Θα πληρώνει δόσεις μέχρι το 2.404!

Επιχείρηση πέτυχε διακανονισμό οφειλών προς το ΙΚΑ ΕΤΑΜ σε 4.700 δόσεις, με την τελευταία δόση να πρέπει να εξοφληθεί στις 31.3.2404!

Το θέμα ήρθε στη βουλή από τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος κατά τη διάρκεια συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης με θέμα τον «Διακανονισμό Ασφαλιστικών Εισφορών σε Εταιρείες με οφειλές άνω των 300.000 ευρώ», προσκόμισε έγγραφο που δείχνει ότι μία συγκεκριμένη εταιρεία «πέτυχε» αυτόν τον υπέρ του… δέοντος ευνοϊκό διακανονισμό για τις οφειλές της προς το ΙΚΑ.

«Έχω στα χέρια μου -υπογλώσσιο πήραμε όταν το είδαμε- έγγραφο που δείχνει ότι κάποιος πέτυχε 4.700 δόσεις, με τελευταία δόση στις 31.03.2404», είπε ο κ. Κυρίτσης, εξηγώντας ότι ο διακανονισμός για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ γίνεται με απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος έδειξε να έκπληκτός, και δήλωσε άγνοια για το θέμα. «Θα πρέπει να περιέλθει σε γνώση δική μας και να πάμε στη διοίκηση του ΙΚΑ να ρωτήσουμε τι είναι αυτό. Το ζήτημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τη διοίκηση του ΙΚΑ, της αυστηρότερης δυνατής», τόνισε.

Ο κ. Κυρίτσης δεν ανέφερε την επωνυμία της εταιρείας, ενώ από το σχετικό παραστατικό έχουν σβηστεί τα στοιχεία της.

2 σχόλια σχετικά με το “Θα πληρώνει δόσεις μέχρι το 2.404!”

  1. Γαμάτο!!! Θα το προτείνω στον εξωδικαστικό συμβιβασμό!!! Κανένα κούρεμα (μη ζημιωθει και το τραπεζικό σύστημα και η ανακεφαλαίωση) και αποπλήρωμη μέχρι το 2400!!!

  2.  Και κράτος έχουμε και δικαιοσύνη και Δημοκρατία, όποιος δεν με πιστεύει να διαβάσει ξανά το άρθρο 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *