Η ΕΕ βάζει τέλος στις χρεώσεις roaming

Πλέον, όλοι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε όλες τις χώρες της ΕΕ με τις ίδιες χρεώσεις που θα είχαν αν ήταν σπίτι τους! Με σχετικό νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε από τις 27 χώρες-μέλη, μπαίνει οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) σε μια προσπάθεια να εκσυγχρονιστούν οι κανόνες των τηλεπικοινωνιών.

Οι χρεώσεις roaming για κλήσεις, SMS και πρόσβαση στο internet πλέον καταργούνται από την 1η Ιουλίου του 2014 και θα ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις που υπάρχουν σε κάθε χώρα. Έτσι, του χρόνου τέτοιο καιρό περίπου, θα μπορείτε να τηλεφωνείτε …άφοβα από οποιοδήποτε μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να αγχώνεστε για τον λογαριασμό!

Οι μεταρρυθμίσεις αυτές έχουν ως σκοπό την ριζική εξυγίανση των Ευρωπαϊκών φορέων εκμετάλλευσης κινητών δικτύων. Επιχειρείται ουσιαστικά μια σωστή ανάπτυξη στις τηλεπικοινωνίες της Ευρώπης ώστε να «αντέξουν» μεταξύ άλλων την μαζική αύξηση της χρήσης του internet. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αμερική έχει μόνο τέσσερις παρόχους κινητής τηλεφωνίας ενώ η Ευρώπη περίπου 100 και μάλιστα έχει μικρότερη κάλυψη 4G από την Αφρική αυτή τη στιγμή.

gr.euronews.com

4 σχόλια σχετικά με το “Η ΕΕ βάζει τέλος στις χρεώσεις roaming”

  1.  
    Παραχώρησα το προφίλ μου σε μία γνωστή μου ξανθιά να κάνει το παρακάτω σχόλιο γιατί της κόψανε το ιντερνέτι .Ελα ξεκίνα  Ντόροθυ !     ( Από το Θεοδώρα):
     
     
    Αααααχχχχχχχ !  Είμαι πολύ ευτυχισμένη !!!! Επιτέλους θα μπορώ να τηλεφωνώ από τη Γενεύη( “Εχω”  κάτι “κοινό” με το Σπύρο τον υπεράκτιο Ελληνα ) , το Παρίσι(Πηγαίνω συχνά για καφέ στο Καρτιε Λατέν) , το Λονδίνο (Ακόμα πηγαίνω εκεί  για ψώνια η τσουράπω) , τη Μόσχα(Ψάχνω εκεί συχνά  πλούσιο γκόμενο , πρώην αρχικομματόσκυλο και νυν στυγνό καπιταλόσκυλο) !!!!
    Εχω ένα πρόβλημα όμως ……
    νιάαααααου, νιάααααου !
    Η τράπεζα του Σπύρου μου πήρε την πιστωτική κάρτα πίσω ,
     
    Τα μαντρόσκυλα του Σπύρου με κυνηγούν (Αχ παλιόπαιδο πατριώτη τι μου κανες ) , 
     
    Η εταιρία τηλεφωνίας που ανήκει σε κολλητό του Σπύρου , μου έκοψε τη σύνδεση γιατί πλήρωσα τη δόση του χαρατσιού , για το σπίτι που υποθήκευσα , από δάνειο που πήρα από την τράπεζα του Σπύρου ,
     
    Χρειάζομαι κατι ψιλά για να πάω στο αεροδρόμιο και να περάσω απο τα διόδια του κολλητού του Σπύρου ,
     
    Μόλις είδα οτι τα λεφτα που πρόλαβα να σηκώσω από την κάρτα για τα αεροπορικών εισιτηρίων τα έκανα αναγκαστικά φασολάδα  ,
     
    Εκείνα τα ψιλά του κουμπαρά τα έδωσα σε κόμμα της τροϊκας γιατί κάποιος του κόμματος μου είπε οτι χρειάζονται λεφτά για να τραπεζώσουν μια ψηλή ξσνθιά ονόματι Ανάπτυξη, έτσι ώστε να συνεχίζω να τηλεφωνώ από το εξωτερικό και να νιώθω πιό νταβραντο-ευρωΠΕΑ,
     
    Αχ Ευρωπαπάρα μου σ άγαπώ γιατί με άκανες να  νιώθω ακόμα πιό ξανθιά και από γερμανίδα που ψωνίζω από τα γερμανικά Λιντλ , αλλά δε με πειράζει που αυτός ο γερμανός πληρώνει τα μισά απο μένα στο ταμείο . Το ξεχνάω όταν κάθομαι αργά , βασανιστικά στο …κάθισμα της χρεωμένης γερμανικής  Μπε Εμ Βέ μου Αχχχχχχχ Μόλις θυμήθηκα οτι δεν πλήρωσα τα Τέλη κυκλοφορίας στο Τραπεζισταν  ! 
     
    Και σου αφιερωνω το παρακάτω μασώντας πολυεθνική τσίχλα :
    Αχ Ευρώπα σ’ αγαπώ 
    και βαθιά σ’ ευχαριστώ
    γιατί μ’ έμαθες και ξέρω
    να ξοδευω όπου βρεθώ
    να πουλιέμαι όπου πατώ

    και να σε ξανα μανα λατρεύω ,
    νιάου , νιάου,
    νιάαααα μου γαμώ  !!!
    Νιάου μου  και ξερό ψωμί !!!

  2. Κορυφή η Ντόροθυ (από το Θεοδώρα). Μπράβο Ντόροθυ, ωραίος ο στίχος με τη τσίχλα μασητή. Ρε φίλε Άρη δεν παίζεσαι.

  3. Παρακάτω κλέβω λίγο από το ταλέντο της Ντόροθυ (από το Θεοδώρα).
    Αχ Ελλάδα σ αγαπώ
    και ας ξεραίνω το σκ@τό
    γιατί μ’ έμαθες να ζω
    χωρίς ανάγκη το ευρώ
    να ξοδεύω όπου βρεθώ
    λίγο αέρα κοπανιστό.
     
    Και να σε ξανά επευφημώ
    γιατί έχεις αρχιδ@το αρχηγό
    και ας μας κόψει και το νερό.
    ——————————
    Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε, με τον ήλιο τα βγάζω με τον ήλιο τα βάζω, τι; 
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *