Κίνημα κατά των πλειστηριασμών και στη Λάρισα

Κίνημα κατά των πλειστηριασμών αποφασίστηκε να αρχίσει να αναπτύσσεται και στη Λάρισα μετά τη σύσκεψη που διοργανώθηκε την Κυριακή στη θεσσαλική πόλη, με τη συμμετοχή ανθρώπων του κινήματος κατά των πλειστηριασμών από τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τον Βόλο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν και εκπρόσωποι του κινήματος «Δεν πληρώνω» από την Αθήνα, όπου και μετέφεραν την εμπειρία τους από τις κινητοποιήσεις.

Μιλώντας στο ΑΠΕ ο Γιάννης Παπαϊωάννου από τη Λάρισα, τόνισε πως στην πόλη υπάρχει ανάγκη για να αναπτυχθεί ένα κίνημα κατά των πλειστηριασμών, διότι υπάρχει έντονο και μεγάλο πρόβλημα.

«Είναι προγραμματισμένοι ήδη 50 πλειστηριασμοί μέχρι τον Σεπτέμβριο στη Λάρισα που αφορούν κυρίως αγροτική γη, οικόπεδα και σπίτια λαϊκών οικογενειών. Θέλουμε να υπάρξει μια πρωτοβουλία ανθρώπων στη Λάρισα όπου θα δέχεται καταρχήν πληροφόρηση από την κοινωνία, θα γίνεται μια ιεράρχηση και από εκεί και πέρα θα επεμβαίνουμε για να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωάννου.

Ο Ηλίας και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, εκπροσωπώντας το κίνημα «Δεν πληρώνω» από την Αθήνα, είπαν πως πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και στις υπόλοιπες πόλεις η προσπάθεια που γίνεται στην Αθήνα, διότι τα «προβλήματα είναι πολλά, καθώς αυξάνονται οι πλειστηριασμοί και η απώλεια της λαϊκής περιουσίας».

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *