Η «Ανυπότακτη Πολιτεία» καλεί τους Πατρινούς στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας στην κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη στις 15 30 μπροστά στο Ειρηνοδικείο.

Η Κυβέρνηση, υπακούοντας σαν πιστός υπηρέτης, στα κελεύσματα των δανειστών, των ξένων φάντς και του Τραπεζικού κεφαλαίου, προχωρά στην εσπευσμένη εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από αύριο, συνεχίζει επίσης τους συμβατικούς πλειστηριασμούς, με αρκετή δόση απειλών καταστολής και αυτεπάγγελτων διώξεων.

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, εδώ και πολύ καιρό πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών, προβάλλοντας δύο βασικά αιτήματα:
• Απόλυτη προστασία της λαϊκής ιδιοκτησίας
• Σεισάχθεια- διαγραφή του ιδιωτικού χρέους των αδυνάτων συμπολιτών μας. Άρα προσπάθεια να βγει η θηλιά από τον λαιμό των λαϊκών οικογενειών, να ανασάνουν, να παλέψουν την επιβίωση τους στις άγριες συνθήκες των μνημονίων, της φορολεηλασίας, της κοινωνικής ανασφάλειας, της ανεργίας.

Συμμετέχοντας σε αυτό τον αγώνα, προτείναμε την συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, στο οποίο προέκυψε σχετική απόφαση- ψήφισμα. Η εφαρμογή του είναι ευθύνη όλων μας και πρωτίστως της Δημοτικής Αρχής και της δημοτικής πλειοψηφίας.

Αγαπητοί μας συμπολίτες,

Υπάρχουν πολλοί, παρατάξεις και πρόσωπα, που την δραστηριότητα μας, άλλοτε την χλευάζουν, άλλοτε κάνουν ότι την αγνοούν. Στον δρόμο θα τους δώσουμε την απάντηση. Θα τους αποδείξουμε, ότι το να ξεχνάς όσα έλεγες μέχρι χθες, το να αλλάζεις χρώματα σύμφωνα με τις προσταγές της εξουσίας, δεν είναι η καλύτερη μέθοδος. Αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσεις την οργή των αδικημένων.

Μας λένε: μα όλους τους πλειστηριασμούς; Να μην πληρώσουν οι πλούσιοι;

Τους απαντάμε: Η Κυβέρνηση γνωρίζει τους πλούσιους. Όπως γνωρίζει και όσους αδυνατούν να πληρώσουν. Η Κυβέρνηση γνωρίζει ότι μία Τράπεζα πούλησε τα κόκκινα δάνεια της στο 3% της αξίας τους. Φυσικά ούτε που της περνάει από το μυαλό να κουρέψει τα δάνεια των πολιτών. Είναι σαφής, σαφέστατος ο προσανατολισμός: Η πάση θυσία εξυπηρέτηση των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου, το ξεκλήρισμα, ξεσπίτωμα, φτώχια και καταστροφή και ανεργία των λαϊκώνστρωμάτων. Για να έρθει η «ανάπτυξη», όταν έρθει, μέσα στην εξαθλίωση, την μαζική μετανάστευση της νεολαίας, την υποδούλωση της χώρας.

Αγαπητοί φίλοι

Όλοι στον αγώνα! Για να ανοίξουμε ρωγμές. Σας περιμένουμε αύριο στις 15 30 μπροστά στο Ειρηνοδικείο!
Το Συντονιστικό Γραφείο της Ανυπότακτης Πολιτείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *