτό το δημοσίευμα από το εξωτερικό να τον επιβεβαιώσει, ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει καμμία επίσημη διάψευση από την  πλευρά της κυβέρνησης.
    Επίσης και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνάντηση που είχε με απόστρατους φέρεται να εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία Blackwater που τώρα ονομάζεται Academi!
    Την πληροφορία δημοσιοποίησε μέσω του facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος γράφει:
    “Στη σημερινη μας συνάντηση , ο Πρόεδρος του κομματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πανος Καμμένος, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποιθηση-βεβαιότητα, πως η Κυβερνηση έχει συνάψει συνεργασία με την Blackwater (νυν Academi) για την προάσπιση των συμφερόντων αυτης και της χώρας(?) υποκαθιστώντας έτσι σιγα-σιγα και τους ταγούς ασφάλειας και εθνικης κυριαρχίας .
    Μας παρεπεμψε μάλιστα να μελετησουμε και το παρακάτω κειμενο : στο darkernet.in

    Εμείς γνωρίζουμε ότι “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά” εάν κάτι από όλα αυτά δεν ευσταθεί ας βγει η κυβέρνηση να το διαψεύσει.
     
    http://darkernet.in/greece-blackwater-mercenaries-guarding-govt-and-overseeing-police-coup-feared/

    1. Και πιο συγκεκριμενα …
      and by 2008, Blackwater was training 40,000 people annually, and sending employees all over the world
      ΠΗΓΗ – http://www.wisegeek.com/what-is-blackwater-usa.htm
       
      Αν το 2008 η Μπλακγουοτερ ειχε 40.000 μισθοφορους σημερα ποσους εχει που επεσε και δουλιτσα σε ολο τον αραβικο κοσμο.
      Θελουν να εξεγερθουμε για να εχουν τη δικαιολογια να κατσικωσουν ξενα στραυευματα στην Ελλαδα για τους δικους τους λογους.
      Γι’ αυτο κανουν αυτα που κανουν … αλλα αν θα δεσει καρπο ενα τετοιο σεναριο ειναι αλλη ιστορια.

  3. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΕ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ; ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΦΤΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;

  4. αυτό που θα συμβεί στο τέλος είναι να αφήνουν έξω τους εγκληματίες και να φυλακίζουν τους οφειλέτες. υπομονή “Δημοκρατία” είναι και θα περάσει 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *