Θαυμάστε Δημοκράτες Αριστερούς!!!

ΔΗΜΑΡ:Τραπεζικά δάνεια για τους φόρους

Η Δημοκρατική Αριστερά, επισημαίνει με ανακοίνωση της την δυσβάσταχτη φορολογική επιβάρυνση των νοικοκυριών και προτείνει άτοκα δάνεια για την αποπληρωμή των φόρων.

«Το 2013 καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν συσσωρευμένους φόρους –δόσεις από τα προηγούμενα χρόνια μαζί με δόσεις για φέτος και το ειδικό τέλος μέσω της ΔΕΗ», επισημαίνει η Δημοκρατική Αριστερά στην ανακοίνωση της και συνεχίζει:

«Η επιβάρυνση είναι δυσβάστακτη για τη φοροδοτική δυνατότητα των νοικοκυριών, τα οποία δοκιμάζονται από τη μείωση των εισοδημάτων τους. Η αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να γίνει με τη χορήγηση από τις τράπεζες ειδικών ατόκων δανείων, που θα εξοφλούνται σε πολλές δόσεις για όσους αδυνατούν να πληρώσουν εφάπαξ. Όσοι μπορούν να καταβάλουν εφάπαξ, να έχουν έκπτωση τουλάχιστον 10%».

Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με την ΔΗΜΑΡ, «οι τράπεζες θα επωφελούνται από την έκπτωση 10%, ενώ οι δανειολήπτες θα εξοφλούν σε πολλές δόσεις χωρίς επιβάρυνση, χωρίς τόκους. Έτσι οι πολίτες θα ανακουφιστούν και η είσπραξη εσόδων του δημοσίου θα βελτιωθεί».

2 σχόλια σχετικά με το “Θαυμάστε Δημοκράτες Αριστερούς!!!”

  1. Ούτε αριστεροί , ούτε δημοκράτες είναι .
    “Αριστεροί” και “δημοκράτες” ναι .
    Αλλά κυρίως και πάνω από όλα είναι γενίτσαροι , γαλουχημένοι και μεγαλωμένοι με τον “κόπο” και τον “ιδρώτα” των αφεντικών τους που απλά ψελίζουν αριστερο-κουβέντες με το αζημίωτο πάντα , για να απαξιωθεί και να λερωθεί όλη η αριστερά . Κάτι σαν μινι πασοκ ένα πράμα.
    Είναι η “αριστερά ” της  υπευθυνων στασεων του  Κάμα Σουτρα. Τα κάνουν όλα , λένε “ναι” σε όλα και δεν αντιστέκονται . Η χαρά του αφεντικού . Η καμαριέρα τους .  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *