Η λίστα Φωτόπουλου ταράζει τους πλούσιους

Μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κ. Νίκος Φωτόπουλος σχετικά με την καταγγελία ότι έχει στοιχεία πως “το χαράτσι της ΔΕΗ το πληρώνουν μόνο τα κορόιδα”, έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις επιχειρήσεις που έτυχαν… ειδικής μεταχείρισης από την ΔΕΗ.
Ο κ. Φωτόπουλος κατήγγειλε τον εμπαιγμό των Ελλήνων πολιτών που κλήθηκαν να καταβάλουν το δυσβάσταχτο “χαράτσι”, την ώρα που μεγάλες επιχειρήσεις είτε πλήρωσαν μειωμένο τέλος ακινήτων -ακόμη και σε ποσοστό 60%- είτε εξαιρέθηκαν του σχετικού μέτρου. Σε άλλες περιπτώσεις δε επιχειρήσεις εμφανίζουν μειωμένο αριθμό του εμβαδού του κτηρίου, αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!
Ενδεικτική είναι η περίπτωση τεσσάρων κτηρίων του επιχειρηματία Μπάμπη Βωβού, επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Στην πρώτη παροχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, τα τ.μ από 15.578 έγιναν 9.985 και ο επιχειρηματίας γλίτωνε 196.585 ευρώ χαράτσι. Στη δεύτερη παροχή τα τ.μ από 33.705 έγιναν 19.981 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 446.626 χαράτσι. Στην τρίτη παροχή τα τετραγωνικά από 20.956 έγιναν 9.728 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 310.364 ευρώ. Στην τέταρτη παροχή τα τετραγωνικά από 22.173 έγιναν 12.844 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 296.891 ευρώ.

Πέραν των παραπάνω στη συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ έθεσαν τα παρακάτω ερωτήματα:

1η Περίπτωση: Πώς γίνεται το REGENCY καζίνο στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, ενώ το 2011 χρεώνεται με ΕΕΤΗΔΕ με βάση τα τετραγωνικά του, το 2012 μηδενίζονται τα τετραγωνικά του, με αποτέλεσμα να του επιστρέφεται και το ποσό που είχε χρεωθεί το 2011; Ανήκει στις Ουρσουλίνες; Έχει ανάγκη στήριξης; Είναι φιλόπτωχο ταμείο;
2η Περίπτωση: Πώς γίνεται και γιατί το ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ενώ αρχικώς πλήρωσε, δεν πληρώνει ΕΕΤΗΔΕ; Ανήκει στην εκκλησία; Έχει ανάγκη στήριξης;
3η Περίπτωση: Πώς γίνεται και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν πληρώνει καθόλου χαράτσι; Είναι φιλανθρωπικό Ίδρυμα; Είναι βιομηχανία; Είναι εκκλησία;
4η Περίπτωση: Πώς γίνεται και τα εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ – ΓΕΙΤΟΝΑ δεν πληρώνουν χαράτσι; Έχει ανάγκη φιλανθρωπίας ο κ. Γείτονας;
5η Περίπτωση: Γιατί ενώ ο εκδοτικός Οργανισμός Λαμπράκη και η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, μετά το δώρο Βενιζέλου, πληρώνουν μειωμένο χαράτσι; Ο εκδοτικός οίκος Πήγασος δεν πληρώνει καθόλου; Αν η απάντηση είναι διότι έχει βιομηχανικό ρεύμα, τι διαφορετικό βγάζει – κάνει – εκδίδει από τον ΔΟΛ και την Ελευθεροτυπία που να του δίνει την δυνατότητα να έχει βιομηχανικό ρεύμα;
6η Περίπτωση: Πώς γίνεται και τα ελαστικά ΜΙΣΕΛΕΝ δεν πληρώνουν χαράτσι; Παράγονται εδώ;
7η Περίπτωση: Πώς γίνεται και το ΙΚΕΑ στα Σπάτα δεν πληρώνει; Οι Σουηδοί έχουν δική τους οικονομική ζώνη;

harryklynn.blogspot.gr

7 σχόλια σχετικά με το “Η λίστα Φωτόπουλου ταράζει τους πλούσιους”

  1. 1- Ο φωτόπουλος είναι συνδικαλιστής , που τα “παίρνει”!
    2- Ο συνδικαλισμός είναι πληγή για την αναπτυξάρα μας !
    3- Ο φωτόπουλος κάνει απεργίες γιατί έτσι του ΄ρχεται!
    4- Είναι πολίτης της μόνης σοβιετικής χώρας στην Ευρωπα-πά-ρα μας !
    5- Κατεβάζει διακόπτες και όποιον πάρει ο χάρος !
    6- Αυτός και οι όμοιοί του μας φέρανε σε αυτό το χάλι !
    7- Είναι εμπόδιο στην ατμομηχανή για την  ανάπτυξη και την τσέπη του κάθε κερδοσκόπου επενδυταρά επιχειρηματία- τσάμπα μάγκα !(Ωχ μαλακία είπα!)
    8- Είναι δημόσιος υπάλληλος !
    9- Είναι τεμπέλης !
    10- Είναι ……εεεε….εεεε…..νεφελίμ !
    11- Εεεεεε……Παίρνει ναρκωτικά ! 

    -Καλά δε τα λέω αφεντικό , Πασά μου ΣΚΑΙ-Αλαφούζ ;
    -Καλά τα λές φερέφωνό μου. Λέγε -λέγε και εσύ όπως και αυτά που ΕΓΩ λέω όλο και κάτι θα μείνει ,όπως έλεγε ο φίλος μου ο Γκαίμπελς,(Για σένα όμως βόδι , δεν ξέρω τι θα μείνει, Μπουα χα χα χα !).
    Μόνο όμως που στο σημείο 7 μου τα χάλασες ! Κάπου μπερδεύτηκες και θα φάς απόλυσάρα ! 

  2. ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Η ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΣΣΑΔΕΣ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 21). ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΕΚΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ. ΕΔΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΟ¨ΛΝΤΕΝ ΧΟΛΛ (ΤΟ ΠΡΑΪΒΑΤ ΜΠΑΝΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΕ -ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ………… ΕΥΑΓΕΣ……………), ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ (ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΔΙΚΟΥ ΜΠΛΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΑΝ (ΟΧΙ ΖΙΒΑΓΚΟ) ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΟΥ!

    1. Το δικό μου θέμα, no name ,αν μου επιτρέπεις να σου πώ , δεν είναι η όποια “Τουρκοκρατία” ή οι “πασσάδες” ενδεδυμένοι με εθνικά χαρακτηριστικά. Η “κομπίνα” και η “κονόμα” ούτε χρόνια , ούτε χρώμα , ούτε έθνος  δεν κοιτά . 
      Με την κεφαλαιοκρατία(Καπιταλισμός) έχω πρόβλημα και με το τερατογεννημένο της τέκνο τον νεοφιλελευθερισμό. Και το πρόβλημα αυτό που αναφέρεις το  υφιστάμεθα όλοι μας. Άλλοι βέβαια ζορίζονται (Οι πολλοί)και άλλοι δροσίζονται (Οι 10% ;). 
      Αυτό το “ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΔΙΚΟΥ ΜΠΛΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΑΝ (ΟΧΙ ΖΙΒΑΓΚΟ) ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΟΥ!” που αναφέρεις  ; Ειδικά το “ΜΠΛΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ” . Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα.

      Εγώ πάντως (ΑΣΧΕΤΟ) προβληματίζομαι με κάποιους ανθρώπους -τελευταία- που βάζουν στο ίδιο τσουβάλι 300 βουλευτές , “τα παίρνουν όλοι”, φτιάχνουν σούπα και ρίχνουν διάφορα ιδεολογικά μαντζούνια μέσα με σκοπό να επαναφέρουν “κάτι” . Τι είναι αυτό ακριβώς που θέλουν να επαναφέρουν και που δε υπήρχε ήδη ; Την Αμερικανο-στηριγμένη χούντα ; Τη χούντα του κεφαλαίου ; Ποιά ; Ποιό είναι το πλαίσιο ; Θέλουν Έλληνα κεφαλαιοκράτη και ιθαγενείς δούλους ; Θέλουν Έλληνα Επιχειρηματία και αλλοεθνείς δούλους ; 
      Τι διάολο θέλουν ;……..
      Δυσκολεύομαι να καταλάβω. 

      1. Θελουν να χωρισουν την Ελλαδα σε οικονομικες ζωνες οπου δεν θα ισχυει το ελληνικο δικαιο αλλα το δικο τους δικαιο και να βαλουν εκει τους μεταναστες να δουλευουν για 10 Ευρω το μηνα σε οτι μπαχατελα εργοστασιο κουβαλησουν εδω απο την Γερμανια τους.
        Εμεις ειμαστε ανεπιθυμητοι γι’ αυτους γιατι ειμαστε καλομαθημενοι ακριβοι δουλοι και πρεπει σιγα σιγα να φευγουμε απο ‘δω η να πεθανουμε ως εθνος με διαφορους τροπους.
        Το κυριοτερο γι’ αυτους ειναι να μην αναπαραγομαστε οποτε σε 20 αντε 30 χρονια θα ειμαστε τελειωμενοι. Για να μην αναπαραγομαστε λοιπον, πρεπει να ειμαστε μονιμως κατω απο το οριο της φτωχειας ως ατομα ετσι ωστε να μην γενναμε πολλα παιδια … η και να μην γενναμε και καθολου γιατι θα κοστιζουν και θα αποτελουν βαριδια για την διατηρηση της ελαχιστης ποιοτητας ζωης που θα μας εχει απομεινει.
        Αφου γινουν ολα αυτα, η Ελλαδα ολως τυχαιως θα γινει μια απο τις πλουσιοτερες χωρες του πλανητη γιατι θα κανει εξορυξεις υδρογονανθρακων, θα εχει βιομηχανια με φτηνους αλλοεθνεις δουλους, αρα ανταγωνιστικη, θα εξαγει αφθονη ενεργεια που θα παραγεται απο τον ηλιο, τον αερα και τα ζεστα νερα της, θα ειναι σταθερη πολιτικα και με τον πιο ακριβο τουρισμο παγκοσμιως.
        Εννοειται οτι σ’ αυτη την μελλοντικη Ελλαδα χωρις Ελληνες μαλακιες δεν θα χωρανε.
        Οποιος την πειραξει θα εχει να κανει απευθειας με τα Νεφελειμ της Τακλαμακαν (ναι, βλεπω Λιακο που και που να περνα η ωρα).
         
        Αυτο ειναι το πλαισιο μεσα στο οποιο θελουν να κινηθουν οι σκηνοθετες του εργου της ζωης μας κατα την αποψη μου.
        Ελπιζω να ημουν περιεκτικος και μεταδοτικος σ’ αυτα που ηθελα να πω.
         
         

        1. @ΡΑ
          Τους έλληνες ΔΕΝ τους θέλουν ΟΥΤΕ για καταναλωτές. Μή νομίζετε ότι επιθυμούν να ισοπεδώσουν την εδώ αγορά των μικρομεσσαίων για να πλακώσουν 5 – 10 πολυεθνικές να παίξουν μπαλλίτσα. Άλλωστε με τί λεφτά να αγοράσει τί και ποιός; Και μήν ακούτε τους γελοτοπιούς που λένε ότι σαν από μηχανής Θεός θα μας σώσουν κάποια πετρέλαια κ.λπ. Δεν πάνε γι’ αυτά. ΣΤΟΧΟΣ τους, όπως σωστά λέει ο ΡΑ είναι να δημιουργήσουν εντός του εννιαίου ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου και αν γίνεται σε κομβικά σημεία από γεωστρατηγικής απόψεως, ειδικές ζώνες -που για να μήν προκαλλούν ποτέ δεν θα τις βαπτίσουν και ως τέτοιες- ΟΠΟΥ θα σε αναγκάζει η ίδια η ζωή όπως θα την έχουν μορφώσει να δουλεύιες για ένα ψωμοκάματο -σαν σε ρωμαϊκή γαλέρα- να παράγεις φθηνά πιο αξιόπιστα από την Κίνα και την Ινδία προϊόντα τα οποία στη συνέχεια θα εξάγονται και εκτός αλλά και εντός ΕΕ με μικρότερο μεταφορικό κόστος εντός της Ένωσης και με λιγότερες τελωνειακές διατυπώεσιες, παράλληλα δε, όσα θα καταλήγουν εκτός ΕΕ να καθιστούν τους ισολογισμούς των Βρυξελλών πλεονασματικούς (ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ- ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ). Και επειδή, ξέρουν πως ένας κατά μέσον όρο μρφωμένος ή εκπαιδευμένος λαός όπως ο ελληνικός ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ να κάθεται να δουλεύει ραγιάς μπιρ παρά,φροντίζουν να εισάγουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα λαθραία βαγκαμπόντο σε μια άνευ προηγουμένου άρτια οργανωμένη εισβολή. Το Ράσια Τουντέι είχε κάνει κάποτε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ, αλλά μέχρι και η ρωσική τηλέοραση το έθαψε……….  Με τον ΡΑ θα διαφωνήσω ως προς το ότι και καλά θα εξάγουμε φθηνή ηλιακή ενέργεια με τη σέσουλα. Η ηλιακή ενέργεια είναι πολύ ακριβή στην αποθήκευση και τη διοχεύτευσή της. Υπάρχουν απείρως καλύτεροι τρόποι να παράξουμε φθηνό και να αποθηκεύσουμε διαθέσουμε ρεύμα σεβόμενοι το περιβάλλον. Μή τσιμπάς στη φούσκα της φωτοβολταΪκής μακακίας. Κι αν δεν πιστεύεις εμένα ή τους μυριάδες ειδικούς, εμπιστέψου το ενστικτό σου κι ως τραπεζο-παθόντας. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟμπορντέλα έχουν επενδύσει τόσο επικοινωνιακά στα φωτοβολταϊκά και όχι αλλού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  3. @ΑΡΗΣ
    Ο Μπολσεβικισμός “φωτπγραφίζει” την ορμή των τότε εξεγερμένων (1917) θέλωντας να την παρομοιάσει με τα τάγματα αρπαχτής -χύμιξαν στη δημόσια περιουσία σαν ακρίδες- που μας προέκυψε μετά το πέρας της Χούντας (δεν υποστηρίζω χούντα για να μην παρεξηγιόμαστε). Το σχόλιο δεν επιθυμεί να έχει πολιτική χροιά πλην εκείων των καραγκιόζηδων των 2 μεγάλων μετέπειτα κομμάτων που διέφθειραν συνειδητά το λαό με ρουσφέτια (θα σε βάλω στο Δημόσιο αλλά σαν καλός κομματικός κομμάντα θα μου κάνεις πλάτες στο πλιάτσικο σε βάρος της χώρας) και ασφαλώς, εξέθρεψαν και υπηρέτησαν νομενκλατούρες τζιτζιφιόγκων που διέλυσαν το Σύμπαν! Το πώς αυτές οι αμυβάδες επέτυχαν να καπηλεύονται ιδεολογικούς μανδύες είναι κάτι που θέλει πολλές αράδες για να γίνει κουβέντα εδώ μέσα. Όσο για τους ντόπιους πασσάδες προσωπικά θεωρώ πως αυτοί οι όποιοι (πολλούς εξ αυτών τους γνωρίζουμε) είτε σε ρόλο πρεβεδούρου για τα ξένα κοράκια είτε σε ιδίο μανσόου ισοπεδώνουν την Ελλάδα μέσω λενος τραβεστί μορφώματος α-σοσιαλισμού και φεουδαρχιφιλελευθερισμού………………………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *