Η οργή του κόσμου φουντώνει

Την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας την Παρασκευή και το Σάββατο αποφάσισαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα του νέου μνημονίου τα οποία συμφωνήθηκαν στη μαραθώνια συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας. Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν το πρωί της Πέμπτης υπάλληλοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, φορείς των οποίων την κατάργηση προβλέπει το μίνι Μνημόνιο.Επίσης, συλλαλητήρια διαμαρτυρίας οργανώνει σήμερα, Πέμπτη, σε διάφορες πόλεις της χώρας το ΠΑΜΕ.

Ειδικότερα, συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα (17:30, Πεδίον του Άρεως), Πειραιά (18:30, πλατεία Κοραή), Θεσσαλονίκη (18:00, Άγαλμα Βενιζέλου), Πάτρα (18:00, πλατεία Γεωργίου), Ηράκλειο (19:00, πλατεία Ελευθερίας) και αλλού.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται και την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία (Παρασκευή-Σάββατο), ως απάντηση στα νέα μέτρα.

Newsroom ΔΟΛ

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Η οργή του κόσμου φουντώνει”

  1. Πληθαίνουν ραγδαία, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, οι ενδείξεις ΚΑΙ αναφορές περί ανάληψης από το κράτος, της ευθύνης κουρέματος-διευθέτησης των ιδιωτικών δανείων προς τράπεζες. Χεχεχε!

    Τρέμουν για την πολιτική -αλλά και υπαρξιακή- υπόστασή τους πλεόν …. Πιάστε βράχο πολιτικοί, θα σπρώξουμε γερά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *