Ελεύθερο για όλους το InLaw.gr

Ελεύθερη πρόσβαση σε νoμικές πληροφορίες από μια μεγάλη βάση δεδομένων μπορούν στο εξής να έχουν όλοι οι δικηγόρους, επιχειρηματίες και λογιστές πανελλαδικά μέσα από το Inlaw.gr.

To Inlaw.gr (www.inlaw.gr ) λόγω των ιδιαίτερων οικονομικών συνθηκών αποφάσισε να ανοίξει τη βάση του δίνοντας δωρεάν πρόσβαση στην Τράπεζα Νομικής Τεκμηρίωσης. Οι επισκέπτες του site μπορούν απλά από την κεντρική σελίδα να πατήσουν «εγγραφή» και να συμπληρώσουν τη φόρμα έχοντας πλέον πρόσβαση σε πληροφορίες που ήταν μέχρι πρότινος μόνο για τους συνδρομητές.

Το site αποτελεί ένα «πολυεργαλείο» για τον δικηγόρο, επιχειρηματία και λογιστή καθώς περιλαμβάνει νέες νομοθεσίες(με αναφορά σε νόμους, προεδρικά διατάγματα και υπουργικές αποφάσεις, των οποίων το πλήρες κείμενο βρίσκεται στο δικτυακό τόπο), νέες νομολογίες (με μικρές περιλήψεις δημοσιευμένων και αδημοσίευτων αποφάσεων, των οποίων το πλήρες κείμενο βρίσκεται στο δικτυακό τόπο και υπάρχει αναφορά στο έντυπο δημοσίευσης), αρθρογραφία (αναφορά των άρθρων και γνωμοδοτήσεων, που δημοσιεύονται στο νομικό τύπο και παραπομπή στο σχετικό περιοδικό), νέες εκδόσεις (ενημέρωση για τα νομικά βιβλία που εκδίδονται) καθώς και δυνατότητα αναζήτησης παλαιότερων αποφάσεων.

Τέλος οι επισκέπτες μπορούν να «κατεβάσουν» δημοσιευμένα υποδείγματα ή να ζητήσουν από τους συνεργάτες του inlaw κάποιο υπόδειγμα (αγωγή, αίτηση, εξώδικο, σύμβαση κλπ.), που δεν είναι δημοσιευμένο στο Δικτυακό Τόπο www.inlaw.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *