“Καλώς τον μεσιτη” φώναζαν επιβάτες της πτήσης για Ηράκλειο στον ΓΑΠ!

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το Ηράκλειο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» επιβιβάστηκε στην πρωινή πτήση της AEGEAN AIRLINES A3310 με προορισμό το Ηράκλειο.

Ο κ.Παπανδρέου συνοδευόμενος από δύο άντρες, της ασφάλειάς του, κάθισε στις οικονομικές θέσεις μαζί με τους άλλους επιβάτες οι οποίοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθόλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «ψυχρό» για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο τον επιβατών,να τον κοιτά με άγριες διαθέσεις και χωρίς όρεξη για …”πολλά πολλά”.

Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο κ.Παπανδρέου και στην αίθουσα αφίξεων όπου όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί περιμένοντας τους δικούς τους ανθρώπους,τον περιφρόνησαν και τον κοιτούσαν απαξιωτικά.

Μάλιστα κάποιος ακούστηκε να λέει «που είναι οι παλιές αποχές που ο κόσμος συνωστιζόταν για μια χαιρετούρα και να επευφημήσει το όποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου.»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου επιβιβάστηκε άρον-άρον σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα συναντήσει και κάποιους λίγους από τους προσωπικούς του φίλους που του έχουν απομείνει πιστοί.

Να θυμίσουμε ότι το Πάσχα ο πολυσυζητημένος αδερφός του πρώην πρωθυπουργού γνωστός και ως “συγγραφέας” επέλεξε πασίγνωστο πολυτελές ξενοδοχείο της Ελούντας να περάσει με την οικογένεια του και τους φρουρούς του τις άγιες μέρες , όπου εκτυλίχθησαν αντίστοιχες εικόνες αποδοκιμασιών και απαξίωσης από τους λοιπούς ενοίκους του λαμπερού ξενοδοχείου.

Μάλιστα η παρουσία πολύ γνωστού δημοσιογράφου, που είχε εκείνη την περίοδο δημοσιεύσει θέματα που τον αφορούσαν ,τον είχαν αναγκάσει να κλειστεί για τα καλά στο υπερπολυτελές δωμάτιο του.

΄Οπως όλα δείχνουν οι χρυσές εποχές για την οικογένεια Παπανδρέου πέρασαν ανεπιστρεπτί για την Κρήτη.

Flashnews.gr

2 σχόλια σχετικά με το ““Καλώς τον μεσιτη” φώναζαν επιβάτες της πτήσης για Ηράκλειο στον ΓΑΠ!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *