Ερχονται οι μαζικές απολύσεις στις τράπεζες

Το τυρί το είδαν οι τρισευτυχισμενοι τραπεζοϋπάλληλοι, που με την σιωπή τους βοήθησαν στην μεγάλη ληστεία της Ελλάδας απο τα αφεντικά τους. Τώρα έρχεται και η φάκα.

Θα καταλάβετε σύντομα ότι η απελευθέρωση των απολύσεων απευθύνεται αποκλειστικά σε εσάς. Και τότε θα ψάχνετε τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες να σας στηρίξουν. Τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που τους παίρνατε τα σπίτια. Τους Φορτηγατζήδες που τους κλεβατε τα φορτηγα κλπ κλπ.

Δεν μας πιστεύετε; Περιμένετε και θα δείτε.

olympia.gr

6 σχόλια σχετικά με το “Ερχονται οι μαζικές απολύσεις στις τράπεζες”

  1. Οχι ρε παιδιά μην τους απολύσετε !
    Ποιός θα μας εξυπηρετήσει για να μας δώσει πάλι δεκασέλιδα  “προϊόντα” με ψιλά γράμματα στα συμβόλαια και που κάτω κάτω έγραφαν δυσανάγνωστα “Αμα δεν πληρώσεις θα σου κάνουμε τη ζωή μαρτύριο “. “Θα σε κάνουμε ρόμπα ξεκούμπωτη ολούθενε” , πρωί μεσημέρι βράδυ…..Κρίμα από το σατανά …. Και τι θα κάνει και εκείνη η διευθύντρια που με κοιτούσε απαξιωτικά και ειρωνικά όταν αλαφιασμένος  ανενημέρωτος και άσχετος και με απόλυτη πίστη να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου ως καθώς πρέπει μαλάκας,   της ζητούσα διακανονισμό λέγοντάς μου : “Βέβαιαααα να κάνουμεεεε … άμα βρείτε εγγυητή και ακίνητο που να καλύπτει τα (τις  ληστρικές καμπούρες ) δάνεια σας μεσιέεεε. ..” 
    Και σύ σχολιαστή παραπάνω μην είναι κακός . Θα τους στηρίξουμε . Ναι . Και θα τους στηρίξουμε και θα τους σηκώνουμε όταν θα τους έχουμε πάρει με τις κλωτσιές στην ανηφόρα και όταν θα πέφτουν θα τους σηκώνουμε , για να συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η “ἁνηφόρα”…και μετά κλωτsιές και σε μας , μόνοι μας . Που πήγαμε και κάναμε σκοτεινές και βρώμικες συναλλαγές με οικονομικούς πρεζέμπορους . Μπας και συνέλθουν κι αυτοί κι εμείς και πάρουμε μετά φαλάγκι τον διοργανωτή και εμπνευστή του game .
    Εκεί,  no mercy , ολούθενε και συνεχώς .Στην ανηφόρα , στην κατηφόρα, παντού.  Να μη σηκώσει κεφάλι .

    1. @Άρης,
      Συμπάσχοντα, πάω να αγοράσω με δανεικά σαμπάνιες… Για να δούμε τώρα τί θα λένε όλοι αυτοί που βάφτιζαν μπαταχτσήδες, ανερμάτιστους, τράκες κ.λπ. τον κοσμάκη (δεν αναφέρομαι σε τυχόν καιροσκόπους, λαμόγια); Άειντε με το καλό να τους παίρνουν τηλέφωνο τα εισπρακτοράκια τους οι κόρακες του τηλεφώνου!

      1. Γ.Κ .
        Σε παρακαλώ πολύ !
        Εγώ κερνάω !
        Μόνο μην ενοχληθούν οι κωλέκτορς και μας μουτρώσουν που σπαταλάμε το εισόσημά ΤΟΥΣ ….. 
         
         

  2. μην μπερδευτε τα μπουτια σας…ο τραπεζιτης ειναι ο εχθρος ειδικα ο αρχιτραπεζιτης και οχι οι απλοι υπαλληλοι

      1. Αν και γενικά συμφωνώ με τον angelo, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι και το σχόλιο του ari είναι σωστό..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *