Εξεταστική Σαμαρά για «αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο»

Τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ σκοπεύει να προωθήσει ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες “σε αυτούς που οδήγησαν την χώρα στο Μνημόνιο και εκμεταλλεύθηκαν τις θέσεις τους προς ίδιον όφελος”, σε μία ευθεία βολή προς τον τέως πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και τον τότε υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Αυτό είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ στον ομόλογό του των Ανεξάρτητων Ελλήνων,. Π.Καμμένο κατά την τελευταία συνάντησή τους, ερωτηθείς από τον τελευταίο σχετικά με την απόδοση ευθυνών για την οικονομική κατάσταση της χώρας και τους χειρισμούς που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ.

Ο Π. Καμμένος δήλωσε, βγαίνοντας από την συνάντηση, ότι “ο κ.Σαμαράς δεσμεύτηκε για την εξεταστική επιτροπή για το πώς φθάσαμε στο Μνημόνιο κι εμείς θα τον βοηθήσουμε”.

[sc:Πηγή id=”http://www.sofokleousin.gr/archives/102884.html?utm_source=Oempro&utm_medium=Email&utm_content=Subscriber%236548&utm_campaign=Goodmorning%2020.06″ ]

3 σχόλια σχετικά με το “Εξεταστική Σαμαρά για «αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο»”

  1. Τα μέτρα που θα παρθούν για την οικονομία θα είναι τέτοια που το σύνολο των αυτοκτονιών θα διπλασιαστούν σε χρόνο μηδέν όταν ακούς εξεταστική που οδηγεί στην αθώωση είναι στάχτη στα μάτια του λαού για τη λαίλαπα των φόρων…

  2. Κι άλλες εξεταστικές επιτροπές/παρωδίες, κι άλλες αμοιβές για αυτούς που θα συμμετέχουν. Λαμπρά! Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *