Ετοιμάζουν κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Βενιζέλου

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ για τις σημερινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια:
Από τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου κατά την σημερινή συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, έγινε σαφές πως υπάρχει προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στην ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ για τη συγκρότηση κυβέρνησης. Εκτιμούμε πως πρόκειται για μία προσπάθεια συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής. Είναι όμως αδιανόητο και πρωτάκουστο να θέτουν ως προϋπόθεση για την συγκρότηση μιας τέτοιας κυβέρνησης, τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστόν αντιμάχεται την άδικη και καταστροφική πολιτική του μνημονίου και κατέθεσε με σαφήνεια πριν και μετά τις εκλογές την δική του εναλλακτική προγραμματική πρόταση. Ας αναλάβουν λοιπόν τις ευθύνες τους απέναντι στο λαό και ας προχωρήσουν. Τα αριθμητικά δεδομένα τους το επιτρέπουν. Θα κριθούν και αυτοί και εμείς.

[sc:Πηγή id=”http://www.alphatv.gr/Newsroom/Alpha-News/Politics/%CE%95%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%9D%CE%94-%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1,-%CE%BB%CE%B5%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%A3%CE%A5%CE%A1-%CE%96%CE%91.aspx” ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *